arkadaşımın derdi ne ?

pamukkksekerrr

Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
1.374
1.411
63
Merhaba kk üyeleri çalıştığım yerde samimi bir arkadaşım vardı , 1.5 yıl önce tayini çıktı ve gitti. Hep arar sorardı, ve tabiki ben de onu.. doğum günlerimizde hediyeleşirdik , keza geçen yıl da aynı şekilde .. her aradığında ben daha ona nasılsın diyemeden , eşinle aran nasıl ? yok mu değişiklik ? nasıl gidiyo evlilik ? hamilelik var mı vs ? diye sorardı.. iyiye yordum. uzun uzun sohbet ederdik .

Bir süre önce gebeliğimi müjdelemek için aradığımda hayırlı olsun kaç haftalık filan dedi. Anlattım , baktım bu sefer uzun konuşmak istemiyor, yani konu konuyu açardı hep, ama benim adıma o kadar da mutlu olmadığını hissettim nedense, ama neyse müsait değildir belki dedim güzelce kapattık telefonu. 1 ay gibi bir süre geçti o günün üzerinden ne aradı ne sordu.

Doğum günümdü 4 gün önce yine aramadı… doğumgünümde instagramda eşimle fotoğrafımızı koyduk ve bebeğimizin cinsiyetini doğum günümde öğrenmemle ilgili bişey yazdım. Baktım gene tepki yok ama kendisi fotoğraf paylaşmış. Mutlaka görmüştür diye düşünüyorum. Yani birden bire neden bu kadar mesafe koydu ki ? herkes fotonun altına yorum yazmıştı.. yani arayıp ona telefonda söylemediğime mi alındı, yoksa artık görüşmek istemediği için mi mesafe koydu sizce ? amaann kafam karıştı hormonlardan mı neden bilmem abartıyor muyum kızlar ? bi el atın hele

Bir sorun mu var? Canım biz neden böyle olduk?? Gel bir kahve içelim?? Bu tarz cümleler var mesela kullanıyorsun, siz de deneyin.. Baktınız hala devam ediyor ve çok net cevaplar alamadınız.. Siz de aramayın, demek ki artık arkadaşınız olmak istemiyor ve bunu size söyleyemiyordur.

aramayı düşünüyorum bakalım mesafemiz de görüşebileceğimiz bi mesafe değil, 17 saatlik bir yer ama en azından yine geçiştirirse aramam daha

sürekli eşinizden hamileliğinizden bahsedip ona yeterince ilgi gösterememiş olabilir misiniz? belki mühim bir derdi vardır ama söyleyemiyordur..

Arkadaşın evli mi? Eşiyle arası kötü olabilir bebek sahibi olamıyordu belki kendini Şen'le kıyaslıyordur. Yada hayatı senin kadar düzenli değildir sendeki mutluluk onu ğskolojik olarak rahatsız ediyor olabilir...

sürekli eşinizden hamileliğinizden bahsedip ona yeterince ilgi gösterememiş olabilir misiniz? belki mühim bir derdi vardır ama söyleyemiyordur..
hayır aslında tam tersi, ben daha çok onunla ilgili konuşmaya çalışıyorum , bekar olduğu için evlilikle ilgili konuşmak istemiyordum. onun sorularına cevap veriyordum sadece. son konuşmamızda gebeliğimi müjdelemek için aradım ondan sonra sende ne var ne yok anlat dedim baktım gitmiyor konuşma, kapattık güzelce.

yok canım bekar kendisi. ben de ondan dolayı telefonla konuşurken daha çok işimle ilgili ve onunla ilgili konuşmaya özen gösterirdim. yani sorduğunda söylerdim bişeyi.. o da evlenmek istiyor ama evlenmedi henüz

belki onun da bebek&evlilik isteği vardır ama olmıyordur,sizi duyunca üzülüyordur. bence bir sorun mu var canım diye sorun,olmuyorsa üstelemezsiniz..

Sen 1 kez daha ara aklina takilmis..soguk konusursa sor..bir sorunun mu var senin anlat bakalim..vs de...duruma gore konus iste....sonrasi kendi haline birak. Fazla da ustune gitme

yok canım bekar kendisi. ben de ondan dolayı telefonla konuşurken daha çok işimle ilgili ve onunla ilgili konuşmaya özen gösterirdim. yani sorduğunda söylerdim bişeyi.. o da evlenmek istiyor ama evlenmedi henüz
Tam olarak sebep bu işte. Evliliği kendine takıntı yapmışsa ister istemez kıskançlık oluyordur . Bende okulumu bitiremedim okulu bitiren arkadaşlarımı kıskanıyorum hep görüşmek istemiyorum benim iki bebeğin oldu okul uzadı. Sınıf arkadaşlarım hep mezun. Pakolojim bozuluyor beni arıyorlar nasılsın falan diye açmak istemiyorum okulu sorarlar diye

Onun sahip olmak istedigi seylere sahipseniz dayanamiyordur gormeye belkide var boyle insanlar...
Arayip sorun bakalim ölçün tepkilerini. Olmazsa da koyverin gitsin silin hatta sosyal medyadan göremesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…