- 30 Nisan 2016
- 3.996
- 9.440
- 158
- Konu Sahibi morciveert
-
Güçsüzdür, mücadeleci değildir. Boşanınca daha iyi bir hayatı olmayacaktır. Kadın olduğu için kocasının tüm hatalarına göz yumup yuvasını bozmaması gerekiyordur.bir kadın bunu kendisine nasıl reva görür bunu anlayamıyorum
Ya boşanırsa kadına siz bakmayacaksanız şu kadar müdahil olmayin lütfen. Herkes şahane aşk evlilikleri yapmıyor, aile evinden çıkayım kendi ailem olsun, kocam da bana çocuğumuza baksın yeter diye evlenmiş demek ki. Görmezden gelmek daha kolay geliyor demek ki.bir kadın bunu kendisine nasıl reva görür bunu anlayamıyorum
Annesi sokakta bırakmaz. Kararlı oldugunu görürse arkasında durur. Hem herseyi anlatmıyor kendisine. Escinsellik mevzusu, aldatma mevzusu bunları bilmiyor annesi. Madde kullandıgını küfür ettigini eve para getirmediğini vs biliyor.Bir kadının maddi imkanı yoksa arkasında duracak bir ailesi yoksa nasıl ayrılsın? Hadi dediğiniz gibi markete girdi ev tutu , çocuğu nereye bırakacak çalışırken ona nasıl yetecek, 1 maaşla kira öde çocuğun ihtiyaçları evin ihtiyacı nasıl yapacak? Böyle bir durumda öneemli olan ailesidir. Ailesi dese kızım boşan gel çekme bu adamı, biz size bakarız kafana bir şey takma dese ,emin ol onun için de sonuç daha başka olurdu. Zaten kızına sahip çıkan bir aile varsa adam zaten kadını ezemiyor, çekiniyor ailesinin gücünü biliyor.Ama arkadaşınızın durumun da koca da farkında eşinin bir yere gidemeyeceğinin. O yüzden arkadaşın içi bu durum boşan demekle olmuyor .
Haklısın. Sadece arkadaşım olduğu için çok üzülüyorumYa boşanırsa kadına siz bakmayacaksanız şu kadar müdahil olmayin lütfen. Herkes şahane aşk evlilikleri yapmıyor, aile evinden çıkayım kendi ailem olsun, kocam da bana çocuğumuza baksın yeter diye evlenmiş demek ki. Görmezden gelmek daha kolay geliyor demek ki.
Ben olsam sadece sürekli ağlayan, insanı dert sahibi yapan böyle biriyle görüşmem.ağlıyor anlatınca sakinlesiyorum diyor. eşimden nefret ettiniz biliyorum ama anlatacak baska kimsem yok diyor.
Bu dünyada kadın olmak çok zor.Güçsüzdür, mücadeleci değildir. Boşanınca daha iyi bir hayatı olmayacaktır. Kadın olduğu için kocasının tüm hatalarına göz yumup yuvasını bozmaması gerekiyordur.
Sebep aranacaksa milyon tanesi bulunur.
Milletin derdi bizi germesin.
Ee bildikleri bile boşanmaya yeter sebepler. Amaa özellikle eşcinsellik mevzusu bilinse yer yerinden oynar.Annesi sokakta bırakmaz. Kararlı oldugunu görürse arkasında durur. Hem herseyi anlatmıyor kendisine. Escinsellik mevzusu, aldatma mevzusu bunları bilmiyor annesi. Madde kullandıgını küfür ettigini eve para getirmediğini vs biliyor.
Karışıp zorladım demedim ki. Üzülüyorum sadece, arkadaşım olmasada üzülürdüm. Bir kadının bu durumda olması üzerdi beni yani.Neden karışıyorsunuz? Bir kez söylersiniz, istemiyorum diyorsa ısrar etmezsiniz. Arkadaş da olsa aile de olsa duracağı yeri bilmeli. Kendi işime bu kadar karışılmasından hiç hoşlanmam, insanları rahat bırakın.
Ben ne yapabilirim daha ne diyebilirim bilmiyorum cok üzülüyorum
haklısınız. cok düsünüyorum kafama cok takıyorum. ama insanlar kendi hayatlarını kendileri belirliyorlar.Kendisi bilir. Benim bir arkadaşımın nişanlısı ona neler neler yapıyordu, 4 sene ayrıl dedim hiç dinlemedi, evlendi çok pişman oldu çooook.... ama insanın kendine yaptığı kötülüğün de sınırı yok. Kendinizi yormaya değmez.
O düşünsün kendisini, böyle biriyle arkadaşlığımı da bitirirdim sizin yerinizde olsam.Karışıp zorladım demedim ki. Üzülüyorum sadece, arkadaşım olmasada üzülürdüm. Bir kadının bu durumda olması üzerdi beni yani.
Bir arkadas olarak endiselenmenizi anlıyorum ancak istemiyormuş ayrılmayı bosanmak kolay değil demis vs bence artık yorum yapmamalısınız gün sonunda kocası nihayetinde o böyle kabullenmis yapacak bir sey yokBen ne yapabilirim daha ne diyebilirim bilmiyorum cok üzülüyorum
Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus.
Herkes kendi secimlerinden sorumlu demekki arkadasınızın mutluluğu da bu bakın cocuk cok düskün falan diyormuş.İyi de sen mutlu degilsin diyorum.
Boşandı diyelim sonra da her zorlukta "Sen beynime girdin,gaz verdin" modunda olacak. Hiç gerek yok.haklısınız. cok düsünüyorum kafama cok takıyorum. ama insanlar kendi hayatlarını kendileri belirliyorlar.
haklısınız. cok düsünüyorum kafama cok takıyorum. ama insanlar kendi hayatlarını kendileri belirliyorlar.
Bir arkadas olarak endiselenmenizi anlıyorum ancak istemiyormuş ayrılmayı bosanmak kolay değil demis vs bence artık yorum yapmamalısınız gün sonunda kocası nihayetinde o böyle kabullenmis yapacak bir sey yok
Herkes kendi secimlerinden sorumlu demekki arkadasınızın mutluluğu da bu bakın cocuga cok düskün falan diyormuş.
Benim arkadasım siddet görüyordu defalarca yanında oldum ama bosanmadı. Seçimi bu ise yapabileceğimiz şey cok sınırlı. Ben de çok üzülüyordum artık dert anlatacagı zaman ay misafir geldi ay biri arıyor diye geçiştiriyorum dinlemiyorum.
E o zaman sizi bayagi bayagi copluk olarak kullanıyor. Sürekli dinleyen biri olsun, içini bosaltsin, siz sinir olun üzülün, ama o gitsin aynı adamla evliliğe devam etsin. Burada okuduğumuz konulara bakınca bir çocuk daha yapar kesin.senin için bir şey yapamıyorum diyorum. yanımda ol yeter diyor. böyle yaparak kendisinden de soğutuyor. ben kaldıramıyorum onun yaşadıklarını dinlemeye bile tahammül edemiyorum-. kızın psikolojisi tamamen bozuk, yerlerde.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Forum benzer tercihi yapmış kadınlarla dolu maalesef.Arkadasım eşinin onu aldattıgını bildigi halde evliligine devam etmesi cok canımı sıkıyor. Kendisi ile cok samimiyim, kendisini bu hale sokmasına tahammul edemiyorum. Hem kızı aldatıyor kız mesajlarını gördüğünü belli ettiginde(ki hesap bile sormuyor sadece belli ediyor imaları ile) kıza küfürler yagdırıyor. Tehdit ediyor. Ama kız hala evliligine devam ediyor. Bi kadın bunu nasıl yapar kendisine nasıl layık görür aklım almıyor. Cocuk olunca öyle vazgecmesi kolay olmuyor diyor. Ama cocugun o ortamda büyümesi daha mı saglıklı? Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus. İyi de sen mutlu degilsin diyorum. Bi anne mutlu degilse evladı nasıl mutlu olacak ki? Kızın annesi de sahip cıkmıyor dogru duzgun. Ne olursa olsun katlan evinde dur diyor. Kızın bi isi meslegi yok. Dayanacak kimsesi yok. Kendini aciz görüyor. Bir markete gir calıs yine de o adama muhtac olma diyorum, kolay degil diyor. İlerde cocugum bana hic mi dayanamadın derse diyor. Ama neler neler yasadı daha ne olabilir bilmiyorum. Esinin yapmadıgı bisey kalmadı. Siddet haric. Kızın psikolojisini bozdu, eve bir yararı yok. Gece gündüz iste ama para yok. Fatura kira her sey arkadasımda, yani o öde zamanı geldi demese onu bile dusunmuyor. Escinsellik mesajlarını bile yakaladı.
Bu konuya asla karışmayın, sizi hiç ilgilendirmez. Çünkü arkadaşınızın kendine 5 kuruşluk faydası yok. Üstüne siz kötü olursunuz.Arkadasım eşinin onu aldattıgını bildigi halde evliligine devam etmesi cok canımı sıkıyor. Kendisi ile cok samimiyim, kendisini bu hale sokmasına tahammul edemiyorum. Hem kızı aldatıyor kız mesajlarını gördüğünü belli ettiginde(ki hesap bile sormuyor sadece belli ediyor imaları ile) kıza küfürler yagdırıyor. Tehdit ediyor. Ama kız hala evliligine devam ediyor. Bi kadın bunu nasıl yapar kendisine nasıl layık görür aklım almıyor. Cocuk olunca öyle vazgecmesi kolay olmuyor diyor. Ama cocugun o ortamda büyümesi daha mı saglıklı? Cocuguna karsı iyiymis babası, cocugu cok düskünmüs babasına, ikisi yanyanayken cocugunun gözlerinin ici gülüyormus. İyi de sen mutlu degilsin diyorum. Bi anne mutlu degilse evladı nasıl mutlu olacak ki? Kızın annesi de sahip cıkmıyor dogru duzgun. Ne olursa olsun katlan evinde dur diyor. Kızın bi isi meslegi yok. Dayanacak kimsesi yok. Kendini aciz görüyor. Bir markete gir calıs yine de o adama muhtac olma diyorum, kolay degil diyor. İlerde cocugum bana hic mi dayanamadın derse diyor. Ama neler neler yasadı daha ne olabilir bilmiyorum. Esinin yapmadıgı bisey kalmadı. Siddet haric. Kızın psikolojisini bozdu, eve bir yararı yok. Gece gündüz iste ama para yok. Fatura kira her sey arkadasımda, yani o öde zamanı geldi demese onu bile dusunmuyor. Escinsellik mesajlarını bile yakaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?