Merhaba hanımlar. Çok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Geçen gün kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Görünce rahatsız oldum çünkü arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana söylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gördüm kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi düşünüyor musun gibisinden. Sürekli saçların çok güzel kadında saça çok önem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gün instagramdan mesaj atmış görüşmek istediğine dair. Muhabbetimi çok sevmiş özel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gün evime o bıraktığı için evimi de biliyor. Eğer yarın müsaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kaçacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum çünkü seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı düşündüm ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine göre abisinin eşi çocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yüzden annesi ve abisi çok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
GÜNCELLEME : 11. Sayfa