arkadaşımı kocası öğrencisiyle aldattı

amma doluymuşum sırnaşık şey daha geçenlerde arkadaş aradı ben onu bi konuda ciddi şekilde uyardım dinlemedi şimdide bin pişman. valla ne hali varsa gördü ohh çokta ii oldu bir musibet bin nasihatten ii die boşuna dememişler. ben bi yere kadar karışırım gerisi kendine kalmış:1closedeyes:

eve alırım yatağımı ayırırım denir...mesafe konur soğuk davranılır bebek bi gülüş atar bi olay olur güler
yüzleri sonra bşşey daha bişey daha hop bakmışsın adam yatakta sonra hop bi bakmışsın kadın
adamı affetmiş hop bi bakmışsın adam hala kadını aldatıyo biz kadın milleti hemen iki lafa bi gülüşe
indiriyoruz yelkenleri ilk başta dikilsekte sonra sonra yumuşuyoruz ya şimdi bu kararlılıkla çekicek resti
yada hayatı boyunca çekicek bu acıyı her babasız büyüyen çocuk kötü ahlaklı veya kötü yetişmiş
olmuyor ki evi var işi var bebeğinden destek alır gene yürür durur dimdik ayakta ama bi taviz daha
verirse bir daha toparlayamaz bence....Allah yardımcısı olsun ama uzaktan konuşulacak gibide değil

çok zor bi durum Allah başa vermesin

arkadaşınızın evi var anladığım kadarıyla. eşi de ona hem maddi hem manevi zarar veriyor. Demek ki ne yapacak vurucak bi tekme, o sevgilisine gitsin adam. madem yıllardır ayrılamıyor. çocuk boşanmak için engel olmamalı, zaten ortada gerçek ve düzgün bir evlilik yok :/

arkadaşınız belliki hala seviyor adamı düzeldi zannederek ama herşey ortada ve ilişki hiç bitmemiş gibi sürekli diğer kızla birlikteymiş,
bence yapacağı belli bu saatten sonra başka çaresi yok arkadaşınızın boşanması her yönden en iyisi zamanla alışır çocuğu en iyi canyoldaşı olur ona sizede bu konuda görev düşüyo tabi ikna etmelisiniz arkadaşınızı hayat devam edicek onsuzda hatta unutacak zamanla olanları iyiki diyecek umarım Allahım yardımcısı olur doğru kararı verir

akannehir yuuhh diyorumm başka bişi demiyorum ne insanlar var yaaa..

Son düzenleme:
kızlar valla yazdıklarınızı harfiyen söyledim iki gündür kendimi paralıyorum ama bu kız beni öldürecek.iyice kafayı sıyırmış aslında okumuş tahsilli modern bir kız ama bu adama olan zaafı onu mahvetti.bugünde iyice saçmaladı bana diyorki o kızı aradan çekecem.hocaya gidecem büyü yaptıracam.ya dedim sen ne saçmalıyorsun hangi çağda yaşıyoruz.kızı bulacam adam tutacam dövdürecem diyor.kızda suç aramaktansa salak kocana dön bir bak.bu kız gidip zorla yapışmadı ya.kaç yıldır da birlikte olduklarına göre bence bu çok da basit hoşlanma olayı falan değildir.benim kocam beni seviyor öyle olmasa tekrar nihak yapmaz<dı diyor.ona dedim ki hatırlatırım nikah yapmasan sen artık evde onu nerdeyse barındırmayacaktın gırtlağa kadar borcu vardı açtıklaroı dersane battı iki yıl eve kuruş getirmedi sen besledin.elin kızı onu çulsuz haliyle acaba kabul eder miydiçayrıca senin paranla pulunla onunla yeyip içmediği gezmediği ne malum.herkes sen mi.onu öyle kabul edecek.

sadece arkadaşınıza acıdım okumuş ama kafası yerinde değillll
bırak ne hali varsa yapsın hatayı baştan yapmış bi kereeeee:((((

sadece arkadaşınıza acıdım okumuş ama kafası yerinde değillll
Çok üzgünüm çoook bırak ne hali varsa yapsın hatayı baştan yapmış bi kereeeee:((((

benim arkadaşlığım arkadaşlıktan öte biz dostuz annesi yok babası yok hayatta yalnız.zaten bu yalnızlık yüzünden o salak adama takıldı kaldı.baştan beri gözünü açmaya çalışıyorum bunu o adam da bildiği için benden hazetmezdi.öyleki o adamın yüüznden ben arkadaşımla dışarda buluşuyordum evine gitmiyordum.en büyük hatası öyle adamdan 7 yılın ardından çocuk yapmak.adam çocuk bile istemiyordu evliliği sürdürmenin tek yolu bu olduğu için aile çevre ve arkadaşımın isteğiyle yaptı.dışardan görseniz adamı adam sanırsınız.ÖSS sınav sorularını yanıtlamak için TV ye çıkar çevresi çok sever.ama gel gelelim onun adamlığı çevreye göstermelik.arkadaşımı mahvetti.yani öyleki değiştiğine bir ara hepimizi ianandırdı.

kızlar valla yazdıklarınızı harfiyen söyledim iki gündür kendimi paralıyorum ama bu kız beni öldürecek.iyice kafayı sıyırmış aslında okumuş tahsilli modern bir kız ama bu adama olan zaafı onu mahvetti.bugünde iyice saçmaladı bana diyorki o kızı aradan çekecem.hocaya gidecem büyü yaptıracam.ya dedim sen ne saçmalıyorsun hangi çağda yaşıyoruz.kızı bulacam adam tutacam dövdürecem diyor.kızda suç aramaktansa salak kocana dön bir bak.bu kız gidip zorla yapışmadı ya.kaç yıldır da birlikte olduklarına göre bence bu çok da basit hoşlanma olayı falan değildir.benim kocam beni seviyor öyle olmasa tekrar nihak yapmaz<dı diyor.ona dedim ki hatırlatırım nikah yapmasan sen artık evde onu nerdeyse barındırmayacaktın gırtlağa kadar borcu vardı açtıklaroı dersane battı iki yıl eve kuruş getirmedi sen besledin.elin kızı onu çulsuz haliyle acaba kabul eder miydiçayrıca senin paranla pulunla onunla yeyip içmediği gezmediği ne malum.herkes sen mi.onu öyle kabul edecek.

canım aartık adamın gözü dışarı kaymıs kayacağı kadar o kızı dövdürse aradan çekse korkmasın başka kıs gelir dünyada kısdan bol ne var helede öyle kıslaardan bolca var otoban kenarlarında bekliyolar

ben evlilik danışmanlığıda yaptım asıl psikoloji mezunuyum ama bu konuda ben de çaresiz kaldım yardımcı olamamıyorum.arkadaşı olduğum için beni komşusunu dinliyor gibi dinliyor.beni deli ediyor.bu halde aman bana ne de diyemiyorum.yani hali gerçekten içler acısı.ilerisi için endişeleniyorum.kaç gündür sütü kesilmiş.çocuk da adamın kopyası.kocasını kendine tekrar aşık edecekmiş.bana bugün doğumdan dolayı bakımsız akldım diyor.yahu diyorum bu kızla 8-9 yıldır birliktelermiş seninle olmadan bile önce bu hali nasıl doğuma bağlarsın.ya mal gibi bir şey olmuş kafasına laf girmiyor.

ayrılamam diyomuş zaten olay bitmiş ya anlamıyorum ben insanları nası sürdürür böyle bi evliliği şimdi yazcam bişeyler kızıcaklar en iyisi ben susayım allah selamet versin birazda akıl versin :oklava:

ayrılamam diyomuş zaten olay bitmiş ya anlamıyorum ben insanları nası sürdürür böyle bi evliliği şimdi yazcam bişeyler kızıcaklar en iyisi ben susayım allah selamet versin birazda akıl versin :oklava:

dilim varmıyor ama hak ediyorlar.işi var evi var kendi üzerine babadan kalma hem de gayte iyi bir semtte.kız kardeşleri maddi anlamda çok destek.bu salak kız adama araba bilr aldı.o o arabayla kimlerle gezdi acaba.yani hiçbir mecburiyeti yok aksine adamı yıllardır kan emici gibi besliyor.tek derdi yalnız kalmak ve hala onu çok sevdiğinden bahsediyor.içimdekileri açık açık dökmek istiyorum ruh hali iyi değil kalbi çok yaralı üstüne tuz biber olmak istemiyorum.ya sizinde var mı çevrenizde böyle tipte kadınlar.daha önce elbette danışmanlık yaptığım dönemde çok rastladım ama inanın kendi yakın çevremden biri olunca işim iç yüzü öyle değilmiş.ben bile bişey yapamıyorum.

ben evlilik danışmanlığıda yaptım asıl psikoloji mezunuyum ama bu konuda ben de çaresiz kaldım yardımcı olamamıyorum.arkadaşı olduğum için beni komşusunu dinliyor gibi dinliyor.beni deli ediyor.bu halde aman bana ne de diyemiyorum.yani hali gerçekten içler acısı.ilerisi için endişeleniyorum.kaç gündür sütü kesilmiş.çocuk da adamın kopyası.kocasını kendine tekrar aşık edecekmiş.bana bugün doğumdan dolayı bakımsız akldım diyor.yahu diyorum bu kızla 8-9 yıldır birliktelermiş seninle olmadan bile önce bu hali nasıl doğuma bağlarsın.ya mal gibi bir şey olmuş kafasına laf girmiyor.

bence arkadasınız olayın şokunda, başına geleni tam olarak değerlendiremiyor belli ki.
anne babası da yokmuş,bir de küçücük bebeği var.
SAğlıklı düşünemiyor şu an.Seçeneklerini değerlendiremiyor.
Bizler dışardan olayı çok daha net değerlendirebiliyoruz
ama yaşayan için durum çok daha karmaşık olmalı.
Gerçekten çok zor bi durum.
Ne demeli ki böyle insafsız adamlara bilemiyorum.
Bence siz arkadası olarak onu kendi haline bırakmayın,
sizin için de zorlayıcı olacaktır ama sabırlı ve net yaklaşırsanız
zamanla kendine gelip olayın vehametini anlayacaktır diye düşünüyorum.

Allah kolaylıklar versin.

Genç bayanlar, bilsinler ki eğer kız evlilik istiyorsa adam da illa önce birlikte yaşıcaz bir denememiz lazım diyorsa o adam onu çok büyük ihtimalle demiyeceğim kesinlikle oyalıyordur...:kızgın: Evlilik fikri olan adam eğer maddi manevi sorunu yoksa,askerlik,okul iş gibi problemi yoksa mümkün olan en kısa zamanda nikahlanmak için çabalar.Değise yan çiziyordur yanikaydirigubbakcemile

Arkadaşınız için çok üzüldüm ama bence o hal&#226; olayın şokunda birde annesiz ve babasız olması nedeniyle eşini hayatta tek sığınağı olarak görmüş kabullenmekte zorlanıyor ama o adamdan ona hayır gelmiyeceğini bir şekilde anlaması lazım boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye.

çok yazık gerçekten,bu tür adamların evlenmemesi gerekiyor,evliliği oyuncak gibi görüyorlar.Boşanmayıp da ne yapacak ki,zararın neresinden dönersen kardır.

Yazık diyorum...Başka söze gerek yok..Allah akıl fikir versin...bir de dayanma gücü...hacıyla hocayla olacak iş mi bu...yazık,günah... atsın başından alsın bebeğini yeni bi hayata başlasın.... :sm_confused:

Back
X