Aslında dediğim gibi eskisi kadar bi arada değiliz daha uzakta oturuyoruz artık ortalama ayda bir iki artık ama o zamanda bile buluyorum bişeyler...Bu kadar çok vakit gecirmeyi biraksaniz daha iyi olur belki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında dediğim gibi eskisi kadar bi arada değiliz daha uzakta oturuyoruz artık ortalama ayda bir iki artık ama o zamanda bile buluyorum bişeyler...Bu kadar çok vakit gecirmeyi biraksaniz daha iyi olur belki?
Çok tatlısınız :) geçenlerde başka bir yorumda da yazmıştım kıskanmak da insani bir duygu neticede, abartılmadığı sürece tabi. Kendi iyi yönlerinizi düşünün onlara yoğunlaşın başkalarıyla değil kendinizle daha çok ilgilenin o zaman kıskançlık azalır.Kıskançlık maalesef ama inanin aşmaya çalışıyorum..
İki aile inanilmaz güzel vakit geçiriyoruz beraber yurtdışına bile gittik defalarca bununla birlikte ev ya da dışarı ortamında da çok eğleniriz komik videolar filmler izleriz yani neredeyse eşimle başbaşa olmaktan daha çok severim onlarla olmayı
Gelgelelim ben zamanla bu arkadaşıma benzemeye çalıştığımi farkettim mesela giyim tarzım son 4 5 yılda çok değişti farkında olmadan hep onun tarzı şeyler almışım
Saç şeklim aksesuarlarım hatta nerdeyse ev eşyalarım bile hep onunkilere benziyor
bence siz arkadaşınızı kıskanmıyor onu çok sevdiğiniz için onda gördüğünüz herşeyi beğeniyor ve kendinizde de olsun istiyorsunuz. iyi anlaşan arkadaşların zamanla zevkleri de birbirine benzemeye başlar sizin yaşadığınız durum buymuş gibi geldi bana yine de kendinizi şöyle test edin; eğer herhangi birşeyin sadece kendinizde olmasını istiyorsanız ve onun sahip olduklarını haketmediğini düşünüyorsanız evet kıskanıyor olabilirsiniz ancak ben ifade şeklinizden arkadaşınıza karşı bir çekememezlik hissetmedim tam tersi kardeşiniz gibi gördüğünüzü hissettimEvet maalesef benim de yeni farkettigim bir durum bu ve sizlerden aslında bunu aşmak için yardım bekliyorum.
Bu arkadaşım 4 5 yıllık bir arkadaşım ve eşlerimiz de çok yakın arkadaş
İki aile inanilmaz güzel vakit geçiriyoruz beraber yurtdışına bile gittik defalarca bununla birlikte ev ya da dışarı ortamında da çok eğleniriz komik videolar filmler izleriz yani neredeyse eşimle başbaşa olmaktan daha çok severim onlarla olmayı
Gelgelelim ben zamanla bu arkadaşıma benzemeye çalıştığımi farkettim mesela giyim tarzım son 4 5 yılda çok değişti farkında olmadan hep onun tarzı şeyler almışım
Saç şeklim aksesuarlarım hatta nerdeyse ev eşyalarım bile hep onunkilere benziyor
Bunun artık ciddi bir sorun olduğunu geçenlerde farkettim üzerinde aslında herkeste olan basit bir gömlek vardı dün kendimi o gömleğin aynısını ararken buldum
Maddi durumlarimiz aynı benim onun en az iki katı giysim ayakkabım çantam vardır ( mesleğimden ötürü ) o az alır çünkü mesleği gereği pek giyemez herneyse gene de onda olanın bende olmasını istiyorum hep ve bu duruma gerçekten üzülüyorum arkadaşım çok iyi niyetli ve karakterde bir insan aramız da çok iyi bunu neden yapıyor olabilirim
( psikolog falan demeyin lütfen ota çöpe de gidemeyiz ki psikologa ben siz kk kadınlarının gözlem ve önerilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum )
aynı fikirdeyimBence gayet iyi niyetlisiniz. Olaya bakisiniz gayet objektif, kendinizi ifade etme tarziniz da gayet olgun. Kiskanc insan boyle konusmaz ki.
Yakın arkadaşlarda olan bir durum. Benimde yakın arkadaşım var bir sure önce alışverişe gittik neredeyse aynı şeyleri aldık. Hep aynı şeyler dikkatimizi çekti. Tarzını beğendiğin birinin yolundan gitmek Cokta sorun değil bence. Ben bunu kıskançlık olarak görmüyorum. Benim için kıskançlık aldığım şeye ehh ışte diyen yada dudak büken birinin daha sonra gidip aynısını almasıdır.Evet maalesef benim de yeni farkettigim bir durum bu ve sizlerden aslında bunu aşmak için yardım bekliyorum.
Bunun artık ciddi bir sorun olduğunu geçenlerde farkettim üzerinde aslında herkeste olan basit bir gömlek vardı dün kendimi o gömleğin aynısını ararken buldum
Maddi durumlarimiz aynı benim onun en az iki katı giysim ayakkabım çantam vardır ( mesleğimden ötürü ) o az alır çünkü mesleği gereği pek giyemez herneyse gene de onda olanın bende olmasını istiyorum hep ve bu duruma gerçekten üzülüyorum arkadaşım çok iyi niyetli ve karakterde bir insan aramız da çok iyi bunu neden yapıyor olabilirim
( psikolog falan demeyin lütfen ota çöpe de gidemeyiz ki psikologa ben siz kk kadınlarının gözlem ve önerilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum )
Ben de hep ablamı taklit ederim , aşırı sevdiğim için olarak düşünüyorum , kıskançlık değil...Evet maalesef benim de yeni farkettigim bir durum bu ve sizlerden aslında bunu aşmak için yardım bekliyorum.