arkadasimin davranisi

benim komsum da benim camımı sildi sunnet mevludinden once hatta mutfak dolaplarima yardjm etti sagolsun yapti ama eli cok agır oldugunu bildigimden sadece kapaklari silelim dedim

L mutfakta o iki kapak silerken ben geri kalanini bitirmistim zaten ..

ona cocuk odasi camıni sil dedim ben evi bitirdim o hala cam siliyordu ..yapmak isteyen yapar ama kkimse kimseye yapmak istemedigi isin fazlasini uaptiramaz

Ben pogaca yapayim, sen dolaplari sil diyerek zihniyetini acikca ortaya koymus. Ben olsam kilimi kipirdatmam.
Bir vaatte bulunurken sinirlarinizi cizmelisiniz bence. Ben de gelir camlari silerim gibi.
Yada hayir diyebilmelisiniz.
Bu saatten sonra yapacaginiz sey açık acik o kadar uzun boylu bir is yapmayacaginizi soylemek olmali.
Kendine kullanacak baska birini bulsun.

Bence hata sizde…
Türlü türlü insan var sonuçta. Yapmak istemeyeceğiniz şeyi nezaketen söylemenize gerek de yok.
“Yapabileceğim birşey olursa söylersin” deseydiniz ve bunları size yaptırsaydı hak verirdim.
Ama siz dümdüz temizlik yaparım sana demişsiniz o da sizden onu beklemiş..

yapabılecegın kısmı soyle. bunları ben yapım gıdeyım benım ufak cocugum var kızınla devam edersın de. evı bal dok yaparım cagır benı sen cay ıc dememıssındır ... alınılacak bısey yok:) soyle durustce.

Ağustos ayına daha çok var zaten evin küçük kızınla yavaş yavaş yaparsınız olmadı baktın yetiştiremedin yaklaşınca söyle bana de. Yaklaşıncada iş üret kendine şu ikramını ben yaparım kusura bakma de. Sizi kullanmak istiyor söyleme tarzı çokta arkadaşça değil.

Sizin kastettiğiniz işler de basit şeyler değil ki kapılar camlar vs yaparız dedim diyorsunuz. Neden teklif ettiniz bunu herkes gibi ben de anlamadım. Ben çocuklarımla kendi kendimi çevirebilirsem ne âlâ dememişsiniz. Bi minnet borcunuz mu var acaba yani daha önce de o mu size geldi yardıma. Bence gidersiniz ve ağırdan alırsınız kendinizi yormazsınız hatta çocuk bensiz durmuyor diyip çocuğunuzla ilgilenirsiniz oturursunuz kan şekerim düştü dersiniz bi bardak çay istersiniz vs. Gelirsiniz evinize o da pişman olur cagirdigina.

bn kendı işi,me yetişemiyorum . birde iki çocukla başkasının evinde temizliğe gitcem .temızlık yaparken tek çocuğumla ılgılenemıyorum dıye kendımı yıyorum ben.

Desene ağustosta olacak sünnetin ne temizliği bu, bayram temizliği bu kusura bakma o kadar da değil de. Ya ben hamileyim ev taşıyacağız tayin oldu, bana arkadaslar diyor yardim edelim vs sağolun diyorum ne yani insanlsr nezaketen dedi diye gel de evi mi yap mi diyecem

Çocuğunu başka çocuğa emanet et milletin pisliğini temizle,alkış sana. Varoş musunuz nesiniz ya elalemin evini temizlemek nedemek?
'Varoş' kelimesi günümüzde eğitimsiz , kırsal kesim kökenli, görgüsüz insanların tanımlamak için kullanılır sozcu den alıntı..

28 yıllık arkadasım var bebegım varken ona cok yardım etmek ıstesem de edemeyecegımı bılır.. kendı ıstemez.. ben onu kardes gıbı goruyorum. o da beni oyle.

De ki: Aa bak böyle iyi oldu, senin ev bitince senin kız benim küçüğe bakarken bizim evi de halledelim. Bakalım ne diyecek asalak kadın.

Benim de iki yaşında bebeğim var. Bu teklifi sadece en yakın arkadaşıma yaptım bugüne dek. O da zaten asla dedi. Ben seni yoramam zaten bebekle tüm gün yoruluyorsun ben kendim yavaş yavaş yaparım dedi. Hata sende ne diye teklif ediyorsun? Bu tarz bı durum olunca ben ay valla yardımcı olmak isterdim sana ama oğlan ufak biliyosun deyip çıkıyorum işin içinden. Kimseden de yardim beklemem. İlla diyeceksin de sınırları belirleyip söyle. İstersen sünnet öncesi cam kapı silebiliriz birlikte de. Kaldı ki 16 yaşında dana gibi kızı var banane temizliğinden demeliydin.

En yakın arkadaşım bile olsa yapmam prensiplerim var .

Neden teklif ettiniz sizde hata .

kahvetelvesi yazdigimdan ne anladin da begenmedim attin Allah aşķına çok merak ettim

B.kunu çıkarmış, bu ne yüzsüzlük.
Asla yapmam, ne münasebet.
Kıvırıp eğilip bükülmeye de lüzum yok, o utanmıyorsa sen neden kendini zorlayacaksın?
Şakaya vurarak veya tatlı sert şekilde önünü kes bence. Asla ve asla hiçbir iş de yapma, büyük küçük farketmez.

Millete bu kadar rahat evinin işini yaptırabilmeni ve üstüne beğenmemeni beğenmemiştir bence
yok ben yaptirmadim kendi gelip yapmak istedi hatta dolap iclerini bosaltacakti ben istemedim ...isini begenmedim degil eli agır yazdim yazdiklarim anlasılmiyor sanirim

ki herkes bilir o kisinin elinin ne kadar agır oldugunu yazimjn basinda da sagolsun yardim etti yazdim yazinin butununu okumanizi tavsiye ederim

yani yazar burda diyor ki ben fazlasini yapacak olana bile he demedim ...belki konu fikrini de cikaramazsiniz yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…