Valla bravoSon cümleye gelene kadar anlamadım ama son cümleden çıkardığım sonuç bu
Her şeyi anlarım da arkadaşı ile arasında geçen konuşmayı, sana nasıl geldiğini çözemedim.Biz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
İlişkiniz ilerlerse araya bir sürü akraba girecek zaten siz en iyisi daha şimdiden bir de sevgilinizin arkadaşının annesiyle uğraşmayın bence.Biz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
Yaş kaç 18 miBiz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
Ne biliyorsunYazar Suriyeli, çok üstüne gitmeyin
Sevgilinizden ayrılıp Türkçe kursuna gidin. Kız sevgilime ben çok samimi onla??? Yazarken düşünüp yazıp ya.kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis
Biraz kitap okuyun lütfen ne yazdığınız bile anlaşılmıyorBiz bu arkadasimla sevgilm vasıtasıyla tanistik kendisi sevgilmn en yakin arkadaslarimdan biri olur , bi gun oyle evine gittim kizin annesiyle tanistim , çokta ısınamadim aslinda ama iyi biriydi , (kızın annesi sevgilimi taniyo sevgilimi de sever yani) sonra gecen haftalarda kiz benm sevgilime ben cok samimi onla demis(benden bahsedio) iste cocuk neden diye sorunca ,annem yuzunden demis , acaba annesi beni sevmediöi ben boyle seyleri cok takan bi insanım kotu biseyde yapmadim neden sevmemis olabilir annesi?
Bosver yaAnlamadım ve merak ettim...Ne demiş annesi ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?