- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Görünüşe bakılırsa sitede bir sürü psikolog üyemiz varmış. Bebeğin annesine psikolojisi bozuk,ruh hastası demeler... elbette 9 aylık bir bebeğe bağırmak doğru değil ama kadını da düşünmek lazım. Belki çok üstüne gidiyorlar,belki sorumlulukları fazla geliyor, belki başka problemleri var. Ayrıca şu sitede hiç kendisine bağırılmadan büyüyen üye var mı acaba çok merak ettim. Bana da çok bağırılmış küçükken. Yemek yemediğim için mesela. Ne yani benim annem ruh hastası mıymış,psikopat mıymış?
Kv ile sorunu olabilir.Asıl sorun bu bence
Arkadaşınızı rahatsız eden başka bir durum.Sanırım oda karşı tarafa sözünü geçiremediği için hıncını bebekten alıyor.
Bebek bakımına odaklanma ve bakımı üstlenmek konusunda zorluk yaşıyor olabilir, çok normal. Ama sürekli bebeğe bağırmak durumundaysa orada çözüm aramak ve bunu minimilize etmek lazım geliyor. Birde yaşadığı özel sıkıntıları da varsa artık zorlanıyor olabilir. Bununla alakalı gerçekten kendisini bu kadar düşünüyorsanız, uygun dille konuşup destek almasını sağlayın. Bebeğe bağırıyorsun destek al şeklinde değil elbette, biraz bunalmışsın, açılmaya ihtiyacın var diyerek. Zira bebeği katarsanız, ters teper. Bebeğim gelişimine de katkınız olmuş olur...
Buradan mı devam edeceksin şimdide?? hırsını alamadın sanırım??
Evet ben bağırılmadan büyüdüm açık ve net söylüyorum , şimdi sen ailenden psikolojik şiddet gördün diye bağırarak büyütüldün diye herkes bunu yaşamış olmak zorunda mı??
9 aylık bebeği bağırarak büyüten bir anne psikolojik açıdan sağlıklı değildir ve psikolojisi bozuktur net!..
Kendinde açıklamışsın belki sorumluluk ağır geliyor belki başka sorunları var diye kendinde kabullenmişsin aslında sorunlu bir anne olduğunu ama muhalefete bağlamışsın yine kendini....
Değişik bi dünyan var belli, herkesi de bu şekilde genelleme yapamazsın...
Ya sen anneliği türk erkeğinin kocalığı ile karıştırdın heralde :) bugün bağıran ilerde döver falan.. bi de tüp bebek olunca ne oluyor, daha mı bi evlat oluyor? Biz sakınmıyoruz di mi yavrumuzu ne de olsa bizimkisi doğal yollu bebek.. tövbe tövbe..bak yemin ediyorum ben de bu mantigi anlamiyorum. sadece ve sadece bir kere yemegini yemedigi bir gun oldu. oyle ki o gun agzina lokma koymadi hamileligimi yenibogrendigim gunler iste sadece birkere o zaman kizim yalvaririm ye diye sesimi yukselttim oyle bagirmak da degil hala onun vicdan azabini yasarim.
ya bagirilmaz cocuga. o seni ne kadar buyuk goruyor ve guven duyuyor. hakkim var mi??? dunyanin en buyuk mucizesi evlat. en buyuk Sukur sebebi. nasil bagirilir??? ben tup bebek annesiyim o yuzden mi bukadar hassasim bilmiyorum. ama bana daha 9 aylik egriyi dogruyu bilmeyen bir bebege bagirmak sacma geliyor. simdi bagiran ilerde dover de....
Siz ciddi ciddi, bağırma olayı daha normal mi dediniz ?Ne kadar büyütülmüş konu. Bağırmasından daha anormal olan 1 hafta kalan arkadaş.
aman be ne yaparsaniz yapin. ben benim ki daha mi Evlat dedim.oradas sormusum acaba ben mi cok hassasim diye.Ya sen anneliği türk erkeğinin kocalığı ile karıştırdın heralde :) bugün bağıran ilerde döver falan.. bi de tüp bebek olunca ne oluyor, daha mı bi evlat oluyor? Biz sakınmıyoruz di mi yavrumuzu ne de olsa bizimkisi doğal yollu bebek.. tövbe tövbe..
Arkadaşlar bi konuya açıklık getireyim fitil ettiniz beni. Bağırsın çağırsın dövsün etsin demiyorum. Bebek bu ya. İnsan gibi davransın bebeğine bu konuda hemfikiriz evet, konuyu dağıtmayalım.
Buradan atıp tutmak kolay. Hangi biriniz sokakta komşuda bi bebeğe yapılan yanlış için anne babayı uyardınız? Yanınızdaki kadın oğlunun ensesine şaplağı indirince "aaa aman efendim psikolojik gelişimini olumsuz etkiler rica ederim yapmayınız" diyebileniniz var mı?
Oldu olacak sosyal hizmetleri arayın konu sahibi kadının evladını elinden alsınlar :)) var mı böyle bi dünya? Kadını canavar anne ilan edişinize inanamadım ben.
aman be ne yaparsaniz yapin. ben benim ki daha mi Evlat dedim.oradas sormusum acaba ben mi cok hassasim diye.
ben uyariyorum parkta orada burada gordugumde uyariyorum. yapmayin melek daha o diyorum. sen uyarmiyorsan o senin vicdanina kalmis. anne olmadan once de uyarirdim simdi de uyariyorum daha sonra da uyaricam. dolmusta tartistigimi bile biliyorum ben.
ne yaparsaniz yapin evlatlarinizla. yazik ki bu dusunce icinde buyuyecekler. bagirsan da bagirmasan da bu zihniyetin oldugu bi ebeveyn ile buyuyecek sen yapmasan da o vicdan icinde o mantelite icind buyuyecek. tv izlerken izledigin bir habere yaptigin boyle sacm bir yorumu duyarak buyuyecek ve ne yazik ki en yakin ornek sen olacagin icin seni ornek alacak dusunceni yazik cok yazik....
valla kucukken bagiran buyuyunce dover tokat atar. gordum biliyorum. once poposuna kucuk saplak sonra yuzune. 9 aylik arkadasim bebe 9 aylik. idrak edebiliyor musun????
siz devam edin bu sekilde savunmaya. ne kadar siddet yanlisi ne kadarr vicdansiz varsa burada toplanmis ya. herkes de aman anneyi anlayin aman soyle yapin boyle yapin. dun gece 2 de yattim sabah 7 de kalktim gece belki 3 belki 5 defa kalktim yorgunluktan oluyorum ama yine de evladima bagirmayacagim. ben bunu omrum boyunca yapmiycam. siz yapin. benim kiymetlim. Rabbimin emaneti bana. sen nasil dusunursen nasil davranirsan davran. daha da bana cevap yazilmasin. sikildim Sizlerin bu sekilde mantiksiz ve manasiz seyi savunmanizdan.
tavsiye duzgun oku. okuyamiyorsan kendini gelistir. sacma cumleleri cimbizlayip oyle mi boyle mi diye sorma.
eger baguran kadini tanisaydim once uyarir ise yaramazsa sonra da 183u arardim oldu mu???
sizin mantiginiza da sizlere de aydinlik diliyorum. dah fazla da mantiksiz savunmanizla beni mesgul etmeyin....
Buradan mı devam edeceksin şimdide?? hırsını alamadın sanırım??
Evet ben bağırılmadan büyüdüm açık ve net söylüyorum , şimdi sen ailenden psikolojik şiddet gördün diye bağırarak büyütüldün diye herkes bunu yaşamış olmak zorunda mı??
9 aylık bebeği bağırarak büyüten bir anne psikolojik açıdan sağlıklı değildir ve psikolojisi bozuktur net!..
Kendinde açıklamışsın belki sorumluluk ağır geliyor belki başka sorunları var diye kendinde kabullenmişsin aslında sorunlu bir anne olduğunu ama muhalefete bağlamışsın yine kendini....
Değişik bi dünyan var belli, herkesi de bu şekilde genelleme yapamazsın...
evet gercekten okumamissin son paragraftaki emanete kadar gelmissin. komiksinYazdıklarını okumadım canım. Sana rabbinin emaneti gözünün bebeğiyle sağlıklı, mutlu, huzurlu upuzun bi ömür dilerim. Hoşçakal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?