Arkadaşımı ailesinin yanına dönmeye nasıl ikna edebilirim?

aybiyce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
154
0
96
Aydın
Merhaba kızlar. buraya ilk defa konu açıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşım ailesiyle ortak iş yapıyor geçen hafta içi abisiyle tartıştığı için işi de yaşadığı yeride bırakıp başka bir şehire gitti ve orada bi işe girip çalışmayı düşünüyo yani sıfırdan bir hayat kuracak kendine. bizde bu olaylar olmadan önce seneye yaza veya 2 yıl sonraya evliliği planlıyorduk ama bu olaylardan sonra erkek arkadasımın calısıp birikim yapıpda evlenmemiz 3-4 yılı bulur. aslında üzüldüğüm sey bu da değil erkek ardasımın ailesiyle çalıştığı yerde çok emeğinin olması ve işini çok sevmesiydi. birden bu olaylarla alt üst oldu herşey. bana akıl verin lütfen erkek arkadasımı ailesinin yanına dönmeye nasıl ikna edebilirim ? :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar. buraya ilk defa konu açıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşım ailesiyle ortak iş yapıyor geçen hafta içi abisiyle tartıştığı için işi de yaşadığı yeride bırakıp başka bir şehire gitti ve orada bi işe girip çalışmayı düşünüyo yani sıfırdan bir hayat kuracak kendine. bizde bu olaylar olmadan önce seneye yaza veya 2 yıl sonraya evliliği planlıyorduk ama bu olaylardan sonra erkek arkadasımın calısıp birikim yapıpda evlenmemiz 3-4 yılı bulur. aslında üzüldüğüm sey bu da değil erkek ardasımın ailesiyle çalıştığı yerde çok emeğinin olması ve işini çok sevmesiydi. birden bu olaylarla alt üst oldu herşey. bana akıl verin lütfen erkek arkadasımı ailesinin yanına dönmeye nasıl ikna edebilirim ? :14:
peki ailesinin yanına döndüğünde mutlu olacakmı?? belkide sıfırdan baslamak onu daha çok huzurlu yapacak ..

Bence "Bagimli" bir kocadansa "Bagimsiz"koca daha iyidir.Afferin zor olani basarmaya calisiyor.AZICIK ASIM;AGRISIZ BASIM.Evlen mutevazi bir yasam kur kendine.

Belki yeni başlangıcı daha hayırlı olur görünüşte hayırsız gibi olsa da..?

Bence kararını vermişse akıl vermeye kalkmayın bu konuda,çünkü kimbilir ne problem yaşadı.. ters tepebilir. Sadece sıkıntılarını hafifletin,onu yüreklendirin, başarırsın,üzme kendini, elinden geleni yap yeter ki sabret canım falan deyin.

verdğin cevap için çok teşekkür ederim. ben her koşulda hangi şehirde hangi işi yaparsa yapsın onunla olmaya razıyım. yazdığınız mesajda içimi rahatlattı :44:

Canım neden 3-4 yıl sürsün ki ?
İşini iyice oturtsun,kazancını belirlesin,yerini yurdunu sağlama alsın yeter.
İllaki bütün evi kuracak para biriktirsin derseniz ohoooo kim bekleyecek.
Sen de çalışırsın,elbirliğiyle yuvanızı kurarsınız.

Belki yeni başlangıcı daha hayırlı olur görünüşte hayırsız gibi olsa da..?

Bence kararını vermişse akıl vermeye kalkmayın bu konuda,çünkü kimbilir ne problem yaşadı.. ters tepebilir. Sadece sıkıntılarını hafifletin,onu yüreklendirin, başarırsın,üzme kendini, elinden geleni yap yeter ki sabret canım falan deyin.

haklısın, kendiside çok kararlı zaten orada kalmaya. ilk gittiğinde destek oldum hep moral verdim. ailesnden kimsenin telefonlarını acmadı benden baska kimseyle konusmadı gittiğinden beri kız kardeside bunu bildiğinden benimle görüşmeye geldi. onun konusmaları aklımı cok karıstırdı ama yne de ona destek olmak en doğrusu

Canım neden 3-4 yıl sürsün ki ?
İşini iyice oturtsun,kazancını belirlesin,yerini yurdunu sağlama alsın yeter.
İllaki bütün evi kuracak para biriktirsin derseniz ohoooo kim bekleyecek.
Sen de çalışırsın,elbirliğiyle yuvanızı kurarsınız.

canım evet bende çalışırım zaten öyle çok yükseklerde değil gözüm sadece erkek arkadasımın yaptığı doğru mu değilmi onun cevabını bilmiyordum ama cevaplardan anlasıldığına göre aslında çok da cesurca bi hareketmiş onun yaptığı

"Hayır sandığınızda şer, şer sandığında hayır olabilir"..

Belki sizin için en doğru olanı budur ..

"Hayır sandığınızda şer, şer sandığında hayır olabilir"..

Belki sizin için en doğru olanı budur ..

inşallah böylesi hayırlı olur canım. burdan giderken otogarda ben vardım yanında gidişini izlemek o kadar zordu ki benim için inşallah hayırlı olur

inşallah böylesi hayırlı olur canım. burdan giderken otogarda ben vardım yanında gidişini izlemek o kadar zordu ki benim için inşallah hayırlı olur

Gitti ama dönecek..

Gitti ama o senin yanında..

Gitti ama ayrılmadınız..

Gitti ama o hala senin sevgilin...

Birde bunun tersini düşün, gitti ama dönmeyecek olanlarda var ... .... ....

kızıp cekip gitme ne kadar dogru bilmiyorum ama bence ayrılması çok iyi olmuş
aynı yerde devam etse nolucak biliyomusun? yarın sen bişey istesen eltinde isteyecek, eşin sana bi hediye alsa, bu herkese batıcak, attıgın adım, yediğin lokma, aldıgın bi bluz bile başına dert olucak
geç olsun güç olmasın, lükse kaçma, gerekli olanlardan basla, gerisi ilerde olur, inanılmaz paralara da gerek yok
herkes ne borçlarla evleniyo oo oooo!

kızıp cekip gitme ne kadar dogru bilmiyorum ama bence ayrılması çok iyi olmuş
aynı yerde devam etse nolucak biliyomusun? yarın sen bişey istesen eltinde isteyecek, eşin sana bi hediye alsa, bu herkese batıcak, attıgın adım, yediğin lokma, aldıgın bi bluz bile başına dert olucak
geç olsun güç olmasın, lükse kaçma, gerekli olanlardan basla, gerisi ilerde olur, inanılmaz paralara da gerek yok
herkes ne borçlarla evleniyo oo oooo!

aslında bu kadar ince düşünmemiştim. sizlerden fikir aldığım çok çok iyi oldu. evet çok haklısın belli bi zaman sonra bu sorunlar yasanacaktır eminim

Sorunlar problemler sıkıntılar yavaş yavaş teker teker çözülecektir önemli olan sizin birbirinize destek vermeniz ve sabretmeniz.
İş konusunda da kendine göre bir bildiği vardır emek verilmiş olabilir bunların karşılığını alamamak acıdır ama önemli olan mutlu olduğu yerde çaışması ve yanyana olmanız.

bana göre en güselini yaptı ortaklık gercekten cok zor cünkü :(
babam da kardesleriyle ortaktı annecm az cile cekmedi:(
o suan zaten ailesnden uzakta yalnız onu destek ol suan en cok sana ihtiyacı var .. hem halledlmeyck iş yok. zaten o bu kararı alark yeternce büyük bi adım attı bu onun kararlı ve güçlü olduğunu gösteriyo sende ona birascık destek olursan eminim cok mutlu olrsunuz .. inş hakkınzda en hayırlısı olur :)

Back
X