- 24 Nisan 2018
- 75
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Okuryazar123
-
Yani ısrar konusunu takmış o da laftan anlamıyor diye haklısınız cidden. Ben seni böyle de severim kısmını düşünmemiştim. Aşagılayıcı oldugunu fark etmemiştim.Çok ayıp. Lafı geçer bir kere sorulur hani olsa olsa. Cevap almazsan daha sormazsin. Hiçbir konuda ısrarcı konuşmamak gerekir. Hani seni böyle de severim demek istemiş alttan alta ki bu da aşağılayıcı bir şey bence. Ben densizce buldum.
Söylemek istememiş ve söylememiş ki zorunda da değil zaten. Derdi bu kadar sıkması ve üzülüyorum dedikçe üstelemesi.Eee çocuk doğru bilmiş ben 90 varsın fln dedi sandımArkadaşın neyi dert etmiş onu anlayamadım baştan 75 deseydi ne vardı ki..
Haklısınız.Çok ayıp. Lafı geçer bir kere sorulur hani olsa olsa. Cevap almazsan daha sormazsin. Hiçbir konuda ısrarcı konuşmamak gerekir. Hani seni böyle de severim demek istemiş alttan alta ki bu da aşağılayıcı bir şey bence. Ben densizce buldum.
Gerçekten seven insan bunu dile getirmez. O ne öyle lutfeder gibi. Benim çok zoruma giderdi.Yani ısrar konusunu takmış o da laftan anlamıyor diye haklısınız cidden. Ben seni böyle de severim kısmını düşünmemiştim. Aşagılayıcı oldugunu fark etmemiştim.
Evet bu kadar sorması 2 haftadır falan soruyor benim bildiğim.çok gereksiz
ne kadar önemli değil dese de demekki önemli
bence uzak dursun onu uzer
Hemen soruyorum kendisine, bu kadar detayı bilmiyorum daÇocuk bu durumu dert ediyor.
Muhtemelen birilerine anlatırken biraz kilolu dedi, onlar da ne kadar kilolu dedi ve anlamaya çalışıyor.
Arkadaşınız neden soruyorsun dediğinde ne cevap alıyor?
"Bu konudan rahatsız olduğunu biliyorum, rahat davranman için soruyorum. Utanmamalısın" demiş. Ama ilk başlarda bir nedeni yok sadece soruyorum diyormuş.Çocuk bu durumu dert ediyor.
Muhtemelen birilerine anlatırken biraz kilolu dedi, onlar da ne kadar kilolu dedi ve anlamaya çalışıyor.
Arkadaşınız neden soruyorsun dediğinde ne cevap alıyor?
Teşekkürler yorumunuz için.Kilosunu soylemek zorunda degil ama rahatsiz oluyorum muhabbetlerine girmemeliydi bence, cocuk oynamis gibi resmen arkadasinin bu haliyle.
Herkes kilolu oldugunu veya az bucuk kac kilo oldugunu goruyor zaten, surekli o bedenle dolasiyor disarda ama 2 rakam soylemeye mi utaniyor anlamadim. Neyse.
Bence konusmaya deger biri degil o cocuk.
Keşke arkadaşınız belli etmeseymiş kilosundan rahatsız olduğunu."Bu konudan rahatsız olduğunu biliyorum, rahat davranman için soruyorum. Utanmamalısın" demiş. Ama ilk başlarda bir nedeni yok sadece soruyorum diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?