- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
belki de , zaten arıycam ben artık bakalım bu sefer nasıl konuşacakArayıp sorabilirsin belki bir dersi vardır. Hemen kendine yorma canım.
aramayı düşünüyorum bakalım mesafemiz de görüşebileceğimiz bi mesafe değil, 17 saatlik bir yer ama en azından yine geçiştirirse aramam dahaBir sorun mu var? Canım biz neden böyle olduk?? Gel bir kahve içelim?? Bu tarz cümleler var mesela kullanıyorsun, siz de deneyin.. Baktınız hala devam ediyor ve çok net cevaplar alamadınız.. Siz de aramayın, demek ki artık arkadaşınız olmak istemiyor ve bunu size söyleyemiyordur.
ben napıcam şimdi sen olmıcaksın gittiğim yerde diyordu, o anki pskilojisiydi demek ki bilemiyorumkıskanıyordur amaan boşverin mutlu olmaya çalışın
P.S.:işyeri arkadaşlıkları kesinlikle sahtedir.
hayır aslında tam tersi, ben daha çok onunla ilgili konuşmaya çalışıyorum , bekar olduğu için evlilikle ilgili konuşmak istemiyordum. onun sorularına cevap veriyordum sadece. son konuşmamızda gebeliğimi müjdelemek için aradım ondan sonra sende ne var ne yok anlat dedim baktım gitmiyor konuşma, kapattık güzelce.sürekli eşinizden hamileliğinizden bahsedip ona yeterince ilgi gösterememiş olabilir misiniz? belki mühim bir derdi vardır ama söyleyemiyordur..
yok canım bekar kendisi. ben de ondan dolayı telefonla konuşurken daha çok işimle ilgili ve onunla ilgili konuşmaya özen gösterirdim. yani sorduğunda söylerdim bişeyi.. o da evlenmek istiyor ama evlenmedi henüzArkadaşın evli mi? Eşiyle arası kötü olabilir bebek sahibi olamıyordu belki kendini Şen'le kıyaslıyordur. Yada hayatı senin kadar düzenli değildir sendeki mutluluk onu ğskolojik olarak rahatsız ediyor olabilir...
gidene kadar işte ararsa açmam bu saatten sonra ben olsamben napıcam şimdi sen olmıcaksın gittiğim yerde diyordu, o anki pskilojisiydi demek ki bilemiyorum
son bi kez arıycam canım bakalım yine böyle mesafeli olursa konuşmam artık zorla değil yagidene kadar işte ararsa açmam bu saatten sonra ben olsam
belki onun da bebek&evlilik isteği vardır ama olmıyordur,sizi duyunca üzülüyordur. bence bir sorun mu var canım diye sorun,olmuyorsa üstelemezsiniz..hayır aslında tam tersi, ben daha çok onunla ilgili konuşmaya çalışıyorum , bekar olduğu için evlilikle ilgili konuşmak istemiyordum. onun sorularına cevap veriyordum sadece. son konuşmamızda gebeliğimi müjdelemek için aradım ondan sonra sende ne var ne yok anlat dedim baktım gitmiyor konuşma, kapattık güzelce.
haklısın canım olabilir ,, sağolasınbelki onun da bebek&evlilik isteği vardır ama olmıyordur,sizi duyunca üzülüyordur. bence bir sorun mu var canım diye sorun,olmuyorsa üstelemezsiniz..
evet son bir kez daha arıycam sağolasınSen 1 kez daha ara aklina takilmis..soguk konusursa sor..bir sorunun mu var senin anlat bakalim..vs de...duruma gore konus iste....sonrasi kendi haline birak. Fazla da ustune gitme
Tam olarak sebep bu işte. Evliliği kendine takıntı yapmışsa ister istemez kıskançlık oluyordur . Bende okulumu bitiremedim okulu bitiren arkadaşlarımı kıskanıyorum hep görüşmek istemiyorumyok canım bekar kendisi. ben de ondan dolayı telefonla konuşurken daha çok işimle ilgili ve onunla ilgili konuşmaya özen gösterirdim. yani sorduğunda söylerdim bişeyi.. o da evlenmek istiyor ama evlenmedi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?