Arkadaşımın bu hareketi çok kırdı:(( sizce tepkim nasil olmali?

Merhabalar hanimlar konuya geçeceğim hemen;
6 yıllık evli bir bayanım 4 senedir çocuğum olmuyor. Şuan tüp bebek tedavi aşamasindayim. Yakın bir arkadaşım var. Dün aradi beni akşam bize uğrasana birşeyler vericem dedi. Eşimle ben gezmeden geliyorduk uğradik. 2 poşet vardi. Saat 02.00 oldu eve gelmem bugün bakayim dedim. Poşetin için de; Kendi eski kıyafetleri (kendi marka giyer bilirim beraber alış verişe gittigimizde zaradan alir hep ) poşette ben temizlik yaparken bile giymedigim kıyafetler.Ben 38 bedenim bana 32 beden kiyafetler koymuş. Muhtemelen biri ona getirdi oda bana layık gördü. Beni en yaralayan kısım ise başka birinin çocuk kıyafetleri eski püskü erkek kıyafetleri. Ben bu konuda yaraliyim dalga geçer gibi bunlari verdi bana. Ben meslegim pdr ci. Esim pazarlama müdürü. Maddi durumum iyi. Çocuğum olmuyor zaten sabah görünce kan beynime sıçradı. Kendi çocuğunun kıyafetleri olsa anlarim ama rengi bile kalmamış kıyafetlerin. Tepkim nasil olmalı sizce???
Bana kaynana yapıyor çöpe atıyorum at çöpe muhattap olma

Son düzenleme:
Ah insanların anlayissizliklari hanzoluklari. Öyle zor ki evlat sahibi olamamak. Bu tedaviler öyle zor ki. Hele hissettiklerimiz. Sadece rüyalarımı yazsam ağlarsınız. Hergün defalarca gözlerim doluyor. Bir de boyle şeyi size reva görmeleri...

Ama sen de demişsin giydiririm diye, sende de hata var. Tamam giyilmemişler konuşulmuş da belki aralarına giyilmişleri de sokuşturdu.
Hepsi giydirilmiş renkleri bile kalmamiş. Ona hediye gelipte begenmediklerini söylemişti göstermişti hatta etiketleri duruyordu. Gösterdiklerinden bitanesi bile yok poşette

Ah insanların anlayissizliklari hanzoluklari. Öyle zor ki evlat sahibi olamamak. Bu tedaviler öyle zor ki. Hele hissettiklerimiz. Sadece rüyalarımı yazsam ağlarsınız. Hergün defalarca gözlerim doluyor. Bir de boyle şeyi size reva görmeleri...
Ahh ahhh aynen bende öyleyim. Ilaclar zaten hassaslastiriyor etraftakilerij baskisi... maddi durumum olmassa anlicam allaha şükür ama yediremiyorum

Çocuğunuz yok ve tedavi aşamalarında iseniz bu yapılan hakarettir benim nazarımda..
Arkadaşım olamaz o kişi.
Terbiyesizlik düpedüz.
Sizin gibi uğraşmış,tedavilerden geçmiş arkadaşım bebek sahibi olacak ben ona eskileri verecem öyle mi!
Dünyayı almak isterim ona.....
Terbiyesizlik valla başka şey değil.

Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada.
Cok teşekkür ederim ;(

Giymediği kıyafetleri kabul edeceğin için ne var ne yok vermiş. Pek kötü niyet yok ama evi boşaltmak için seni kullanmış diyelim;. Beğenmediğini başkasına ver dediğine göre.
Ara ve bunları verebileceğim kadar durumu kötü kimseyi tanımıyorum de. Sitemini anlasın
Bende aynen onu düşündüm evi boşaltmak için beni kullanmis

Arkadaşınızın ne yapmak istediğini anlayamadım. Arkadaşınız mı gerçekten. Arkadaşınızsa bu hareketinin sizi üzebileceğini düşünmesi gerekiyordu.

Aranızda böyle kıyafet alışverişi oluyor muydu önceden. Hani öyle bı durum yoksa belki sen de başkasına ver diye vermiştir. Bence açıkça sor. Dün bakamadım bugün baktım ama anlamadım neden verdin bana bunları de. Vereceği cevaba göre tepkinin koyarsin

Aradim kendisini dedim biz senle daha önce konuştuğumuz da etiketi üstünde olan kiyafetleri göstermiştin ben olur demistim dedim. Bu verdiklerine bugün bakabildim ve çok üzüldüm dedim. Resmen ben bunları muhtac olan insanlara bile veremem dedim ki sen bana laik görmüşsün dedim. Başta itiraz etti falan sonra ağladı telefonda. Düşünemedim ben dedi. Dedim hassas noktamdan vurdun ve cok kirildigimi dile getirdim. Bu getirdiklerini de giysi kutusuna atacağımı söyledim.( benim de aklima geldi bide sen bak senin işine yarar diye düşündüm dedi) doğmamış çocuğuma hasretken, cinsiyetti belli degilken, bunları vermen cok ayip dedim özür dile kapattim. Araya mesafe koyacağım arkadaşlar.

Aradim kendisini dedim biz senle daha önce konuştuğumuz da etiketi üstünde olan kiyafetleri göstermiştin ben olur demistim dedim. Bu verdiklerine bugün bakabildim ve çok üzüldüm dedim. Resmen ben bunları muhtac olan insanlara bile veremem dedim ki sen bana laik görmüşsün dedim. Başta itiraz etti falan sonra ağladı telefonda. Düşünemedim ben dedi. Dedim hassas noktamdan vurdun ve cok kirildigimi dile getirdim. Bu getirdiklerini de giysi kutusuna atacağımı söyledim.( benim de aklima geldi bide sen bak senin işine yarar diye düşündüm dedi) doğmamış çocuğuma hasretken, cinsiyetti belli degilken, bunları vermen cok ayip dedim özür dile kapattim. Araya mesafe koyacağım arkadaşlar.

Bence direk goturup verin ihtiyac sahiplerine ver bizim ihtiyacimiz yok de,ne dusuncesiz insanlar var ya.

akasyaaa5 akasyaaa5 Hiç moralinizi bozmayın, Allah böylelerine elbet hakettikleri dersi veriyor... ne kadar ayıp bir hareket... kendi küçülmüş, boşverin, erdem sizde baki kalsın... Allah tez vakitte sağlıkla çocuğunuza kavuştursun sizi :KK200:

akasyaaa5 akasyaaa5 Hiç moralinizi bozmayın, Allah böylelerine elbet hakettikleri dersi veriyor... ne kadar ayıp bir hareket... kendi küçülmüş, boşverin, erdem sizde baki kalsın... Allah tez vakitte sağlıkla çocuğunuza kavuştursun sizi :KK200:
Aminnn cok teşekkür ederim. Bugün recebin ilk günü kalbimden geçen yeter.

Aminnn cok teşekkür ederim. Bugün recebin ilk günü kalbimden geçen yeter.

Aa bakın ne güzel bir şeye vesile oldunuz benim aklımdan çıkmış :( bana hatırlattınız... kısmetse bugün sizin için de dua edeceğim :) Ah, kalp kıran insanlar... Allah bizi onlardan ayrı eylesin, bizi de kalp kırmaktan esirgesin... hayırlı Recep ayları olsun inşallah...

O gereksizleri evden çıkartıp sana verirken seninde onun gereksiz olduğunu anlayıp hayatından çıkaracağını düşünmeliydi. Allah en kısa sürede bebeğine kavuştursun seni de canım.

Iyi yapmissin
Mesafe koy kesinlikle.

Aa bakın ne güzel bir şeye vesile oldunuz benim aklımdan çıkmış :KK43: bana hatırlattınız... kısmetse bugün sizin için de dua edeceğim :) Ah, kalp kıran insanlar... Allah bizi onlardan ayrı eylesin, bizi de kalp kırmaktan esirgesin... hayırlı Recep ayları olsun inşallah...
Cok teşekkür ederim duaya ihtiyacım var.:KK200:

Back
X