haklısınız kızlar.
ben bu küsünce faceden silme olayını çok çocukca bulmuşumdur, fakat sabah bu kızı sildim. Nedenine gelince resimlerini hep ben beğeniyordum, yorum falan yapıyordum. Belki yokluğumu fark edip , ne oldu diye sorma gereği duyar diye sildim. Ve inanın hayatımdan kolay kolay kimseyi çıkarmam ama bunu çıkardım. Benim evimde bana bu şekilde davranması zoruma gitti.
Ben aşağı inmedim diye yaptıysa bunları, ben onun evine ilk gidişimdi. Bulamadım, 1 saat ev aradım, telefon görüşmeleri yaptım. Apartmanı zar zor buldum, bu defa daire numaraları üzerinde yazmadığı için dairesini bulamadım, kaçkişinin ziline bastım, tanıyan yok... geri dönmeküzere iken en son çaldığım zilden çıktı. Hanım aşağıya inmedim diye beni tersliyor. peki kendisi kırmızı halımı serdi. ben kendi katımın merdiven başında karşıladım, oysa zili çaldım birde kapıyı açsın diye bekledim. ben ona bu şekilde davranmamıştım ama.... üstelik annemdende bir ton laf yediğim halde...
merak ediyorum derdi neydi acaba? arayıp sormak istiyorum fakat artık yüz göz olmak istemiyorum. Ama neden yaptığınıda merak ediyorum, mantıklı bir sebep bulamıyorum.
sen iyi sabretmişsin canım ya ben olsam bende kovardımbi derdi varsa gelip söyleyebilir niye böyle bi harekette bulunuyo ki ?
hiç mi bişey söylemedi peki sinirliyim bugn,bişeyler ters gidiyor gibi. yada ne bileyim aklıma bir de kıskançlıktan başka bişey gelmiyor :S
valla şoklardayım şuan...nasıl bi arkadaşlık bu yaa...ben arkadaşımın evine gidince resmen bi mahcubiyete bürünür sanki rahatsızlık vermişim gibi olurum...keza arkadaşlarımda bana gelince öylelerdi...
bu kızın amacı ne anlamış değilim...
annenizin tahmini ilk benimde aklıma geldi acaba kıskançlığından mı yaptı evini eşyanı görünce belki diyecem ama eğer öyle olsa eve girdikten sonra olurdu....daha apartmana girmeden başlamış...
ya birde gelen misafir apartmanın girişinde karışlanmaz ki, ilk kez duyuyorum...bu kız anlaşılan mehter marşıyla kırmızı halıyla falan karşılama bekliyordu....ayıp yaa....a
asla görüşmeyin...zaten faceten silmişseniz anlayacaktır eminim...sormaya bile yüz bulamaz bence ki eğer sorarsa da mutlaka anlatın kırıldığınızı..sakın görmezden gelip yok saymayın..böyle arkadaş olmaz....
çok terbiyesizmiş....denge sorunları olabilir....
buna benzer annemin arkadaşı yapıyodu arada ama kadına yıllar önce şizofreni tanısı kondu ama tedavi olmayı redetti....
Ay iyi ki kurtulmuşsnuz öyle arkadaş mı olur yahuŞok oldum o ne terbiyesizlik öyle hiç çekilmez bırakın boşverin iyi yapmışsınız silmekle, şimdi o düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?