- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi melekgibikiz
-
Zorla yaptıysa tecavüz oluyor bu. Gitsin suç duyurusunda bulunsun madem. Bu arada bekaret sadece zarla olmuyor. Soyunup birlikte olmakla, zarı koruyup geri kalanı yaptıktan sonra bakirelik olmuyor zaten. Zar sağlamsa da kendini bakire sanmasın. Ha bunların hepsi zorla olduysa o ayrı, bildiğin tecavüze uğramış demektir.
Sevişip sonra ay bekaret gitti mi diyenler sevişmesin. Hani yırtılmışsa ne olmuş yırtılmamışsa ne olmuş? Sanki çocuk zorlamış o noktaya gelene dek gayette bilinçliymiş bir adım ötesi bir adım berisi mi temiz kılıyor insanı? Ben anlamıyorum. Kendine güvenmeyen sevişmesin madem.
Bu arada arkadaşınızın bekareti sizede ayrı dert olmuş, bu kadar üzülmeyin.
sevgili konu sahibi M melekgibikiz
boyle bir durumda doktora gitmek, neticeyi ogrenmek arkadasinizi daha da iyiye goturmeyecektir. bekaret kontrolu hic hos olmayan, hayat boyu izi kalan bir eylemdir. hele ki bir de zorla yasanilan bir sey sonucundaysa...
arkadasiniz bu olayi yasanmadi sayarak, gunu geldiginde sevdigi-guvendigi-saydigi ve bu duygulari kendisi icin de besleyen bir kisi ile beraber oluncaya dek bekaret ile ilgili bir sey dusunmesin. o, bu olay olmadi saysin. hic olmamis gibi yoluna devam etsin.
Kesinlikle çok haklısınız, ama anlatamıyorum ona bunu bilmem lazım diyor
Bilince zorla cocukla mi evlendirecek kendini ne yapacak?
Bozulmus iste. Ha bir daha iliskiye girmezse tekrar girdiginde yine kanama olur. Cunku kan az gelmis dedigine gore..
Arkadaşın için aç bir makale oku. Bekaret kontrolü öyle doktorun sadece eğilip bacağınızın arasına baktığı bir işlem değil. Burada detayları yazmak doğru olmaz, konu taşınır ama internette gerekli linkler mevcut, videoları da vardır. Kısacası öyle "baktırcaz devam edicez" gibi bir tecrübe olmayacak.
Bunun dışında, kadının ve erkeğin ilişkinin herhangi bir aşamasında durmaya hakkı vardır. Arkadaşının sevgilisi hödükmüş ve bu herifle ayrıldı diye çocuk fakir falan sevindirsin bence.
Bekaret kanaması birkaç gün devam edebilir ama ilk gün gelip kesilip 3 gün sonra yine gelmez, bir süre ara ara hafif kanama, lekelenme görünür sadece.
Arkadaşın regl falan olmuş olmasın?
Genelde bu tip durumlar bir arkadasin basina gelir
Bence yirtilmistir kan gelmis yani akcigerden gelmeyecegine gore malum yerden gelmiatir gecmis olsun
İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.
Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.
Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
İsteyerek yaptığı bir şey için kahroluyor oluşuna üzüldüğünüze değmez. Sonuçta bekaretin gitmesi insanı namussuz yapmaz, bekaretin olmasıda insanı namuslu yapmaz. Arkadaşınız bunu anlarsa sorun kalmaz.Bana dert olan onun bekareti değil ki, onun bu kadar kahrolması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?