Arkadaşımın bekareti

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.

Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.

Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.

Doktora gidince kendini iyi hissedecek mi unutsun bosversin yoluna baksın olan olmus
Doktora gitmek moralman onun daha kötü hissetmesine neden olur.
Bir de yası kücük sanırım, insallah bir daha böyle bir seye kalkısmaz, kimseye güvenilmeyecegini de anlamıstır artık.

Jinekoloğa gitmesi daha sağlıklı olur ; fakat devlet hastanesine gitmeyin özele muayeneye gidin çünkü ilerde hastanede hangi doktora gitmişse sistemde görünüyor . 2010 da şuana kadar gittiğim her doktor sistemden görünüyor. Ayrıca erkek arkadaşı tam ş...... erkeklere asla güvenmemek lazım sadece kullanıp atıyorlar.

çok kızıyorum böyle şeylere. kimse sizi kandırmıyor demi; neden o kadar ileri gidersiniz ki.. ama her ne olursa olsun sevgilisine kimseyi zorlama hakkını vermez.

doktora gidince nolucak? yırtılmış olsa düzelicek mi? hayır..

bilemedim

Eğer tam birbirleşme olmadıysa birşey olmamıştır.
Öyle hemen hastaneye gitmeyin öncelikle kendini toparlaması gerekiyor herşeye hazırlıklı olabilmesi için.
Aksi bir durum varsa bile dünyanın sonu değil..

sanırım olayda baska bir kız daha var ve cocuk onu da idare ediyor. valla insallah kalıcı bir zarar olmamıstır, hani karsıdaki kisi icin degse gam yemem de o an baska bir kız olaya müdahil olup sen kimsin tarzında konusmalar geciyorsa daha da fena

Emin olmak icin sanirim

Reactions: KV_
madem o kadar korktu uzuldu keske hıc o tarz ılıskı ıcerısıne gırmeseydı arkadasın devlet hastanesı bakmaz galıba ya . Ne dıye gıdebılırsınız kı bekaret kontrolu mu ???? Bu sekılde daha da yıpranır arkadasın benden soylemesı. Uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…