Arkadaşımın anlam veremediğim davranışları

Arada konusmalariniza arkadas olarak gordugumuzu belli edebilirsinix , veya ona hoslandiginiz kisileri anlatin anlayacaktir , ya da arada duygusal konusmalar yapin sen benım en iyi arkadasimsin vs gibisinden

Sizde de var kısmı kız gelmiş derdini anlatıyor fesatlıkla görüş belirten sizsiniz hamilesiniz diye aklınıza geleni yazamazsınız insanlara hoşgörü göremeyince ayıp ediyoruz tabi

Katılıyorum.
Alenen yavşadığı belli yani bunu anlamamak için ciddi anlamda zeka sorunu olması gerekiyor. Napayım diye fikir sormalık bir konu değil. Daha çok "o çocuk senden hoşlanıyor" Dememiz için açılmış gibi...

Bir erkek ve bayan arkadaş olabilir ama geçici olur. Eninde sonunda duygu bağı oluşur. Senin ona karşı duyguların yok ise açıkça niyetini sor ve ona göre cevabını ver. Erkeklere açık olmak lazım.

Bir olay uzerinden anlatmayi deneyin. Kirici da olmaz hem. Filanca arkadasim arkadasi olarak gordugu bir cocuk ona asık olunca söyle hissetmis boyle olmus gibi. Kinama tonuyla sonucta arkadas diyerek baslayin. Eger siz hakliysaniz uzaklasacak, seviye koyacaktir. Haksizsaniz, bu boyle devam eder

Mesajların çoğunu şimdi gördüm. Bü amaçla yazmadığımı belirtmek istiyorum. Ayrıca gerçekten de yanlış anladığımı düşünüyorum. Doğum günüm de sen benim nazımın geçtiği tek kız kardeşimsin gibi konuşmalar geçti. Herkes sizin kadar fesat ve çirkin kalpli değil. İyi ki sizin gibi fesatları dinlemek yerine zaman tanımışım. Şuan aram kendisiyle abi kardeş ilişkisi gibi. Sevdiği kızı anlatır, ben eski sevgilim tarafından üzüldüğümden dolayı, unutmam için karakterli bir dostumu ayarlayayım der. şakaya vurarak tabii kii... Yinede fikriniz için teşekkür ederim. Kalbiniz gibi bir ömür diliyorum.

Hahahaahahah tabi efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…