benim için mahsuru yoktu çekmesinin. bir akrabası eşya alacakmış, göstereyim bunlardan alsın, çok güzel eşyaların var dedi. bende olur dedim. mevzu fotoğraf çekmek değil, bu tavırların ardında kıskançlık olabilirmi diye düşündük bir an :)
bazı anneler rahat ama yani çocuklu misafir kabul edince halıya falan bakmicaksın yıkıp kırıp dökecek gidecek anne ilgisizse yapma demezse..
garip davranmış arkadasın cidden kimbilir belki sorunları vardır eşiyle eviyle falan..bu kadar gıcık olmuşsan cıkar hayatından ekmeğini mi veriyor ama faceden silmen çocukça cidden ben olsam silmezdim ama onun fotoları da begenmezdim kendi mutlu fotolarımı koyar bakardım tepkisi ne olacak diye..
hayır çocuğa "dur" demiyor. başkası deyince zoruna gidiyor. ya bakacak çocuğuna, yada bakası müdahale edince bozulmayacak ki sen zaten baksan çocuğuna başkası müdahale etmez değilmi, normal olarak. çocuğuna dur demediği dondurma döktüğü halıyı ben evlendikten 8 ay sonra alabildim. 8 ay halısız televizyonsuz oturdum evimde... evlendikten 2 ay sonra set üstü ocak alabildim 11 aylık evliyim evimde fırınım yok mesela, yolluklarım yok bir sürü eksiğim var. okadar kolay değil bir dakikada birisi gelsin çocuğuna bakmasın rezil etsin gitsin ben yemeyim içmeyim giymeym 12 ay taksit ödemeye devam edeyim. olmaz ...
facebook olayına gelince , biliyorum çocukça olduğunu fakat anlasın bişeylere kırıldığımı. listemde olursa anlamaz. belki fark etti, belki etmedi fakat hala sesi çıkmadı.
Cnm senin konuna benzer birşeyde ben yaşadım, pekde yaşandı denmez belkide,
Yıllar sonra bekarken görüştüğüm arkadaşımı facebookda ekledim, kaç kere yazdım naber nasılsın die msj olarak cvp yok. En son resim paylaşmış hayırdır sen yaşıyormusun dedim ses yok, ertesi gün direk sildim.. Ben şunu anladım bana zararı olan herkesi bir bir çıkarttım hayatımdan, 3-5 arkadaşımla mutluyum şuan,
Zaten çalışıyorum zamanım bile yok, takma kafana boşver :)