Ahaha selam verip borçlu çıkmak bu olsa gerekarkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
Ağustos için Haziran’da temizlik yaptırmak mıarkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
ev almislar iste zamaninda bir oda koltuk koymus amerikan mutfak diger oda cocuklara iki yatak var. bunlar nerde yatiyor bilmiyorum sanirim yere yatak koyuyoFazla samimiyetin zararları
Ben başka şeylere de takıldım bu arada ev aradığımdan sanırım 1+1 eve çocukların odası olmadan mı sığıyorlar?
of cok pisman oldum dedigime ne bileyim bunun boyle abartacagini zaten sogudumSizi hatalı buldum, temizlik ne alaka tutsun birini yaptırsın. Niye diyorsunuz temizliğe yardım edeyim. Yardım dediğiniz pasta, börek yada mekan süsleme, elbise seçimi için olur. Temizlikle yardım mı olur
Yuz verince astarini istemeseler sasarim.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
Yok daha yapmamış. Yani öyle umuyoruz.Bayram temizliğini kitlemiş size. Keşke yapmam deseydiniz niye o kadar saat temizlediniz milletin dolabını. 3 yıllık arkadaşlık çok da uzun bir süre değil zaten olaydaki kişi de pek arkadaşınız gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?