peki ailesinin yanına döndüğünde mutlu olacakmı?? belkide sıfırdan baslamak onu daha çok huzurlu yapacak ..Merhaba kızlar. buraya ilk defa konu açıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşım ailesiyle ortak iş yapıyor geçen hafta içi abisiyle tartıştığı için işi de yaşadığı yeride bırakıp başka bir şehire gitti ve orada bi işe girip çalışmayı düşünüyo yani sıfırdan bir hayat kuracak kendine. bizde bu olaylar olmadan önce seneye yaza veya 2 yıl sonraya evliliği planlıyorduk ama bu olaylardan sonra erkek arkadasımın calısıp birikim yapıpda evlenmemiz 3-4 yılı bulur. aslında üzüldüğüm sey bu da değil erkek ardasımın ailesiyle çalıştığı yerde çok emeğinin olması ve işini çok sevmesiydi. birden bu olaylarla alt üst oldu herşey. bana akıl verin lütfen erkek arkadasımı ailesinin yanına dönmeye nasıl ikna edebilirim ?
Belki yeni başlangıcı daha hayırlı olur görünüşte hayırsız gibi olsa da..?
Bence kararını vermişse akıl vermeye kalkmayın bu konuda,çünkü kimbilir ne problem yaşadı.. ters tepebilir. Sadece sıkıntılarını hafifletin,onu yüreklendirin, başarırsın,üzme kendini, elinden geleni yap yeter ki sabret canım falan deyin.
Canım neden 3-4 yıl sürsün ki ?
İşini iyice oturtsun,kazancını belirlesin,yerini yurdunu sağlama alsın yeter.
İllaki bütün evi kuracak para biriktirsin derseniz ohoooo kim bekleyecek.
Sen de çalışırsın,elbirliğiyle yuvanızı kurarsınız.
"Hayır sandığınızda şer, şer sandığında hayır olabilir"..
Belki sizin için en doğru olanı budur ..
inşallah böylesi hayırlı olur canım. burdan giderken otogarda ben vardım yanında gidişini izlemek o kadar zordu ki benim için inşallah hayırlı olur
Gitti ama dönecek..
Gitti ama o senin yanında..
Gitti ama ayrılmadınız..
Gitti ama o hala senin sevgilin...
Birde bunun tersini düşün, gitti ama dönmeyecek olanlarda var ... .... ....
kızıp cekip gitme ne kadar dogru bilmiyorum ama bence ayrılması çok iyi olmuş
aynı yerde devam etse nolucak biliyomusun? yarın sen bişey istesen eltinde isteyecek, eşin sana bi hediye alsa, bu herkese batıcak, attıgın adım, yediğin lokma, aldıgın bi bluz bile başına dert olucak
geç olsun güç olmasın, lükse kaçma, gerekli olanlardan basla, gerisi ilerde olur, inanılmaz paralara da gerek yok
herkes ne borçlarla evleniyo oo oooo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?