- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Bu laflari arada bizde soyleriz ama orta sesle yada daha kisik sesle.mesela benim kizim cok korkak azcik ses yukselse kucagina atlayacak birini ariyor.ben bu konuda cok hassasim bagiran insani sevmiyorum.Örneğin kuzucuk zor uyuyo eee eee diye bağırıyor öffff uyu artik uyu gibi yerde oyuncak var dolu ağzına aliyo kusar gibi genzine gidiyor offfff diye sana demedimmi yapma bağırıyor yemek yemiyo ac ağzını ac ac diyorum sana mamayla olmaz zayifsin babanen car car ötecek böyle annemi olur zayıf diyecek gibi
Acaba bagirdiginin farkinda mi degil. Anlattiginiza gore tum iletisiminde bagiriyor ya da cogunda . Belki stres vs gibi sebeplerden bagirdiginin farkinda degildir. (en azindan oyle umuyorum)Örneğin kuzucuk zor uyuyo eee eee diye bağırıyor öffff uyu artik uyu gibi yerde oyuncak var dolu ağzına aliyo kusar gibi genzine gidiyor offfff diye sana demedimmi yapma bağırıyor yemek yemiyo ac ağzını ac ac diyorum sana mamayla olmaz zayifsin babanen car car ötecek böyle annemi olur zayıf diyecek gibi
Örneğin kuzucuk zor uyuyo eee eee diye bağırıyor öffff uyu artik uyu gibi yerde oyuncak var dolu ağzına aliyo kusar gibi genzine gidiyor offfff diye sana demedimmi yapma bağırıyor yemek yemiyo ac ağzını ac ac diyorum sana mamayla olmaz zayifsin babanen car car ötecek böyle annemi olur zayıf diyecek gibi
Kalmamı arkadaşım istedi.eşi is seyahetindeydi yurtdışında karanlıktan ve gece evde kalmaktan korkar eşi zaten çocukluk arkadaşım rica minnet kaldım
Offf kıyamam yaa çocuğuna istemeden de olsa psikolojik şiddet uygulayan annelerin saçını çekmek istiyorumÖrneğin kuzucuk zor uyuyo eee eee diye bağırıyor öffff uyu artik uyu gibi yerde oyuncak var dolu ağzına aliyo kusar gibi genzine gidiyor offfff diye sana demedimmi yapma bağırıyor yemek yemiyo ac ağzını ac ac diyorum sana mamayla olmaz zayifsin babanen car car ötecek böyle annemi olur zayıf diyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?