Arkadaşımın aşkı..

Aradan 3 sene geçmiş hala bitmemiş mi bu aşk??

Yani bir kitap 2 kere okunmaz bence. 3 ay olsa neysee de 3 sene..

Ah beni çok iyi tahlil etmişsiniz..
keşke içimde biraz kötülük olsa ..
ama işte yok maalesef..
zaten bu arkadaşım o çocuklayken beni aramazdı bile.. Ama o ağladığında ben hep destek oldum..

Ah beni çok iyi tahlil etmişsiniz..
keşke içimde biraz kötülük olsa ..
ama işte yok maalesef..
zaten bu arkadaşım o çocuklayken beni aramazdı bile.. Ama o ağladığında ben hep destek oldum..

İçinizde kötülük olmasın ama.. Biraz daha temkinli yaklaşın.
Siz istiyorsunuz ki herkes mutlu olsun.
Herkesin sorununa çare bulayım.
Ama bunu haketmeyenler de var..
İyilik yapılmaması gerekenler..
Sizin iyiliğinizi kötülük algılayanlar..
Sonra sadece siz üzülürsünüz..

ne güzel yazdınız öyle ben en iyisi susayım çünkü ayrılınca bile bana dedi ki sende onun annesinden hoşlanmıyordun ben hissettim benim üzerine atmaya çalıştı..

Anlattığın kadarıylaysa aralarında ki mevzu, çocuk paçayı iyi kurtarmış. Bence hiç araya girmeyin. Zaten istese mutlaka iletişime geçerdi.

3 yıldır per perişan olacaksa, ne kadar saçma sebepler nasıl bitirebilmiş hemen kız? Resmen oğlan gidince kıymete binmiş.

aslında tam olarak da suçlu değildi 5 tane ablası var ve tabiri caizse hepsi evde kaldı ve inanılmaz kötü niyetlier. Tanışmaya gidince çocuk ne içersiniz dememiş . o yüzden bundan sana bişey olmaz diye sürekli fitlemişler..

Kızın ablaları mı çocuğu kötülemiş? Yoksa kızmı evine gelen görümce adaylarına bişey ikram etmemiş?

Bence senlik bi durum yok, bir araya gelmek isterlerse birlesirler zaten eski sevgililer. Ama ben exten next yapma yanlisi degilim, yuruyecek olsa o zaman yururdu.

Anlatip ogunu tekrar yasatirsin cocuk bulasmak istemiyor sanirim cnku kiz birkez yanlis yapmis hemde cocuk askere giderkenaskerde cocuk ne hale gelmistir duzelir birsey olmaz hatirlatip cocugun mutsuz oldugunu gormussun hatrlamasi bile cocuga zarar sen yaraya tuz mu bascan ustune gidip olayin sakin

yok est hanfendi halletik o işi iş yerine gidip kadınla konustum bir derdin olursa yardım ederim diye..
o gün bu gündür hiç mesaj arama vs yok..
Bende merak ediyordum,iyi olmus

Bu konuya gelecek olursak bence arkasiniza soyleyin. Belki de kizdan adim bekliyordur

yok est hanfendi halletik o işi iş yerine gidip kadınla konustum bir derdin olursa yardım ederim diye..
o gün bu gündür hiç mesaj arama vs yok..
Benimde aklımdaydın hep bu konuyla ilgili helal olsun çok iyi yapmışsın meseleyi kökünden halletmişsin bir daha da huzurunu bozamaz iyi olmuş

bir erkek annesi olarak yazayım,askere gidecekken hiç bir sebep yokken oğlumu üzen kızı tekrar geri istemezdim.bir şekilde engel olurdum.karışmamalısın

bir erkek annesi olarak yazayım,askere gidecekken hiç bir sebep yokken oğlumu üzen kızı tekrar geri istemezdim.bir şekilde engel olurdum.karışmamalısın
Tamam sözünüzü dinlicem
Yorumunuz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…