- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi CicimBalim
-
böyleleri tuttuğu dalı kurutur yakında duyarsın damadının yediği haltlarıIyi aksamlar hanimlar
benim bir kiz arkadasim var 26 yasinda ve yeni evlendi. ailecede tanisiyoruz annelerimizde tanisiyor yani.
Neyse arkadasim evlendi dügün icin bayagi yardim ettik kosturduk vs vs. Ben bekarim bu arada.
Annesini insan olark cok severim fakat bazen cok geveze patavatsizdir.
Neyse gelelim konuya
Bazen hepimiz bi arada oturunca arkadasin annesi bana sürekli sunu der: Sen niye evlenmiyorsun yoksa kimseyi bulamiyormusun? cok zor degil mi bu zamanda düzgün birini bulmak. Bak benim kizim buldu ama sansli cikti benim damat cok iyi.
Sonra herkezin icinde damatta varken diyorki: Allah sana benim damat gibi birisini nasip etsin.
Kac kez dedim X in yasi 26 ben daha 23 yasindayim daha kariyer yapicam istemiyorum evlilik diye. Ki gercektende istemiyorum.
Ama bunlari dememe ragmen hala onu her gördügümde bu laflari ediyor. Üstelik milletin icinde dediginde utaniyorum yani öyle bir konusuyor ki sanki ben birini ariyorumda evlenmek istiyormusumda ama düzgün birini bulamiyormusum gibi. Artik yavas yavas sinir olmaya basladim ve basa cikamiyorum bir yandanda saygisizlik etmek istemiyorum. Üstelik dügünden önce böyle biri degildi.
Acaba ben mi abartiyorum?
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapabilirim
Aynen benim eşim de benden 3 yaş küçük. 32 yaşımda evlendim. İyi ki onu beklemişim. Allahım nazarlardan korusun.banada bu lafları çok söylerlerdi
yaşı küçük teyzesi büyüsün gelecek evlenecez derdim
benden 4 yaş küçük eşim , iyiki beklemişim onu diyorum şimdi
Aynen benim eşim de benden 3 yaş küçük. 32 yaşımda evlendim. İyi ki onu beklemişim. Allahım nazarlardan korusun.
Damadının yanında böyle bişey demesi çok ayıp ya ! Kızının demesi lazım anne eşimin yanında arkadaşıma öyle şeyler söyleme ayıp diye..
Yaaa kimsenin yanındada denmezki böyle .
Arkadaşında rahatmış bu konuda valla pes
Analı kızlı bunlar biri aldığı kocayla diğeri damadıyla nispet yapmaya övünmeye bayılan cinstenlermiş
Arkadaşına söylesen annesini uyarsa bu seferde kıskanıyo kıskanç derler eminimsalla gitsin
Ah ne güzelmis tek olmadigima sevindimhahahaha ben de aynı durumdayım. arkadasım evleniyor simdi o da 26 yasında ben 23. hep bir bak benim kızım duzgun koca buldu sen bulamadın modundaben de sadece bende var sanıyordum sandım ben kötü dusunuorum
Haklisin sinir bozucu ama gulup gec bence kotu niyetle soylemiyor. Mesela insanlar mutlu bir evlilik yapar, arkadaslarinin da evlenmesini ister. Ki bir onceki nesil icin iyi bir evlilik buyuk basari.Iyi aksamlar hanimlar
benim bir kiz arkadasim var 26 yasinda ve yeni evlendi. ailecede tanisiyoruz annelerimizde tanisiyor yani.
Neyse arkadasim evlendi dügün icin bayagi yardim ettik kosturduk vs vs. Ben bekarim bu arada.
Annesini insan olark cok severim fakat bazen cok geveze patavatsizdir.
Neyse gelelim konuya
Bazen hepimiz bi arada oturunca arkadasin annesi bana sürekli sunu der: Sen niye evlenmiyorsun yoksa kimseyi bulamiyormusun? cok zor degil mi bu zamanda düzgün birini bulmak. Bak benim kizim buldu ama sansli cikti benim damat cok iyi.
Sonra herkezin icinde damatta varken diyorki: Allah sana benim damat gibi birisini nasip etsin.
Kac kez dedim X in yasi 26 ben daha 23 yasindayim daha kariyer yapicam istemiyorum evlilik diye. Ki gercektende istemiyorum.
Ama bunlari dememe ragmen hala onu her gördügümde bu laflari ediyor. Üstelik milletin icinde dediginde utaniyorum yani öyle bir konusuyor ki sanki ben birini ariyorumda evlenmek istiyormusumda ama düzgün birini bulamiyormusum gibi. Artik yavas yavas sinir olmaya basladim ve basa cikamiyorum bir yandanda saygisizlik etmek istemiyorum. Üstelik dügünden önce böyle biri degildi.
Acaba ben mi abartiyorum?
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?