- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Arkadaşın söylediğinde haklı olabilir bilmiyor olabilir ama abisinin tavrı korkunç. Bir daha arkadaşınla okul ve dışarıda görüş, ev olayına asla girme, ben abiyi hiç iyi bulmadım. Başın yanmasınArkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.
O arkadaşla ilişkini kes bence sonra başın ağrır gibime geliyor.Arkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.
Yapacağın tek es arkadaşının abisine olanı biteni eksiksiz aktarmam bidahada o arkadaşınla dahi görüşmemenMerhaba hanımlar. Çok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Geçen gün kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Görünce rahatsız oldum çünkü arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana söylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gördüm kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi düşünüyor musun gibisinden. Sürekli saçların çok güzel kadında saça çok önem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gün instagramdan mesaj atmış görüşmek istediğine dair. Muhabbetimi çok sevmiş özel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gün evime o bıraktığı için evimi de biliyor. Eğer yarın müsaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kaçacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum çünkü seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı düşündüm ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine göre abisinin eşi çocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yüzden annesi ve abisi çok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
GÜNCELLEME : 11. Sayfa
Abisi yengesiyle evlenmeden önce hesaplama yapmayı bilmiyormus dimi ya da yaş kompleksi birden bire belirmiş heralde.Arkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.
Burda dert mert anlatıyoruz diye kiminle görüştüğümün hesabını mı vericem? Haftalık dizi izlemiyorsunuz sonuçta konuya yorum yapmanız yeterli. Burda konu başına para falan da verilmiyor olmuş ki yazıyoruz. Ayrıca ilgi görmek istesem sadece kadınların olduğu bir sitede vakit geçirmek yerine en kötü chat sitelerinde falan dolanırdım.Senin konularına neden inanılmıyor biliyor musun hayal aleminde yaşıyorsun bence çünkü, mesela hiç unutamadığın büyük aşkından kavuşmanı beklediğinizi yazmandan dokuz gün sonra başkasıyla görùştüğünü falan yazıyorsun zaten olayın genelde birileriyle sevgili olma beğenilme (ki kendini de beğenmiyorsun) falan filan okuyorsundan güya ama maşallah hep burdasın
Abi yaşa takıntılıymış da evlendiği kadının yaşını sonradan mı öğrenmiş? Ne saçma sapan mevzular yav. Neyse... Şahsen arkadaşınızın kıvırdığını düşünüyorum ama sonuçta onu tanıyan sizsiniz. Söyledikleri inandırıcı geldiyse bile, abisinin olduğu ortamlarda görüşmeye dikkat edin. Evli olduğu halde, kardeşinin arkadaşına çekinmeden asılabilen tip tehlikelidir.Arkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.
Normalde de donuk biriyim. Fake konu açacak olsam eşimin beni aldattığından şüphelendiğimi yazıp 1 ay boyunca tüm siteye onu nasıl ifşaladığımı ve sonunda boşandığımı falan yazardım genelde fakelerin favori konusu.Konu fazla donuk hiç gerçekçi gelmiyor ama gerçeksede ve rahatsız olduysanız uzak duracaksınız bu kadar basit. Mesajıda karısına yollayın çakallar mahkemede kullanır diye saklayacak bide aldatılmayı. Buda aldatma sonuçta
Konu sahibi arkadaşınızın da bu işin içinde olmadığına emin misiniz? Sanki planlı bir şekilde davet edilmişsinizbende aynı şeyi düşündüm maalesef annene anlat ve o arkadaşından uzaklaş
Sanırım böyle yapmam gerekiyor.O arkadaşla ilişkini kes bence sonra başın ağrır gibime geliyor.
Niye böyle düşündünüz ki? Mesela bu konuda tedbirsiz davranmak dışında suçum nedir?Nickinizi değiştirmiş olsanız da hemen belli ediyorsunuz kendinizi. Çok samimiyim, çok tuhaf birisiniz.
Acı yaşayın, herşey üstünüze gelsin ve mağdur,mağrur olmak için aşırı çaba sarfediyorsunuz.
Tepkisiz kalmanız. Anlatım şeklinize göre, abi üstünüze atlamak için fırsat aramış fellik fellik hatta uyuduğunuz odaya kadar girmiş ama arkadaşımı seviyorum demişsiniz konunuzda. Sizce de tuhaf değil misiniz?Niye böyle düşündünüz ki? Mesela bu konuda tedbirsiz davranmak dışında suçum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?