- 8 Nisan 2017
- 57.172
- 303.149
- 698
benim komsum da benim camımı sildi sunnet mevludinden once hatta mutfak dolaplarima yardjm etti sagolsun yapti ama eli cok agır oldugunu bildigimden sadece kapaklari silelim dedimNiye bahane üretecek onu anlamadım.Banane senin temizliğinden de bitti. Net şekilde söyle. Temizliği siz teklif etmişsiniz bir de hangi akla hizmetse... cam silerim vs diyorsunuz,sizene milletin camından, arkadaşının evine gidip cam mam silende bi sizi gördüm, zamanınızı çocuklarınıza ayırın,millete kerizlik yapmayin. Nasıl sinirlendim
Ben pogaca yapayim, sen dolaplari sil diyerek zihniyetini acikca ortaya koymus. Ben olsam kilimi kipirdatmam.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
yapabılecegın kısmı soyle. bunları ben yapım gıdeyım benım ufak cocugum var kızınla devam edersın de. evı bal dok yaparım cagır benı sen cay ıc dememıssındır ... alınılacak bısey yok:) soyle durustce.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
Ağustos ayına daha çok var zaten evin küçük kızınla yavaş yavaş yaparsınız olmadı baktın yetiştiremedin yaklaşınca söyle bana de. Yaklaşıncada iş üret kendine şu ikramını ben yaparım kusura bakma de. Sizi kullanmak istiyor söyleme tarzı çokta arkadaşça değil.arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
'Varoş' kelimesi günümüzde eğitimsiz , kırsal kesim kökenli, görgüsüz insanların tanımlamak için kullanılır sozcu den alıntı..Çocuğunu başka çocuğa emanet et milletin pisliğini temizle,alkış sana. Varoş musunuz nesiniz ya elalemin evini temizlemek nedemek?
En yakın arkadaşım bile olsa yapmam prensiplerim var .arkadasim sunnet mevludu yapacak agustosta. gecen ay tarihi verdiginde tamam dedim yardim edilecek bsey olursa soyle temizlige falan yardim edeyim dedim. ben temizlik derken cam silerim yerlere vileda falan mesela oyle dusundum evi 1+1 zaten.. gecen gun yanina ugradim bana diyoki mutfak dolaplari iste diger dolaplae falan derinlemesine yapalim bu hafta diyo. benimde 2 yasinda ve 5 yadinda kucuk cocugum var. onunda 16 yasinda kizi var evde. deyis sekli uslubuda hosuma gitmedi neyse dedim tamam falan da erken daha dedim. dolaplarinin ici bosalcakmis tekrar yerine silinip koncakmista. bugunde 5 yasindaki kizim pogaca yapalim dedi. arkadas bana diyoki pogacayi ben yapam sen dolaplari sil diyo ve biyik altindan gulerek sanki ben temizlikcisiyimde. hosuma gitmedi yani uslubu. hayir evin 1+ 1 zaten. basla yap kizinla madem kizida buyuk. neymis kizi benim kucuge bakcakmis biz temizlil yapacakmisiz. ben olsam arkadasima boyle diyemem saol Allah razi olsun derim ha ille yapcaksa belki cam kapi falan. hatta ben bir iki saate biter zaten dolaplar dedim laf arasinda bitermi hic 1 2 saate diyo. ay sinir oldum ama bisey demedim 3 yillik falan arkadasim. hatta diyoki icerde masa var agirmista onu disari cikaralim yok dolabin ustunde hurc var onu asagi indirirmisin benim bel fitigim var dedi. esin varya git ona de abarttikca abarrti ya benmi alinganlik yaptim sizce yorumlarinizi bekliyorum ayrica isleri yapayim demiyoda hususi beni bekliyo esimin calisma saatine gore sorup duruyo beni gordugunde. uzak biraz esim goturecek cunku beni oraya.
benim komsum da benim camımı sildi sunnet mevludinden once hatta mutfak dolaplarima yardjm etti sagolsun yapti ama eli cok agır oldugunu bildigimden sadece kapaklari silelim dedim
L mutfakta o iki kapak silerken ben geri kalanini bitirmistim zaten..
ona cocuk odasi camıni sil dedim ben evi bitirdim o hala cam siliyordu ..yapmak isteyen yapar ama kkimse kimseye yapmak istemedigi isin fazlasini uaptiramaz
bayramdan sonrada gitme ya... kendinizi kullandirtmayin..kızıyla yapsin kadin.evet banada oyle geldi esim calisiyor dedim bayramdab sonra falan dedim de sinir oldum
Millete bu kadar rahat evinin işini yaptırabilmeni ve üstüne beğenmemeni beğenmemiştir bence
yok ben yaptirmadim kendi gelip yapmak istedi hatta dolap iclerini bosaltacakti ben istemedim ...isini begenmedim degil eli agır yazdim yazdiklarim anlasılmiyor sanirimMillete bu kadar rahat evinin işini yaptırabilmeni ve üstüne beğenmemeni beğenmemiştir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?