Arkadaşımın abisi

Arkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.

Arkadaşın söylediğinde haklı olabilir bilmiyor olabilir ama abisinin tavrı korkunç. Bir daha arkadaşınla okul ve dışarıda görüş, ev olayına asla girme, ben abiyi hiç iyi bulmadım. Başın yanmasın

O arkadaşla ilişkini kes bence sonra başın ağrır gibime geliyor.

"Hayır müsait değilim kusura bakmayın" yazın. Arkadaşınızla aranıza mesafe koymaya gerek yok. Ama ben olsaydım söylerdim. Abin bana asıldı tüü rezil herif gibisinde değil de yorumsuz olarak "abin bana instegramdan mesaj atmış" de mesajları göster gerisini o anlar zaten, arkadaşlığınızı bozmayın ama o bilsin. Bir de artık o arkadaşta kalmayın isterseniz, o sizde kalsın kalınacaksa.
Bir de mesajları bir süre tutun silmeyin, abisi size iftira atarsa elinizde bulunsun (paronoyak mıyım ne).

Senin konularına neden inanılmıyor biliyor musun hayal aleminde yaşıyorsun bence çünkü, mesela hiç unutamadığın büyük aşkından kavuşmanı beklediğinizi yazmandan dokuz gün sonra başkasıyla görùştüğünü falan yazıyorsun zaten olayın genelde birileriyle sevgili olma beğenilme (ki kendini de beğenmiyorsun) falan filan okuyorsundan güya ama maşallah hep burdasın

Yapacağın tek es arkadaşının abisine olanı biteni eksiksiz aktarmam bidahada o arkadaşınla dahi görüşmemen

Abisi yengesiyle evlenmeden önce hesaplama yapmayı bilmiyormus dimi ya da yaş kompleksi birden bire belirmiş heralde.
Hiic mantıklı bir açıklama değil. Bana yapsa ben gülerdim kandırmış sizi

Burda dert mert anlatıyoruz diye kiminle görüştüğümün hesabını mı vericem? Haftalık dizi izlemiyorsunuz sonuçta konuya yorum yapmanız yeterli. Burda konu başına para falan da verilmiyor olmuş ki yazıyoruz. Ayrıca ilgi görmek istesem sadece kadınların olduğu bir sitede vakit geçirmek yerine en kötü chat sitelerinde falan dolanırdım.

Abi yaşa takıntılıymış da evlendiği kadının yaşını sonradan mı öğrenmiş? Ne saçma sapan mevzular yav. Neyse... Şahsen arkadaşınızın kıvırdığını düşünüyorum ama sonuçta onu tanıyan sizsiniz. Söyledikleri inandırıcı geldiyse bile, abisinin olduğu ortamlarda görüşmeye dikkat edin. Evli olduğu halde, kardeşinin arkadaşına çekinmeden asılabilen tip tehlikelidir.

Konu fazla donuk hiç gerçekçi gelmiyor ama gerçeksede ve rahatsız olduysanız uzak duracaksınız bu kadar basit. Mesajıda karısına yollayın çakallar mahkemede kullanır diye saklayacak bide aldatılmayı. Buda aldatma sonuçta

Normalde de donuk biriyim. Fake konu açacak olsam eşimin beni aldattığından şüphelendiğimi yazıp 1 ay boyunca tüm siteye onu nasıl ifşaladığımı ve sonunda boşandığımı falan yazardım genelde fakelerin favori konusu.

Nickinizi değiştirmiş olsanız da hemen belli ediyorsunuz kendinizi. Çok samimiyim, çok tuhaf birisiniz.
Acı yaşayın, herşey üstünüze gelsin ve mağdur,mağrur olmak için aşırı çaba sarfediyorsunuz.

Niye böyle düşündünüz ki? Mesela bu konuda tedbirsiz davranmak dışında suçum nedir?

Niye böyle düşündünüz ki? Mesela bu konuda tedbirsiz davranmak dışında suçum nedir?
Tepkisiz kalmanız. Anlatım şeklinize göre, abi üstünüze atlamak için fırsat aramış fellik fellik hatta uyuduğunuz odaya kadar girmiş ama arkadaşımı seviyorum demişsiniz konunuzda. Sizce de tuhaf değil misiniz?

Bence şu kısım çok ilginç belki de ondan fake olduğunu düşünüyorlardır...
Şortla gelmesini hoş bulmamışsınız(ki bu benim için hiç sorun olmazdı)
Ama odaya girdikten sonra da evden gitme gibi bir durumunuz olmamış...

ben diken üstünde olurdum taksiyle giderdim...
Keza evli bir adam bana yazmış bana kimse inanmayadabilirdi ben sanırım direkt ailemle istişare ederdim....

ve yengesinin de bilgisine sunardım...
Boşansınlar yani
Eve sizi o bırakmış neden ben taksiyle gidicem demediniz mesela belki de bunlardan ötürü

herkesin olaylara tepkisi elbette farklıdır ama fazla tepkisiz gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…