- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Doktora gidince kendini iyi hissedecek mi unutsun bosversin yoluna baksın olan olmusİyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.
Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
İliski olmusmuİlişki olduysa olmuştur yani olmuş gibi falan nasil oluyor acaba?
İlişki olduysa olmuştur yani olmuş gibi falan nasil oluyor acaba?
Emin olmak icin sanirimçok kızıyorum böyle şeylere. kimse sizi kandırmıyor demi; neden o kadar ileri gidersiniz ki.. ama her ne olursa olsun sevgilisine kimseyi zorlama hakkını vermez.
doktora gidince nolucak? yırtılmış olsa düzelicek mi? hayır..
bilemedim
Adam yapmaya çalismis iste yapmis mi yapmamis mi bunu yasayan kiz nasil bilemez anlamiyorum o an beyni mi uçuyo acaba bi andaİliski olmusmu
Ben sana demiyorum zaten yaşayan kadin o anda olup olmadigini anlar yaniGirmeye çalışmış öyle söylüyor, ben yaşamadım tam olarak nerden bilebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?