Arkadaşımın bekareti

Gercekten cok üzüldüm su an, benden sadece bir yas kücükmüs
Bir anlık gaflet, cahillik yüzünden simdi ne halde
İnsallah psikolojisi düzelir de unutur yasadıklarını
O pislik resmen tecavüz etmeye kalkmıs belki de etti.

sevgili konu sahibi M melekgibikiz

boyle bir durumda doktora gitmek, neticeyi ogrenmek arkadasinizi daha da iyiye goturmeyecektir. bekaret kontrolu hic hos olmayan, hayat boyu izi kalan bir eylemdir. hele ki bir de zorla yasanilan bir sey sonucundaysa...
arkadasiniz bu olayi yasanmadi sayarak, gunu geldiginde sevdigi-guvendigi-saydigi ve bu duygulari kendisi icin de besleyen bir kisi ile beraber oluncaya dek bekaret ile ilgili bir sey dusunmesin. o, bu olay olmadi saysin. hic olmamis gibi yoluna devam etsin.

Sevişip sonra ay bekaret gitti mi diyenler sevişmesin. Hani yırtılmışsa ne olmuş yırtılmamışsa ne olmuş? Sanki çocuk zorlamış o noktaya gelene dek gayette bilinçliymiş bir adım ötesi bir adım berisi mi temiz kılıyor insanı? Ben anlamıyorum. Kendine güvenmeyen sevişmesin madem.
Bu arada arkadaşınızın bekareti sizede ayrı dert olmuş, bu kadar üzülmeyin.

Ben de sizin gibi düşünüyorum bi şey yapıyosan sonucunu göze almak gerekir ona kızgınım ama kendi hayatı ben karışamam özgür bi birey ama ne olursa olsun yanında olurum ha hiç mi hiç tasvip etmiyorum orası ayrı

Bana dert olan onun bekareti değil ki, onun bu kadar kahrolması

Kesinlikle çok haklısınız, ama anlatamıyorum ona bunu bilmem lazım diyor

Kesinlikle çok haklısınız, ama anlatamıyorum ona bunu bilmem lazım diyor

Bilince zorla cocukla mi evlendirecek kendini ne yapacak?
Bozulmus iste. Ha bir daha iliskiye girmezse tekrar girdiginde yine kanama olur. Cunku kan az gelmis dedigine gore..

Bilince zorla cocukla mi evlendirecek kendini ne yapacak?
Bozulmus iste. Ha bir daha iliskiye girmezse tekrar girdiginde yine kanama olur. Cunku kan az gelmis dedigine gore..

Yani ben zedelenmiştir tam yırtılmamıştır diye düşünüyorum ama beni dinlemiyor ki karalar bağlamış durmadan ağlıyor

Arkadaşın için aç bir makale oku. Bekaret kontrolü öyle doktorun sadece eğilip bacağınızın arasına baktığı bir işlem değil. Burada detayları yazmak doğru olmaz, konu taşınır ama internette gerekli linkler mevcut, videoları da vardır. Kısacası öyle "baktırcaz devam edicez" gibi bir tecrübe olmayacak.
Bunun dışında, kadının ve erkeğin ilişkinin herhangi bir aşamasında durmaya hakkı vardır. Arkadaşının sevgilisi hödükmüş ve bu herifle ayrıldı diye çocuk fakir falan sevindirsin bence.
Bekaret kanaması birkaç gün devam edebilir ama ilk gün gelip kesilip 3 gün sonra yine gelmez, bir süre ara ara hafif kanama, lekelenme görünür sadece.
Arkadaşın regl falan olmuş olmasın?

Regli iki hafta önce bitmiş, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler okuyacağım gerçekten çok zor bi durum

Genelde bu tip durumlar bir arkadasin basina gelir
Bence yirtilmistir kan gelmis yani akcigerden gelmeyecegine gore malum yerden gelmiatir gecmis olsun

Umarim yarin arkadasinizin zarinin orada oylece durdugunu gorursunuz ve arkadasinizda bir erkek basladimmi bitirmeden birakmaz bunu ogrenmis.olur ilerki hayatina devam eder.

Benim düsüncem artik o zarin orda olmamasi yonunde.
Cunku bizde de ilk gecede birlesme olmamasina ragmen benden kan gelmisti ve sonraki gun iliski olduunda kan gelmemisti hakkinizda hayirlisi olsun.
Arkadasiniza da uzuldm ayrildiklari icin. Bu kadar kolay olmamali tamam ayrilirsin ama bunun zamani vardir. Bir teselli et sevgilini korkmuş belliki ama cukune sahip cikicakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…