Arkadaşımın anlam veremediğim davranışları

Arkadaşının eski sevgilisinden kendi fotoğraflarına övgü isteyen,uçan güzel kuşa vurulan, şıpsevdi biri nasıl saf kalpli olabiliyor ben mi fesat pisliğin tekiyim

Eski sevgilinizle ortak olsun olmasın şahsıma ters arkadaş dediğim kişinin böyle yürümesi. Buz olurum.

Kendiniz zaten ayran gönüllü olduğunu soylediniz. İlişki istemiyorsanız bu tarz konuşmalarına musade etmeyin. Yavaş ,yavaş size sokulmaya çalışıyor

Temiz kalpli mi ?
Bence şerefsiz.
Arkadasının eski sevgilisine yürüyen biri temiz kalpli olamaz.
Aklamayın rexilliğinizi.
Niye kırmaktan korkuyorsun pardon
Aklamayın rezilliğinizi mi? Zor zamanlarımda yanımda olan birisiydi. Kimse hakkında kötü konuştuğunu da hatırlamam. Eski sevgilimle aramı yapmak için de bir zamanlar çok uğraştı. Sanırım çok yüz verdim

Böyle birinle konuşmam bile .
Engelle gitsin ne oluyor yani.

Kusma emojisi yok mu

Yeni nesil temiz kalpliler böyle oluyor demek ki....
Konu sahibi iyi - kötü teraziniz biraz dengesiz ,abla tavsiyesi bu durum ilerde çok başınızı ağrıtır......

İnsanlara karşı bir duruşunuz olmaması çok üzücü kusura bakma.

Normal arkadaşım olsa bana laf arasında canım güzelim dese takmam.
Eski sevgilimin arkadaşı bana açık açık yürümesini hissedip hala napayım diye buradan akıl almaya çalışıyorsanız sizde de var demektir.

Eskinin hiç bir şeyi ile görüşmeyin bence.Eski sevgilinin eskiden samimi arkadaşı.O kadar çok eski var ki hikayede.

Hamile halinizle nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsunuz Allahım doğmamış çocuğunuzu sizin şerrinizden korusun size edilen beddulardan onu korusun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…