Arkadaşımın abisi

Şortla girmesini ilginç buldum rahatsız oldum ama bazı insanlar için bu normaldir kötü niyetli olduğunu düşünmedim. Saat geçti ve evim sapa. Taksiye binip gitmek istemedim. Olayı burda tek seferde anlattığım için mantık süzgecinden geçirmek kolay ama yaşarken daha zor. Arkadaşımın evindeyken adamın bana mesaj atacağını da düşünmedim açıkçası. Eşiyle de konuşmak istemiyorum. Güvenmiyorum çünkü beni suçlayıp içini rahatlatır. Boşanacak olsa böyle bir adamdan elli kere boşanırdı zaten

Keşke arkadaşınız da sizi bırakmak için yanınızda gelseydi.

Eskiden bu kadar aç erkekler varmıydı etrafta yoksa yeni mi türedi kim yüzlerine gülüyor sa fino köpekleri gibi peşim peşim gidiyorlar midesiz herifler

Bu yuzden annelerimiz izin vermiyor herkesin evinde kalmaya gecmis olsun nur topu gibi sapigin olmus Ben rahatsiz olur olmaz babama ve ya abime mesaj çeker ve o cati altinda deil bir gece 1 saat dahi kalmazdim

Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi.
Bana yönlendirin delikanlıyı, koskoca kk kadınları yer mi bu palavraları çizsin de görelim bir ressam olarak yorumlayayım çizdiğini. Öyle her resim yeteneğim var demeyle olmuyor. İnandırıcı gelmedi bana.

Neyse konusmussunuz arkadasınız ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…