• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın bir derdi var.

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Kızlar arkadaşım bizde kalıyor bugün.
Daha doğrusu sinirden bana geldi desem daha doğru olur :ssz:

Durumu anlattı ve bende birde burda soralım dedim.
Onun adına yazıyorum;

Kendisinin 2 yıldır tanıdığı biri var. Sanal bir tanışma olmuş.
Bu 2 yılda bir kez buluşmuşlar oda 2 yıl önce.
Aralarında bir ilişki yok sadece ara ara konuşuyorlarmış o kadar.
Her buluşma konusu açıldığında birbirlerini ekip durmuşlar.
Sonunda geçen hafta tekrar buluştular.
Çocuk gayet ilgili, sıcak davranmış.
Hatta sanırım biraz fazla sıcak davranmış.
Ama yine bir ilişki durumu yok, arkadaşım olmasını istiyor.
Geçen haftadan beri konuşmaya devam ediyorlar, oda günde 1 2 mesaj.
Arkadaşım dün tekrar buluşmak istemiş ama gidememiş babasından dolayı.
Buluşmayı bugüne ertelemişler.
Bizimki giyinip süslenmiş halde çocuktan haber beklerken buluşmaya 1 saat kala şöyle bir mesaj gelmiş;
"Berkin'den dolayı moralim çok bozuk, bütün gün üzüldüm ve canım çok sıkkın, bugün buluşmayalım"
Arkadaşımda doğal olarak sinirlenmiş ve bana geldi.

Sorusu şu; sizce bu mesaj buluşmamak için bir bahane mi?
Bir erkek gerçekten bu yüzden buluşmayı ertelermi?
Ve arkadaşım "tamam." yazdığı halde bir geri dönüş yapmamış.

(benim yorumum; Bahane. Yinede birde size soralım dedik)

Son düzenleme:

"Berkin'den dolayı moralim çok bozuk, bütün gün üzüldüm ve canım çok sıkkın, bugün buluşmayalım"
Arkadaşımda doğal olarak sinirlenmiş ve bana geldi.

Sorusu şu; sizce bu mesaj buluşmamak için bir bahane mi?
Bir erkek gerçekten bu yüzden buluşmayı ertelermi?

Erteler.
Üzülmüş olamaz mı 14 yaşında haksız yere öldürülen bir çocuk için?

Evet Berkin'e hepimiz çok çok üzüldük . Fakat bence buluşmamak için demiş çünkü iki yılda iki kez görüşmek sizce de çok az değilmi ?

Erteleyebilir. Her insan aynı derecede etkilenmez olaylardan.. Arkadaşınızın arkadaşı baya duyarlı ve hassasmış demek kii

Hadi bugün Berkin i bahane etmiş. 2 yıldır bu neyin bahanesi acaba..bir yol parası nedir ki arkadaş 2 yıl ya ..ben böyle bir ilişki dumadım.internetten aşık olunmaz demiyorum.Böyle evlenen birbirine delicesine bağlanan cok çift var. ama sizinki bir türlü gerçek aleme geçememiş, sanalda kalmış..ya yaşınız küçük ya aklınız bilemedim..
Sanal aşk diyorlar buna..herseyi sanal,sevgisi ruhu yoktur böyle işlerin..Vakit geçirme ,oyalanma ,ergen oyunları bana göre.. :20::20::20::20:
Ortada bir ilşki olmadığı için yorumum da bu şekilde:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Hiç unutmuyorum Güngören'de tramvay 3 lise öğrencisini ezmişti. 2 tanesi olay yerinde vefat etmiş 1'i hastaneye kaldırılmıştı. Her gün o yaralanan kız kalksın ailesine okuluna dönsün diye dua etmiştim ama malesef o kız da hayatını kaybetmişti. O gün bende konuştuğum bir çocukla buluşacaktım ama bu olaya o kadar üzülmüştüm ki iptal etmiştim. O da bunu bahane ettiğimi sanmıştı daha da görüşmedik. Konuyu okuyunca aklıma hemen bu geldi.

Demek istediğim şu bazen birilerini tanımasak da onların ölümleri bizi birşeyleri iptal edecek kadar üzebilir. Arkadaşınızın sevgilisi bunu bahane mi etmiştir yoksa samimi midir bilemem ama gerçekten üzülmüş olabileceğini de hesaba katın bence.

Berkin'e hepimiz uzulduk. Ama hayatimizi aksatmadik degil mi?

Zaten 2 senedir ekip duruyormus. Dun baska bahanesi vardi, bugun Berkin, yarin baska sebep olur. Istemeyene bahane cok. Bazi arkadaslar olabilir demis. Olabilir, evet. Ama eger bu kisi 2 senedir turlu bahaneyle bulusmalari iptal ettirdiyse, bu da bahanedir bana gore. Yani samimiyetine inanmadim ben.
Bence sallamis. Bir de "bugun bulusmayalim da su gun bulusalim" diye baska birgun vermediyse, direk konuyu kapatmis. Bana cocuk pek yuzyuze gorusmek istiyor gibi gelmedi acikcasi. Artik sosyal bir problemi mi vardir, sosyal fobi gibi, yoksa sevmiyor da dalga mi geciyordur bilemem.

Ben olsam bu cocuktan umidi keserdim.
Cevrede o kadar erkek varken, ne oldugu belli olmayan, sanal dunyadan insanlara kapilmak nedir anlamam zaten. Hadi iliskiyi gercek hayata gecirseniz anlarim da, boyle birbirini eke eke ne muhabbeti bu anlamadim.

Son düzenleme:
Hadi bugün Berkin i bahane etmiş. 2 yıldır bu neyin bahanesi acaba..bir yol parası nedir ki arkadaş 2 yıl ya ..ben böyle bir ilişki dumadım.internetten aşık olunmaz demiyorum.Böyle evlenen birbirine delicesine bağlanan cok çift var. ama sizinki bir türlü gerçek aleme geçememiş, sanalda kalmış..ya yaşınız küçük ya aklınız bilemedim..
Sanal aşk diyorlar buna..herseyi sanal,sevgisi ruhu yoktur böyle işlerin..Vakit geçirme ,oyalanma ,ergen oyunları bana göre.. :20::20::20::20:
Ortada bir ilşki olmadığı için yorumum da bu şekilde:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Hey yavaş.
Neye sinirlendiysen sinirini ondan çıkar!
2 yıldır tanışıyorlar diyelim, 1 kere buluşup kopma olmuş ve tekrar konuşmaya başlayıp geçen hafta buluşmuşlar.
Arkadaşımda hoşlanmış.
Gerçek aleme geçmesi için amuda kalkmak mı gerekiyor?
buluşma olduğunda sanallıktan çıkmış zaten aradaki olay.
Neyin tepkisi bu?

Son düzenleme:
karsı taraf kız arkadasın kadar önemsemıyor gıbı.. fazlada ustune dusmemek lazım boyle tıplerın..

Bencede bahane etmiş buluşmak istememiş,zaten buluşmak istemiş olsa 2 yılda görüşmek isterdi,2 yılda sadece 1 kere buluşmuşlar,eğer o çocuk arkadaşınızı gerçekten sevmiş olsaydı 2 yıl içinde 20 kere yanına gelirdi.

Üzülenlerin, onun için meydanlara dökülenlerin başında biz geliyoruz zaten ama sanki kız onu daha da üzüp, canınımı sıkıcak? bu yüzden bahane gibi geldi bana.

Sosyal hayatına bikaç gün ara vermek istemesi aslı konu haklı da bu konuda çünkü insan sevdiği birini kaybettiğinde pat diye hayata devam edemiyor (gerçekten üzüntüsünde samimiyse böyle düşünüyorum)ama ilerleyen zamanda geçerli bi nedeni olmadan buluşmak istemezse ya da ertelerse arkadaşınız görüşmeyi devam ettirmemeli bence kimse hint kumaşı değil hem ilk buluşmada çoook sıcak davranmış dediniz demek ki sulu biri boşversin gitsin en iyisi

komik sadece komik bari berkin'i alet etmesin yalanına hastayım falan desin daha inandırıcı gelirdi:ssz:

2 yıldır görüşmemişler deyince ayrı şehirdeler sandım :/
Bu durumda arkadaşının açısından düşünürsek; sinirlenmekte haklı yine ekildiğini düşündü o kadar hazırlanmışken.
Erkeğin açısından bakarsak; üzülmüş olabilir ve arkadaşınla da yakın olmadıkları için yanında rahat olmayacağını düşünmüş olabilir.
Ama 2 yılı ele alınca tam buluşma gününü iptal etmesı saçma olmuş tabi.

Back
X