• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın bir derdi var.

ay deli oluyorum yorumlara. saçma bahane mi? uydurmuş mu? küçücük çocuk ekmek almaya giderken kafasından gaz fişeğiyle vuruldu.aylarca komada kaldı. 16 kilo gitti bu dünyadan çocuğumuz!! iki gündür ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı. bu çocuğun katili belli!!!! arkadaşınız süslenip püslenip buluşmaya gideceğine ülkesi için bir şey yapıp meydanlara gitseymiş. gerçekten bu konuda vicdan sahibi birinede laf etmeyiversin bi zahmet! duyarlı adammış helal olsun!

Bunu şimdi anlayamaz ki. İleride çocuğun tepkisine göre anlar. Yani eğer buluşmak istediğini söyler, bir buluşma günü ayarlamaya çalışırsa bu olayı bahane etmemiş olduğunu görürsünüz. Şu an için şöyledir ya da böyledir diyemem, kestiremedim açıkçası. Ha dün ben de çok kötüydüm Berkin beni çok üzdü, kimseyle konuşamadım bir kaç saat. Ama arkadaşınızın görüştüğü çocuk için ne desem bilemedim. Dediğim gibi zamanla hareketlerinden anlaşılır. Umarım bir bahane değildir. Bu tarz küçük hesaplar için bir çocuğun ölümü üstünden bahaneler uyduruluyorsa ne acı. :31:

ay deli oluyorum yorumlara. saçma bahane mi? uydurmuş mu? küçücük çocuk ekmek almaya giderken kafasından gaz fişeğiyle vuruldu.aylarca komada kaldı. 16 kilo gitti bu dünyadan çocuğumuz!! iki gündür ağlamaktan gözümüzde yaş kalmadı. bu çocuğun katili belli!!!! arkadaşınız süslenip püslenip buluşmaya gideceğine ülkesi için bir şey yapıp meydanlara gitseymiş. gerçekten bu konuda vicdan sahibi birinede laf etmeyiversin bi zahmet! duyarlı adammış helal olsun!

Pardon da sen gitmediğimizi nerden biliyorsun?
Süsleneceğine eyleme gitsinmişmiş.
Hadi ya?
Gezi parkını geçtim.
En basiti dün gece,
Gaz kapsülünün 2cm önümüze düştüğünü, arkadaşımın gözlerini açamayıp benim yardımımla koşabildiğini, 50 yaşındaki teyzemin BERKİN için kalkıp pankartıyla yanımızda mücadale ettiğini, buz gibi soğukta kaç saat dışarda olduğumuzu biliyor musun da bu şekilde yorum yapıyorsun!

İZMİR'liyiz biz.
Hakkımızı sonuna kadar savunuruz, yavrumuza da sonuna kadar üzülürüz sen merak etme.
Bilip bilmeden de yorum yapma.

Konu çok başka.
Önce onu bir anla.
Bu adam üzülüyorum diyerek eyleme gitse anlarız ama evinde oturuyor.
Bize saçma ve bahane gibi gelmesi bu yüzden.

Hey allahım.

Son düzenleme:
Hey yavaş.
Neye sinirlendiysen sinirini ondan çıkar!
2 yıldır tanışıyorlar diyelim, 1 kere buluşup kopma olmuş ve tekrar konuşmaya başlayıp geçen hafta buluşmuşlar.
Arkadaşımda hoşlanmış.
Gerçek aleme geçmesi için amuda kalkmak mı gerekiyor?
buluşma olduğunda sanallıktan çıkmış zaten aradaki olay.
Neyin tepkisi bu?

valla öyle arkadaşım..hersey ortada güldürmeyin bir kere buluşmayla ilişki mi olurmuş:)) ne yasadılar ne gördüler.hayat telefonda konuşulduğu gibi değil.. ne tepkisi ne siniri Allahaşkına. sordun söyledik;)

Ben de bu yorumu anlamadim. Bu bahaneyi tuhaf ve samimiyetsiz bulanlardan biri de benim. Siz cocuga uzulmedigimizi nerden cikardiniz? Biz sanki kiza "aman buna mi takilmis, alt tarafi cocuk gitmis" filan mi dedik? Ortaligi velveleye verip, bahaneyi sacma bulanlari vicdansiz ilan etmissiniz.

Tum Turkiye uzulduk Berkin kardesimize. Ama diger insanlarla olan iliskilerimizi etkilemek zorunda degil bu durum. Ayrica insanlar ister meydanlara cikarlar, ister evlerinde destek verirler. Pardon da insanlarin ne yaptigindan size ne? "Onu yapacagina bunu bunu yap" deme hakkini kendinizde nasil buldunuz? Herkes meydana dokulmek zorunda degil. Kaldi ki zaten bu kizlar da disari cikmislar bu olay uzerine. Cikmasalardi da suclu olmazlardi zaten. :ssz:

Biz adamin vicdanina kizmadik. 2 yil turlu bahane bulmus, simdi de bu olayi bahane etmis dedik. Samimiyetine inanmadik kisaca, ya da en azindan ben inanmadim. Zaten konu Berkin degil, konu adamin bulusmayi son anda iptal etmesi. Konuyu baska yerlere cekmeyin.

Benim de en sinir oldugum yorum sekli "ulkemizde bu bu varken siz bunlari mi dusunuyorsunuz, sunu yapsaniza, bunu yapsaniza" diye ahkam kesip haddini asan kisilerdir kusura bakmayin yani. Insanlarin bir olaya nasil tepki verdigi kimseyi ilgilendirmiyor. :ssz:
Iyi geceler.

Burası Bir Derdim Var bölümü.
Siyaset konuşulması yasaktır.

Back
X