arkadaşımı kıskanıyorum

Bu kıskançlık değil ki bir insanla çok beraber olunca ona benzersin zamanla eşler bile birbirine benzer.....o da sizin yaptığınız şeyi yapiyordur ama fark etmemişsinizdir. Araya mesafe koyarak işe başlayabilirsiniz

Ikiz gibimi giyiyorsunuz?
Ay sizi arkdasliktan reddederdim.
Hic sevmem ikiz olmayi.
Kucukken kardesimi doverdim ben begendigim tokanin aynisini begendi diye.
Hatta taktik gelistirirdim magazda pazarda. Once en cirkinin secerdim, kardesimde onun aynisi alirdi sonra is odemeye gelince asil begendigimi alirdim.

buda bişey mi benim kuzen göçmen macırların yanında çalıştı 3 ay sonra aynı macırlar gibi konuşuyordu kızın konuşması bile değiştiydi beyaaa

Öncelikle yazan mesaj atan herkese teşekkür ederim ayrıca birçoğunuz benim kıskanç olmadığımı söylemiş ben hâlâ aksini düşünsem de güzel niyetleriniz için teşekkür ederim
Bahsi geçen arkadaşım çok iyi kalpli biri dediğim gibi ben bile sonradan farkettim onu takip ettiğimi o hâlâ anlamamıştir eminim kızın başını kaşiyacak vakti yok ki
Tamamen aynı şeyleri almıyorum zaten ürün bazında ama hep ordan burdan onun tarzına yakın oluyor bu yüzden de anladığını sanmam
Ayrıca nefret hissim gerçekten yok ondaki hersey ona çok yakışıyor yeni bişeye sahip olduğunu görünce seviniyorum sadece o şey benim müstakbel hedefim oluyor bi şekilde kendimi ondan ya da benzerinden alırken buluyorum
Umarim bir an önce toparlarim da bu güzel insanı kaybetmem...

Esinizden kıskanıyor musunuz peki ?. Bununla ilgili olabilir mi ?

Evet onun da bende olan şeylerin aynısı ya da benzerini aldığını gördüm aksesuar vs aşırı sevindim bu duruma gerçekten sanırım çok değer veriyorum ona ve zevkine

Esinizden kıskanıyor musunuz peki ?. Bununla ilgili olabilir mi ?
Ay yook ne münasebet
O da evli ve eşimin en yakın arkadaşı ile hem de
Hatta kendisinden önce eşi ile tanışırdik ve cok sevindik evlendiklerinde
Her ne kadar eşli çok zaman geçirsek de cok seviyelidir görüşmelerimiz o anlamda herhangi bir sorun yok

Kiskanmak degil de etkilenmek olabilir.
Biz ev arkadaslarimizla hepimiz farkli zevklere sahio insanlardik. Sne sonunda baktik ki dolaplarimiz benzer kiyafetlerle dolu hatta aynilarinin farkli renkleriyle:) .. ayni kelimlerle konusuyoruz.. yakin hissettigimiz ortak alan oaylastigimiz insanlarla böyle olmasi cok normal.
Kiskanmiyosunuz bence bütunlesir insan bir süre sonra..

Bazen uzun süreli arkadaşlık kardeşliğe dönüşüyor kardeşler de aynı giyinmeyi severler ve belki sizde kiskancliktan değil de aynı giyinmek aynı eşyalara sahip olmayı seviyorsunuz arkadsnizi çok sevdiginizden kaynaklnyr biraz geniş bakın cevrenize bu bir hastaliga donusmesin allah korusun

Bende kıskançlık olarak düşünmüyorum,çok sık vakit geçirildiğindendir. Ki benimde giydiklerimin aynısını alan arkadaşım var her ne kadar sinir olsamda:)
Benim şiveli konuşan arkadaşlarımın yanında bazen şivem bile değişiyor uzun süre kalınca düşünün artık:)))

Bu kiskanclik degil gibi. Bakiyorum arkadaslarimla zevklerimiz birkac yil sonunda hep benzer hale gelmis... Guzellik algimiz degismis falan filan. Olabiliyor yani.

Aynı ortamda bulunduğunuz kişileri beğenebilirsiniz buna göre zevkleriniz de değişebilir bu kıskançlık değil. Ama kıskançlık olduğunu düşünüyorsanız onda daha üstün olan bir özellik yakalamışsınızdır.

eşler bile uzun süre birlikte vakit geçirince birbirine benzemeye başlııyor.sizde arkdaşınızla fazla vakıt gecıre gecıre onun kısılık ozellıklıklerıylede benzerlık göstermen çok normal

Bence kardes gibi benimsemissiniz arkadasinizi.

Zevkleriniz uyuyor olabilir.. Beraber zaman gecirerek birbirinize benzemissiniz bence :)

Üzüm üzüme baka baka kararır :) ben de bazen istemeden en yakınıma benzemeye çalıştığımı fark ediyorum. Sadece çok seviyorum ve hep bi uyum yakalamak istiyorum. Yürürken adımlarımızı aynı atma çabamız gibi :)

Çok normal. O da başka yönlerden size benzedi de fark etmediniz henüz belki. Genelde iyi arkadaşlıklarda böyle oluyor.

Ben de kıskançlık olduğunu düşünmedim duygularınızın.

Siz psikologa gitmeyi ota cope para vermek olarak goruyorsaniz yaptiginiz sey sadece ve sadece CAHİLLİK! Eminim ki siz mesleginize saygi duyulsun istersiniz o zaman baska mesleklere de saygi duymayi ogrenmelisiniz

Siz psikologa gitmeyi ota cope para vermek olarak goruyorsaniz yaptiginiz sey sadece ve sadece CAHİLLİK! Eminim ki siz mesleginize saygi duyulsun istersiniz o zaman baska mesleklere de saygi duymayi ogrenmelisiniz

konu sahibi küçük meselelerden dolayı psikologa gıdemeyız demek ıstemiş psikologlara bişey dememiş.

konu sahibi küçük meselelerden dolayı psikologa gıdemeyız demek ıstemiş psikologlara bişey dememiş.

Himm evet o an yanlis okumusum ben de Psikologum da.. Konu sahibinden ozur diliyorum o zaman.

Konu sahibine;
Bulundugunuz il kucuk sehirse aile ve sosyal politikalar bakanliginin sosyal hizmet merkezlerine, buyuk il ise ayni bakanligin il musurluklerindeki aile birimlerine ya da saglik bakanliginda psikolog bulunan hastanelere gidip yardim almayi deneyebilirsiniz. Hizmet tamamen ucretsiz olup saglik bakanliginda once psikiyatr ile gorusulmesi gerekebilir bi ihtimal (hastanenin prosedurune bagli)

Sizin de sonradan farkettiginiz gibi ben psikologlara bişey demedim mesele para da değil hem bunu da tekrar vurgulayim
Elbette gidilir önemli sorunlarda ama ben şimdi psikoloğa gidip ee şey ben arkadaşımı kıskanıyorum galiba diyemem ki :))
Zaten kk da olma sebebimiz de böyle durumlarda dışardan bi gözden bizim gibi benzer şeyleri yaşayan yaşayabilecek potansiyelde olan kadınlardan yorum almak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…