Arkadaşımın annesi?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
Biz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?

Yazdıklarınızı bir okur musunuz? Kendi yazdığınızı anlarsanız söz ben de azmedip anlamaya çalışacam. Yok anlamazsanız düzenleyin bir zahmet bu nedir?

Sevmezse sevmesin, ayrıca sevmek zorunda mı?

Annesi kıskanmış.
Ay ne kötü niyetli insanlar var.
Valla korkuyorum artık insanlardan.

Türkçe’yi de düzgün kullanın, konuşamıyorlar türkçe’yi onu anladık da bari düzgün yazın..

sevgilinin alakası olmayan kişilerle ne alakan var anlamadım. Kayınvalideye git deseler gitmezsiniz. Tanımadığınız insanların evine gitmeye ne meraklısınız.

Arkadaşının annesi senin dilimizi bu denli kullanmandan dolayı sana kıl olmuş olabilir
Ayrıca kız sevgiline x benim yakın arkadaşım diyor ve çocuk da neden diyor
Ne neden yani samimiyiz cümlesine hmm iyi falan denir neden denir mi sevgilin de bi tuhaf

19 yaşında olduğun için arkadaşının anasının fikrini önemsiyorsun ve bize soruyorsun. Gençlikte olur böyle şeyler

Konuyu okumaya çalışırken bayıldın mı?

Ay içime oturdu ne dert ne dert. Allah kurtarsın seni. Rabbim tez zamanda düzlüğe çıkarsın. Yüreğim titredi üzüntüden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…