Yazdıklarınızı bir okur musunuz? Kendi yazdığınızı anlarsanız söz ben de azmedip anlamaya çalışacam. Yok anlamazsanız düzenleyin bir zahmet bu nedir?Biz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
Olay burada oluyor ama ne demek istedinizsonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis
Konuyu anladın mı gerçekten19 yaşında olduğun için arkadaşının anasının fikrini önemsiyorsun ve bize soruyorsun. Gençlikte olur böyle şeyler
Konuyu okumaya çalışırken bayıldın mı?Biz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
Son cümleye gelene kadar anlamadım ama son cümleden çıkardığım sonuç buKonuyu anladın mı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?