Arkadaşımın aşkısın vakası

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Şu an çok ilginç bir durum yaşıyorum, daha önce hiç başıma gelmemişti. Çıkmazdayım resmen, yardımınızı almaya geldim. Bu arada üni. öğrencisiyim okul bitmek üzere, lise öğrencisi değilim yani.

Sınıftan bir çocuk vardı, son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı, kafama uygun birisi. Başkalarıyla konuşamadığım şeyleri onunla konuşabileceğim ve konuşmaktan da zevk aldığım biri. Hoşlanıyorum diyebiliriz. Bu aralar da aramız da iyice iyi olmaya başladı. Adına Serhat diyelim.

Yine sınıftan bir de kız arkadaşım var, ona da Merve diyelim. Merveyi severdim ama çok yakın değildik, yani normal sınıf arkadaşlığı. Fakat bu aralar aramız iyi, yakınlaştık biraz diyebilirim ama çok olmadı hani bir kaç haftadır böyleyiz.

Sorun şu ki, şu an burda ne olduğunu açıklayamacağım bir durumdan dolayı Merve Serhat için o artık benim helalim kocam falan diyordu, aramızda bir espiriydi. Kızlar gülüp geçiyordu. Ben de dalga geçtiğini düşündüğüm için pek üstünde durmadım, o aralar da serhatla yakınlaşmaya başladığımız zamanlardı, mesajlar, snapler vs. Bana şakasına kocamla aramızı mı bozcaksın, o benim kocam aradan çekilir misin falan diyordu ama şaka olduğunu düşündüğüm için üstünde durmuyordum.

Fakat kızın her konuşması Serhat olmaya başladı, ve bir şeyler olur mu diye düşündüğünü ama olmayacağını hissettiği için kendini frenlediğini falan söyledi. Yani kız bence bu Serhattan ciddi ciddi hoşlanıyor, ben bana mesaj attı vs falan dediğimde kıskandığını hissediyorum hatta. Bu arada Serhatın da bana karşı bir ilgisi var bence, hislerimiz karşılıklı yani. Merveyle de muhabbetleri bile pek yok.

Ben hoşlandığımı kimseye söylemedim, böyle konularda biraz ketumumdur. Şu an çocukla her konuştuğumda kendimi kötü hissediyorum, arkadaşının sevdiğini çalan kız gibi hissediyorum kendimi.

Tamamen konuşmayı keseyim mi, ne yapayım bilemedim. Biraz akıl fikir verir misiniz, siz olsanız napardınız?

Ben olsam en azindan merve ile konusur ne hissettigini saka yapmadan acik acik bana soylemesini isterdim.

Tabi serhata olan duygularimi da anlatip
Ondan dolayi rahat hissedemedigimi de.

Sen acik ol,
Arkadasliginizin gidisatini o belirlesin.
Konusmadan direk silme kizi.

Ay ben olsam hiç umursamazdım merveyi. Başka koca bulsun merve. Kalp senin. Adam da senden hoşlanıyor, Merve aşkını kalbine gömüvesin nolcek

Merveye de ki: serhatla yakinlasiyoruz. Benden hoslandigini hissediyorum. Senin bu cocukla ilgili şakalarin ne oranda ciddi? Bunu bilmem lazım.

Biraz gururluysa serhattan hoşlanıyorsa bile yok canım, siz keyfinize bakın der. Hem dürüst olmuş olursun, hem de kendi kendine gelin guvey olan birinin size engel olmasını engellemis olursun

Ne ilgisi var, aralarında bişey geçmiş olsa neyse kız kendi kendine modlara girmiş.
Çocuk seninle ilgileniyosa bu senin suçun değil ya.
Kalbin ne diyosa onu yap :KK25:

Ben böyle bi ortamda bulunmustum merve olarak.
İlk başta gıcık olmuştum ama sonra aman banane demiştim.
Yani Merve yi salla oda sizi sallar 1, 2 haftaya.

ne alakasi var. gonul senin kalp senin. cocukta seninle ilgileniyorsa kime ne.
Sanki kendimi kötü kız gibi hissettim ya ne bileyim :(
Serhata yol ver olabiler yaneee 100 kız beğenir 1 kız kapar :KK45:
O da doğru :KK53:
Ben olsam en azindan merve ile konusur ne hissettigini saka yapmadan acik acik bana soylemesini isterdim.

Tabi serhata olan duygularimi da anlatip
Ondan dolayi rahat hissedemedigimi de.

Sen acik ol,
Arkadasliginizin gidisatini o belirlesin.
Konusmadan direk silme kizi.
konuştum cidden var mı diye, olur mu diye düşünüyorum ama olmaz bence ya falan diyor, şaka diyor. Anlamakta zorlanıyorum.

Ay ben olsam hiç umursamazdım merveyi. Başka koca bulsun merve. Kalp senin. Adam da senden hoşlanıyor, Merve aşkını kalbine gömüvesin nolcek

Ben olsam ayşeyi sseçerdim:)
:)

Merveye de ki: serhatla yakinlasiyoruz. Benden hoslandigini hissediyorum. Senin bu cocukla ilgili şakalarin ne oranda ciddi? Bunu bilmem lazım.

Biraz gururluysa serhattan hoşlanıyorsa bile yok canım, siz keyfinize bakın der. Hem dürüst olmuş olursun, hem de kendi kendine gelin guvey olan birinin size engel olmasını engellemis olursun
Açık açık söylemeye çekiniyorum ya, şimdiye kadar bişey demedim benim ondan hoşlanmamı mı bekledin diycek.
Ne ilgisi var, aralarında bişey geçmiş olsa neyse kız kendi kendine modlara girmiş.
Çocuk seninle ilgileniyosa bu senin suçun değil ya.
Kalbin ne diyosa onu yap :KK25:
aynen kendi kendine tamamen, çocuk onu pek takmıyor

Gerçekten hiçbir fikrim yok hakkında ne hayırlıysa o olsun inşaAllah.

ama gece gece bu başlığınla bana ''Juanito'dan Arkadaşımın aşkısın'' şarkısını dinleteceksin.

Sözlerini dinle belki sana bir fikir verebilir sıkıntını çözmede o_O
teşekkür ederim :)
Dinleyeceğim :)

Ben böyle bi ortamda bulunmustum merve olarak.
İlk başta gıcık olmuştum ama sonra aman banane demiştim.
Yani Merve yi salla oda sizi sallar 1, 2 haftaya.
Mantıklı aslında, bir kaç haftaya durum net olarak belli olur herkes kendi yoluna gider zaten ama çekincem ben sevdim eller aldı durumuna dönmesi
Bence gercekten liselisin. Ne bu benim kocam muhabbeti. Inanamadim okurken.
o muhabbet benden bağımsız bir olay, ne alaka benim liseli olmamla?

Back
X