Arkadaşımın bebege bağırması

Bu laflari arada bizde soyleriz ama orta sesle yada daha kisik sesle.mesela benim kizim cok korkak azcik ses yukselse kucagina atlayacak birini ariyor.ben bu konuda cok hassasim bagiran insani sevmiyorum.

Acaba bagirdiginin farkinda mi degil. Anlattiginiza gore tum iletisiminde bagiriyor ya da cogunda . Belki stres vs gibi sebeplerden bagirdiginin farkinda degildir. (en azindan oyle umuyorum)

Arkadasiniza cocuk egitimiyle ilgili kitap hediye edin bence. Arastirin netten mutlaka basliginiza uygun kitap bulursunuz.

Bunu arkadasiniza veris seklinizde onemli. Ben olsam kendimede bir kac kitap alirdim. Ordan Arkadasima kahve icmeye ugrar bir kac kitap aldim cocukla ilgili kitapta hediye edildi belki okumak istersin sana vereyim falan derdim

valla arada bende bagırıyorum cunku yorgun oluyorum , ve o da bebek olmasına ragmen bazen tahammul sınırlarımı zorluyor ama sonrasında gulup sevıyorum gecıyor o psıkolojı......
zaten bagırıpta azarlamıyorum annecım deyıp sesımı yukseltıyorum o da pek takmıyor zaten benı )))
ama sureklı bagırarak hıtap edıyorsa aglarken tepkı vermıyorsa sakınlestırecegıne cocugun ustune gıdıyorsa bence arkadasınızın baska problemlerı var ve acısını cocuktan cıkarıyor gıbıme geldı..

Malesef ,tahamul meselesi ve arkadasinizin limiti dolmus ,yemek yedirirken videoya cekin oyle bagirirken kendini bi izlesin ,
Kendine bir ceki duzen verir belki ,

niye kimse kimsenin anneliğini sorgulayamıyomuş onu anlayamadım.
ne anneler görüyoruz bırak anne demeyi insan demeye utanıyoruz.
konu sahibi zaten gerekli tavsiyede bulunmuş, neden yardımda bulunması gerekiyor.
çocuk doğuran herkes aklı başında bir şekilde çocuğunu büyütmekle mükellef.
herkes kendi doğurduğundan sorumlu ve 9 aylık çocuğa bağıran da normal olamaz.
böyle yapacaktıysa doğurmasaydı kafasına silah dayayıp doğurtmadılar ya.
arkadaşınız psikoloğa gitmeli.

Asıl sorun bu bence
Arkadaşınızı rahatsız eden başka bir durum.Sanırım oda karşı tarafa sözünü geçiremediği için hıncını bebekten alıyor.

schtzi bencede sizin bir hafta kalmanız onu rahatsız etmiştir
bizde misafirin yanında asla evdeki cocuklara yada başka bi sebebe bağırılmaz misafir alınmasın kendi üstüne alınmasın diye ...yani kızım sana bağırıyom misafirim sen anla gibi olmuş olabilir :)

Belki misafir (siz) olmasa yemek yapmayacak kahvaltıyla geçiştirecek,evi temizleneyecek ama yemek,bulaşık,temizlik,çocuk,misafir derken bunalmıştır. Bir hafta misafir mi olurmuş

Yapabileceğiniz şey, anneyi rahatlatmak adına bir şeyler yapmanız.
1 hafta kalabiliyorsaniz , demek ki yakinsiniz , öyleyse bunu onunla konuşun.
Terapi almasını sağlayın.

Kalmamı arkadaşım istedi.eşi is seyahetindeydi yurtdışında karanlıktan ve gece evde kalmaktan korkar eşi zaten çocukluk arkadaşım rica minnet kaldım

Kalmamı arkadaşım istedi.eşi is seyahetindeydi yurtdışında karanlıktan ve gece evde kalmaktan korkar eşi zaten çocukluk arkadaşım rica minnet kaldım

sizin orada kalmanız onun bebeğine bağırmasının bahanesi olamaz zaten.

sanırım gergin bir tip,normal hali bu.bir de k.valide de rahatsız ediyor anladığım kadarıyla.

9 aylık bebek okadar bağırmadan daha çok korkupta ağlıyordur...
Ruh hastası ....
Uyarsanız arkadaşınız, "sanane" dese ne diceksiniz bir daha ona...
En iyisi bir daha 1 hafta kalmayın... Görmeyin...

Ablam da öyle idi.. sonra üzülür ağlardı pişman olup.. sinirleri bozuk sanırım.. bebeğe biri baksa biraz dışarı çıksa yalnız zaman gecirse iyi olabilir..

Offf kıyamam yaa çocuğuna istemeden de olsa psikolojik şiddet uygulayan annelerin saçını çekmek istiyorum
Samimi olduğunuzu düşünerekten imkan varsa kendisine bazı iş bölümü konusunda yardımcı olmak kisvesi altında, örnek teşkil edebilirsiniz bilmiyorum ilk çocuk mu ? tecrübesizlik stress ,sendrom , çok bilen kv.ler görümceler bunaltmis demek ki .

Belki de uzun kaldığınız için sıkılmıştır. Size bağırası vardır. Yapamayınca bebekten hıncını almış ki, bu doğru değil asla.bebekli birinde bir hafta kalmak karşındakini yorar.oda içinden demiştir bunu emin ol bukadar sinirliyse.belki siz gidince böyle değildir. Bide onu eleştirince,iyice size sinir olup delirmistir. Yargılamak yerine bebege baksaydiniz biraz.oda dinlenirdi. Bagrinip durmazdı belki.

Çocuk bakmak çok zor.Eşi de böyle sık sık seyahatlere çıkıyorsa arkadaşınızın psikolojisi de çok normal değildir el kadar bebekle.

Buraya bakınca da herkes melek anne niyeyse.Anne olunca insani özellikler devre dışı mı kalıyor zannediyosunuz anlamıyorum ki.

Ayrıca konu sahibi madem bu kadar düşüncelisin biraz sen ilgilenseydin bebekle arkadaşın dinlenseydi mesela.Çocuğa bağırıyor üzülmüyor diye konu açağına psikolojisi kötü durumda ne yapabilirim diyebilirsin mesela.Allah herkese arkadaşın hayırlısını versin

Belliki sorunlari var yazık.yoksa hicbir anne bebegine bagirmak istemez.

Destek olun arkadasiniza sorunlari neler anlamaya calisin cok bunalmistir disari ciksin bebegine siz bakin dolasip gelsin

Benimde bebegim var keske biri bir saat yaninda dursa rahatca duş alıp dısari ciksam

Bende bağırıyorum arkasinda vicdan azabı çekiyorum bir daha olmayacak diyorum yine agladığında dayanamayıp bağırıyorum Esim bu yüzden defalarca kızdı hatta dok gorunmemi istedi ....arkadasin kendini tutamiyor bu uzulmedigi yada bebeğini sevmediği anlamına gelmez onunla konuş güzelce varsa sıkıntıları Paylaş not : eskisi gibi değilim ilk dört ay çok kötüydü lausalik depresyonu çok ama çok kötü yaşamayan bilmez kızlar iki gün bebeğimin yüzüne bakmadım emzirmedim üç hafta boyunca sürekli ağlama nöbetleri kendime ve bebegime kötü davranmalar çok şükür geçti çoğu

Konu sahibi yazmış hala bir hafta misafirlikmi olur diyen var kız zaten rica minnet kalmış kadın kendisi istemiş zaten bunu anlamak bu kadar zormu.
Bana kalırsa arkadaşınızın başka sorunları var özellikle kayınvaldesi ile en azından bunu konuşun destek almasını önerebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…