- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Aynen öyle dicem :) bu arada 44 yasinda :)Not: Kadına teyze dedim de benden bir kaç yaş büyük çıkar şimdi merak ettim kaç yaşındaa
takma
teyze hayattaki tek meziyeti kıznın düzgün koca bulması olarak görmüş
o da onunla övünüyor
egosunu senin üzerinden tatmin ediyor
aman ne araması elimi sallasam ellsi de daha zaman varr de gizemli gizemli gül geç
Not: Kadına teyze dedim de benden bir kaç yaş büyük çıkar şimdi merak ettim kaç yaşındaa
Dediğin gibi patavatsız biri.. Arkadaşının hatrına takma kafaya. Yaşlıdır da zaten, boşver.Iyi aksamlar hanimlar
benim bir kiz arkadasim var 26 yasinda ve yeni evlendi. ailecede tanisiyoruz annelerimizde tanisiyor yani.
Neyse arkadasim evlendi dügün icin bayagi yardim ettik kosturduk vs vs. Ben bekarim bu arada.
Annesini insan olark cok severim fakat bazen cok geveze patavatsizdir.
Neyse gelelim konuya
Bazen hepimiz bi arada oturunca arkadasin annesi bana sürekli sunu der: Sen niye evlenmiyorsun yoksa kimseyi bulamiyormusun? cok zor degil mi bu zamanda düzgün birini bulmak. Bak benim kizim buldu ama sansli cikti benim damat cok iyi.
Sonra herkezin icinde damatta varken diyorki: Allah sana benim damat gibi birisini nasip etsin.
Kac kez dedim X in yasi 26 ben daha 23 yasindayim daha kariyer yapicam istemiyorum evlilik diye. Ki gercektende istemiyorum.
Ama bunlari dememe ragmen hala onu her gördügümde bu laflari ediyor. Üstelik milletin icinde dediginde utaniyorum yani öyle bir konusuyor ki sanki ben birini ariyorumda evlenmek istiyormusumda ama düzgün birini bulamiyormusum gibi. Artik yavas yavas sinir olmaya basladim ve basa cikamiyorum bir yandanda saygisizlik etmek istemiyorum. Üstelik dügünden önce böyle biri degildi.
Acaba ben mi abartiyorum?
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapabilirim
Aynen öyle dicem :) bu arada 44 yasinda :)
Bencede aynı şey geçti okurken içimden sarımsağı bile gelin etmişlerde 40 gün kokusu çıkmamış hesabı..yanliz insallah o cok ovdugu damat elinde patlamaz teyzenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?