• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın derdi ne?

nicksizim

Kocişini çoooooook sefiyo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
327
3
46
Adana
Kızlar eski bir iş arkadaşım vardı, çok iyi anlaştığım, dost bildiğim birisi. 3 yıl kadar önce evlendi. 2 sene önce bebeği oldu bizde hayırlı olsuna gittik. sonra birde benim nikahıma gelmişti orda görüştük. Fakat telefonla sürekli görüşüyorduk, sevincimizi mutluluğumuzu hep paylaşıyorduk. Ortalama 3 aydırda hiç görüşmedik. Sadece facede birbirimizin fotoğraflarını beğendik. Neyse cumartesi günü faceden mesaj attı bana, yarın evdemisin sana geleceğim diye. Çok sevindim hemen hazırlıklara başladım. Neyse pazar geldi.

evim 5. kat asansör yok , aşağıdan bağırıyormuş anneme ... aşağı iniyormu diye. Annemde demiş neden insin, siz çıkın işte. demiş. bizimki merdivenden çıkmış. elinde küçük bir paket, çocuk kocasının kucağında. bir azarladı beni ne bakıyorsun alsana elimizdekileri diye. şoka girdim. neyse almadım tabi sinirlendiğim için. eve girdiler. ve sürekli laf sokmalar, afralar tafralar... kendi evimde çocuk uyuycak susun diyor anneme ve bana ... ses çıkarmadım ama çok üzüldüm. Bir süs yapıyorum arkadaşlar 1 tanesini yaklaşık 1 saatte yapabiliyorum, buna hediye ettim bir tane çocuğa verdi parçalattı. çocuk yerlere attı, yapma etme derken "arkamızdan bir süpürge tutuver, yeğenin olsa sesin çıkmaz ama" dedi. aslında aklımdan geçen yeğenimde ,senin kızında evimi kirlemesin" demekti,ama yeğenim yaparsa yapsın çıktı. zira şok oldum. aklımdan geçenle , ağzımdan çıkan alakasızdı. Gerçekten gerilmeye başladım ama evime ilk gelişiydi belli etmek istemedim. Daha okadar çok şey varki, sanki birine sinirlenmiş ve benden çıkarmak için gelmiş tuaf tuaf davranışlar.

giderkende hışımla çıktı. Ne sarıldı, ne öptü. Çevirdim,insan bir sarılır öper ateş almış gibi gidiyorsun dedim. Döndü sarıldı öptü gitti.

kızlar bunca zamandan sonra ben gel demedim, kendisi geldi. İnanın anlatmadığım daha çok şey var Neden böyle bişey yaptıki. Derdi ne sizce?

Son düzenleme:
canım;arkadaşın dediğin o insanın yaptığı o kadar ayıp kii...
bu anlattıklarından yola çıkarsak,ben senin kadar sakin olurmuydum ? (olamazdım evden kovardım !)
bu insan senin arkadaşın olamaz,
arkadaşın olsa bu dediklerini yapmaz !

o ne biçim işmiş ya ben olsam bi daha görüşmem bile
hiç işim yok bi de milletin gereksiz yere afra tafrasını mı çekecem

annemde öyle dedi. senin arkadaşın olamaz böylesi kızım. zaten sevmiyordum bu kızı iyce sinir oldum dedi.
anneme karşıda mahçup oldum,zira konuşma şu kızla deyip duruyordu. en zor günlerinde ben vardım yanında. evlenirken bile kız kardeşimin gelinliğini verdim
çok şükür kız kardeşimçok mutlu, mutluluğu bulaşsın diye... çok zor günler geçirdi, yanında hep ben vardım...
karşılığı buymuş demekki. inanın 2 gündür sinirden kuduruyorum. Bu kız beni gerdi, akşam kocamdan çıkardım. İstemeyerek oldu ama eşimin bir davranışıda beni körükledi.
sonra üzüldüm adama parladığıma ama nafile. eşimde sinirlendi, birdaha gelmesin bu eve, huzur bozacak hiç kimse bu evden giremez dedi. Şimdi birde annem, ben sana demiştim deyip duruyor. Neden geldiki benim evime... anneme kalırsa evimi çok beğendi çekemedi.
bilemiyorumki amacını..

aman cnm ya
kendimizi boyle gereksiz kisilerden uzak tutalim bosver.
ben boyle durumlarda iki gun aklimdan cikmaz.
uzuntuden sonra da tamamiyle cikariyorum hayatimdan,
belki de morali bozuktu
hirsini senden aldi.
ama yapmamaliydi daha sakin olabilirdi.

haklısınız kızlar.
ben bu küsünce faceden silme olayını çok çocukca bulmuşumdur, fakat sabah bu kızı sildim. Nedenine gelince resimlerini hep ben beğeniyordum, yorum falan yapıyordum. Belki yokluğumu fark edip , ne oldu diye sorma gereği duyar diye sildim. Ve inanın hayatımdan kolay kolay kimseyi çıkarmam ama bunu çıkardım. Benim evimde bana bu şekilde davranması zoruma gitti.

Ben aşağı inmedim diye yaptıysa bunları, ben onun evine ilk gidişimdi. Bulamadım, 1 saat ev aradım, telefon görüşmeleri yaptım. Apartmanı zar zor buldum, bu defa daire numaraları üzerinde yazmadığı için dairesini bulamadım, kaçkişinin ziline bastım, tanıyan yok... geri dönmeküzere iken en son çaldığım zilden çıktı. Hanım aşağıya inmedim diye beni tersliyor. peki kendisi kırmızı halımı serdi. ben kendi katımın merdiven başında karşıladım, oysa zili çaldım birde kapıyı açsın diye bekledim. ben ona bu şekilde davranmamıştım ama.... üstelik annemdende bir ton laf yediğim halde...

merak ediyorum derdi neydi acaba? arayıp sormak istiyorum fakat artık yüz göz olmak istemiyorum. Ama neden yaptığınıda merak ediyorum, mantıklı bir sebep bulamıyorum.

boşver hiç sorma bile. silmekle de iyi yapmışsın
hatasını anlayıp konuşmaya çalılırsa söylersin yaptıklarını

haklısınız kızlar.
ben bu küsünce faceden silme olayını çok çocukca bulmuşumdur, fakat sabah bu kızı sildim. Nedenine gelince resimlerini hep ben beğeniyordum, yorum falan yapıyordum. Belki yokluğumu fark edip , ne oldu diye sorma gereği duyar diye sildim. Ve inanın hayatımdan kolay kolay kimseyi çıkarmam ama bunu çıkardım. Benim evimde bana bu şekilde davranması zoruma gitti.

Ben aşağı inmedim diye yaptıysa bunları, ben onun evine ilk gidişimdi. Bulamadım, 1 saat ev aradım, telefon görüşmeleri yaptım. Apartmanı zar zor buldum, bu defa daire numaraları üzerinde yazmadığı için dairesini bulamadım, kaçkişinin ziline bastım, tanıyan yok... geri dönmeküzere iken en son çaldığım zilden çıktı. Hanım aşağıya inmedim diye beni tersliyor. peki kendisi kırmızı halımı serdi. ben kendi katımın merdiven başında karşıladım, oysa zili çaldım birde kapıyı açsın diye bekledim. ben ona bu şekilde davranmamıştım ama.... üstelik annemdende bir ton laf yediğim halde...

merak ediyorum derdi neydi acaba? arayıp sormak istiyorum fakat artık yüz göz olmak istemiyorum. Ama neden yaptığınıda merak ediyorum, mantıklı bir sebep bulamıyorum.

boşver canım,seni tanımasamda çok sevdim her zamanda yanındayım,böyle insanlar her huzur bozar uzak dur kafan rahat etsin, ama tabiki karar senin canım

bir daha görüşme niyetim yok kızlar... fakat gerçekten çok kırıldım. benim halılarım 2 aylık. halısız oturdum evimde kaç ay alamadım. şimdi alalı 2 ay oldu. annem dediki çocuğun eline verdi dondurmayı halına döktürdü. inanın sinirden bakamadım bile. zira döküldüyse çıkmaz şagi gibi karışık bişeyler halılarım... sonra geldi gidene kadar elinde telefon, sanırsınız ilk defa telefon buldu ve tüm ailesini arıyor sıra ile... annesini aradı, ablasını aradı, bir akrabasını falan aradı. zaten oturduğu 2-3 saatin yarısı telefon konuşması ile, diğer yarısıda çocuk uyuyacak susunla geçti. ay ne bileyim ya, iylikten maraz doğar diye boşuna dememişler.

benim eşyalarıma bayıldı, fotoğraflarını çekti, akrabalarına gösterecekmiş. salonun kapısını vurdu soğuk geliyor diye, halbuki balkonumda kapalı. odalarda sürekli soğuk geliyor muhabbeti. sonra giderken pastanı yemedin dedim, sehba yokya uzanamadım dedi. oysaki yanındaydı ... kızlar teşekkür ederim. ben bu tarz bir arkadaş istemiyorum. şu anda benim en değerli arkadaşım eşim, hayat arkadaşım. o yanımda olsun biz mutlu olalım yeter.

Rabbim herkesin yuvasına benimde yuvama mutluluk ve muhabbet versin inşallah... gerisi önemli değil. yapmadığım bir şeyi yaptım facemden sildim. hayatımdanda sildim.
böyle dost olacaksa olmasın daha iyi. hepinize teşekkür ederim. moralim düzeldi :)

sen iyi sabretmişsin canım ya ben olsam bende kovardım :@ bi derdi varsa gelip söyleyebilir niye böyle bi harekette bulunuyo ki ?
hiç mi bişey söylemedi peki sinirliyim bugn,bişeyler ters gidiyor gibi. yada ne bileyim aklıma bir de kıskançlıktan başka bişey gelmiyor :S

:53::53::53::53::53::53:
valla şoklardayım şuan...nasıl bi arkadaşlık bu yaa...ben arkadaşımın evine gidince resmen bi mahcubiyete bürünür sanki rahatsızlık vermişim gibi olurum...keza arkadaşlarımda bana gelince öylelerdi...
bu kızın amacı ne anlamış değilim...
annenizin tahmini ilk benimde aklıma geldi acaba kıskançlığından mı yaptı evini eşyanı görünce belki diyecem ama eğer öyle olsa eve girdikten sonra olurdu....daha apartmana girmeden başlamış...
ya birde gelen misafir apartmanın girişinde karışlanmaz ki, ilk kez duyuyorum...bu kız anlaşılan mehter marşıyla kırmızı halıyla falan karşılama bekliyordu....ayıp yaa....a
asla görüşmeyin...zaten faceten silmişseniz anlayacaktır eminim...sormaya bile yüz bulamaz bence ki eğer sorarsa da mutlaka anlatın kırıldığınızı..sakın görmezden gelip yok saymayın..böyle arkadaş olmaz....

sen iyi sabretmişsin canım ya ben olsam bende kovardım :@ bi derdi varsa gelip söyleyebilir niye böyle bi harekette bulunuyo ki ?
hiç mi bişey söylemedi peki sinirliyim bugn,bişeyler ters gidiyor gibi. yada ne bileyim aklıma bir de kıskançlıktan başka bişey gelmiyor :S

annemde öyle dedi. benimeşimin bekarlıkta yaptığı hatalar yüzünden sürekli maaşına haciz geliyordu. bende bununla paylaşıyordum. tabi eşim tarafından bişey göremeyince sanırım evimde hiç bir şey yok diye düşünmüştü. dediğim gibi halılarımı 2 ay oldu alalı. eşyalarımı alırken elimden gelenin en iyisini almaya çalıştım. zorlandım ama Çok şükür aldım istediğim eşyaları. sorun evinde eksik yokmu diye mesela tv alalı 15 gün oldu. biz 10 aylık evliyiz. hep bekliyoruz, alabildiğimizin en iyisini alalım diye.sabrediyoruz çok şükür istediğimizi alabiliyoruz. bilmiyorum, anneme göre kıskançlık olabilir diyor.

bana görede gelirken bir hediye getirmiş ucuz yollu bişey. kullanmayacağım bişey ama hediye olduğu için aldım teşekkür ettim. acaba diyorum hediye alacağım falan dedi, eşi ilemi tartıştı, sinirinide benden çıkardı.. anlamış değilim.

:53::53::53::53::53::53:
valla şoklardayım şuan...nasıl bi arkadaşlık bu yaa...ben arkadaşımın evine gidince resmen bi mahcubiyete bürünür sanki rahatsızlık vermişim gibi olurum...keza arkadaşlarımda bana gelince öylelerdi...
bu kızın amacı ne anlamış değilim...
annenizin tahmini ilk benimde aklıma geldi acaba kıskançlığından mı yaptı evini eşyanı görünce belki diyecem ama eğer öyle olsa eve girdikten sonra olurdu....daha apartmana girmeden başlamış...
ya birde gelen misafir apartmanın girişinde karışlanmaz ki, ilk kez duyuyorum...bu kız anlaşılan mehter marşıyla kırmızı halıyla falan karşılama bekliyordu....ayıp yaa....a
asla görüşmeyin...zaten faceten silmişseniz anlayacaktır eminim...sormaya bile yüz bulamaz bence ki eğer sorarsa da mutlaka anlatın kırıldığınızı..sakın görmezden gelip yok saymayın..böyle arkadaş olmaz....

evet bende şoktayım, hiç beklemediğim birşeydi bu davranışları. çünki seninde dediğin gibi gittiğim eve rahatsızlık verdiğimi düşünerek mahçubiyete bürünürüm. gittiğim yerde 1 saati geçirmemeye çalışırım. fakat bu kız sanki ev sahibi o, ben misafirim üstelik sevmediği istemediği biriyim, biran önce gitsin gibi tuaf tavırlar sergiledi. Zaten annem sinirden köpürdü, kardeşimi bahane edip çıktı gitti.

ben bu kızın dostum olmadığını nasıl anlayamadım hayret ya... :(

buna benzer annemin arkadaşı yapıyodu arada ama kadına yıllar önce şizofreni tanısı kondu ama tedavi olmayı redetti....

Ay iyi ki kurtulmuşsnuz öyle arkadaş mı olur yahu :53: Şok oldum o ne terbiyesizlik öyle hiç çekilmez bırakın boşverin iyi yapmışsınız silmekle, şimdi o düşünsün :1:

buna benzer annemin arkadaşı yapıyodu arada ama kadına yıllar önce şizofreni tanısı kondu ama tedavi olmayı redetti....

zaten tek arkadaşıda bendim bildiğim kadarı ile. çünki herşeyde beni arardı, pardon çaldırırdı, ben onu arardım derdini anlatırdı. hep destek oldum hep...
fakat bir rahatsızlığı varmı bilmiyorum...

Ay iyi ki kurtulmuşsnuz öyle arkadaş mı olur yahu :53: Şok oldum o ne terbiyesizlik öyle hiç çekilmez bırakın boşverin iyi yapmışsınız silmekle, şimdi o düşünsün :1:

facebook'tan silmek hiç bişey değil... hayatımdan sildim onu... bana dost olmayana , dost olacağım diye yırtamam kendimi değilmi :)

Back
X