Arkadaşımın Derdi

buarada hemsehriymisiz bakk ne guzel kızın resmini falan gordugunde soyle tanıdıktır belki yolıyım onu :1: saka bir yana uzulme hic sen arama o seni arayana kdr suan lay lay lom yarın aklı basına gelir sende ona gore davranırsın arkadas gazına gelmek nasılmıs oda gorur

çok teşekkür ederim,nickin gibi güzelsin canım benim.çünkü,geçiyor gerçekten...geçecek umudu değilmi zaten hepimizi zor zamanlarımızda ayakta tutan
aylin az önce uyudu.bende internetteyim öyle,kafa dağıtmaya çalışıyorum.yarın aylinle şöyle güzel bi kahvaltı yapalım istiyorum.huzurlu uyanmak istiyorum.

ohh bak ne güzell birazdan güzelce uyuama telefonu dasessize al ki uyanmayasın aya da aklın telefona gitmesin.
sabah da uyanınca ayline ver teli al cnım de sen koy cantana gel biz güzelce kahvaltı yapalımm oh ya birlikte güzel bir kahvaltı yapın.
:46:

Valla okuyunca sevgilimin eski çevresi geldi aklıma ben bile sinirden deli oldum,seni hiç düşünemiyorum.Şunu söyliyeyim ben bir sene çabaladım onu bu insanlardan tamamen kopartmak için o bir sene boyunca aklımı kaybedicem sanmıştım deli deli davranır olmuştum,amacıma ulaştım şimdi de çok güzel zmanlar yaşıyorum çabaladığıma değdi.İyi düşün affediceksen de o kızla mutlaka yüzleş anca o koşulda affet.

tebrik ediyorum canım,zafere ulaşan sen olmuşsun.sevgilinin arkadaşlarını tanımıyorum elbette ama anlattığın kadarıyla sevgilin ilerde çok teşekkür edecek bence sana o çirkinliklerden kurtuldu diye.hatta belkide şimdiden ediyordur.
o kızla yüzleşirsem sakin olamamaktan korkuyorum canım.bu neyin cesareti yani yiyorsa yanımda omzuna dokunsun sevgilimin:(

yav ne salakça bi şey bu. o nasıl bir kız ki bir anda tanımadığı birine sarılıyor foto çekiliyor. her şey nası bi sn de oluyor arkadaş yabancı biri gelip sarılınca huoopp diye bi irkilmez misin? resimleri varsa da böyle olmalı yani napıyorsun çek elini derken ki flu görüntüler:))

iki yıllık mı ne bi ilişkisi olan bir dangalak erkek vardı sınıfta, aldatıyordu mütemadiyen, ben kulak misafiri oldum bi gün konuşmaya; işte başka bi kızın telini istiyor arkadaştan versene vs diye arkadaşım da dedi ki ararım sevgilini bak hiç düşünmem, bizim mal ne diyor; ara ne dersen de al telefonumu buradan ara sana inanırsa orta yerde soyunurum! ısrarla al ara ya diyor. özgüvene rahatlığa baka mısınız? "kız aşık yalan söyledi" dermiş "arkadaş şaka yaptı" dermiş zaten "böyle olaylara hazırlıklı ol aşkımıza zeval getirmek isteyen çok olacaktır" diye önceden yolunu yaparmışmış:))

bu da öyle demiyorum ama o gelen kızla yakınlaşmış erkeklerden biri de p.çliğine fotoyu çemişse nolur nolmaz diye bu kurnaz ben önceden söylersem zaten puan toplarım bana bi şey olmaz modunda geziyo olabilir.

seni ararsa de ki; "fazla tepki verdim çünkü ben de hatalıyım onu bastırır gibi oldu biraz, ben de bugün aylin'e gidicez dedim ama bir anda erkek arkadaşları geldi onlardayız :( okey falan oynadık face'de görürsen diye söylüyorum de"

ayline asla aramayacağıma yemin ettim zaten gecenin başında.aramayacağım.
ama dediklerin çok doğru,içim içimi yiyor. 4'e kadar aramazsaa(ki hiç umudum yok) yatıp uyumaya çalışıcam.
yarın da(bu farazi bizaman) kedi gibi geri döndüğünde,açıklama yapmaya çalıştığında bu gece aramamasının her saniyesini burnundan getireceğim.
daha çok yeni çünkü,beni 2 ayda çılgın aşıkmı belledi bu adam,naptı...

canımmmmm
bak işte dörde kadar ararsa eğer ve d sen açarsan işte o zaman çılgın aşkı zanneder
a bak keyfimi sürdüm aradım hemen de açtı uyumamış önemsiyor beni..
brak açma ya açma şuanarasa bile açma canmsın uyuyor sansın bırak...

buarada hemsehriymisiz bakk ne guzel kızın resmini falan gordugunde soyle tanıdıktır belki yolıyım onu :1: saka bir yana uzulme hic sen arama o seni arayana kdr suan lay lay lom yarın aklı basına gelir sende ona gore davranırsın arkadas gazına gelmek nasılmıs oda gorur

aaa hemşerimiyiz?aylin uyanık olsaydı oda çok sevinirdi.hehe:)
kız buralımı bilmiyorum ama dünya küçük,elbet bulunur o kız.
aynen öyle yapıcam,arkadaş gazı çabuksöner...

tebrik ediyorum canım,zafere ulaşan sen olmuşsun.sevgilinin arkadaşlarını tanımıyorum elbette ama anlattığın kadarıyla sevgilin ilerde çok teşekkür edecek bence sana o çirkinliklerden kurtuldu diye.hatta belkide şimdiden ediyordur.
o kızla yüzleşirsem sakin olamamaktan korkuyorum canım.bu neyin cesareti yani yiyorsa yanımda omzuna dokunsun sevgilimin:(

Teşekkürler canım artık sürekli teşekkür ediyor zaten bu yüzden.Sakin olmamaktan korkma zaten sakin olmamalısın.Tavrını göster ki kız bir daha aynı şeyi yapma cesareti bulamasın.Ayrıca erkekler ne kadar inkar etseler de sessiz sakin kızlardansa sinirli,kavgacı,heyecanlı kızları daha çok seviyorlar.Umarım sen de başarırsın ilerde mutlu olursun canım

ohh bak ne güzell birazdan güzelce uyuama telefonu dasessize al ki uyanmayasın aya da aklın telefona gitmesin.
sabah da uyanınca ayline ver teli al cnım de sen koy cantana gel biz güzelce kahvaltı yapalımm oh ya birlikte güzel bir kahvaltı yapın.
:46:

öyle yapıcam canım,çok teşekkür ederim desteğin için.aylinve sizler olmasaydınız o mekana bile gidebilirdim ben o sinirle..

aaa hemşerimiyiz?aylin uyanık olsaydı oda çok sevinirdi.hehe:)
kız buralımı bilmiyorum ama dünya küçük,elbet bulunur o kız.
aynen öyle yapıcam,arkadaş gazı çabuksöner...

evt bende izmittenim:16:
erkeklerin genel ozelligi eger seni elinin altında biliyorsa gitmezsin yanındasın diye dusundugu icin aman yarında arar gonlunu alırım gibi dusunuyolar uyuslar:41:

yav ne salakça bi şey bu. o nasıl bir kız ki bir anda tanımadığı birine sarılıyor foto çekiliyor. her şey nası bi sn de oluyor arkadaş yabancı biri gelip sarılınca huoopp diye bi irkilmez misin? resimleri varsa da böyle olmalı yani napıyorsun çek elini derken ki flu görüntüler:))

iki yıllık mı ne bi ilişkisi olan bir dangalak erkek vardı sınıfta, aldatıyordu mütemadiyen, ben kulak misafiri oldum bi gün konuşmaya; işte başka bi kızın telini istiyor arkadaştan versene vs diye arkadaşım da dedi ki ararım sevgilini bak hiç düşünmem, bizim mal ne diyor; ara ne dersen de al telefonumu buradan ara sana inanırsa orta yerde soyunurum! ısrarla al ara ya diyor. özgüvene rahatlığa baka mısınız? "kız aşık yalan söyledi" dermiş "arkadaş şaka yaptı" dermiş zaten "böyle olaylara hazırlıklı ol aşkımıza zeval getirmek isteyen çok olacaktır" diye önceden yolunu yaparmışmış:))

bu da öyle demiyorum ama o gelen kızla yakınlaşmış erkeklerden biri de p.çliğine fotoyu çemişse nolur nolmaz diye bu kurnaz ben önceden söylersem zaten puan toplarım bana bi şey olmaz modunda geziyo olabilir.

seni ararsa de ki; "fazla tepki verdim çünkü ben de hatalıyım onu bastırır gibi oldu biraz, ben de bugün aylin'e gidicez dedim ama bir anda erkek arkadaşları geldi onlardayız :( okey falan oynadık face'de görürsen diye söylüyorum de"

irkildim.."böyle olaylara hazırlıklı ol aşkımıza zeval getirmek isteyen çok olacaktır" cümlene..
daha bu sabah bana "ilişkimize inanç duymayan büssürü insanvar ama biz herkesin inadına birlikteyiz."türü bi şey demişti,bende anlam verememiştim ne alaka diye..

hehe istemsizce güldüm yahu,öyle desem infial yaratırım.empati kurmak onun için zor bi meziyet çünkü..

Teşekkürler canım artık sürekli teşekkür ediyor zaten bu yüzden.Sakin olmamaktan korkma zaten sakin olmamalısın.Tavrını göster ki kız bir daha aynı şeyi yapma cesareti bulamasın.Ayrıca erkekler ne kadar inkar etseler de sessiz sakin kızlardansa sinirli,kavgacı,heyecanlı kızları daha çok seviyorlar.Umarım sen de başarırsın ilerde mutlu olursun canım

canım benim desteğin için çok sağol.nazarlardan saklasın ALLAHım.inşallah hep mutlu olursunuz.
sakin olamayacağım kesinlikle.ee insanlar sonucunu düşünerek hareket etmeliler.biz milletin sevgilisinin omzuna yapışmıyoruz sonuçta.

canım benim desteğin için çok sağol.nazarlardan saklasın ALLAHım.inşallah hep mutlu olursunuz.
sakin olamayacağım kesinlikle.ee insanlar sonucunu düşünerek hareket etmeliler.biz milletin sevgilisinin omzuna yapışmıyoruz sonuçta.

Teşekkürler canım.Aynen sakin olma sakın sinirli bir şekilde konuş.Sevgilin de seni kolay lokma olan,herşeye susan kızlardan sanmasın.

kadınlar kulübünü bu gece öğrendim,daha öncede duymamıştım.
gerçekten çok güzel bir ortam varmış burada,iyiki yazmışız derdimi.
yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ben şimdi uyumaya çalışayım ki yarınımda mahfolmasın.

yorumlamak isteyende yazmaya devam etsin lütfen,yarın yeniden aylinle girip okurum burayı.
ilginiz için yeniden teşekkürler, bu saatte derdimle uğraştınız sizde.
iyi geceler,tatlı rüyalar hepinize..

irkildim.."böyle olaylara hazırlıklı ol aşkımıza zeval getirmek isteyen çok olacaktır" cümlene..
daha bu sabah bana "ilişkimize inanç duymayan büssürü insanvar ama biz herkesin inadına birlikteyiz."türü bi şey demişti,bende anlam verememiştim ne alaka diye..

hehe istemsizce güldüm yahu,öyle desem infial yaratırım.empati kurmak onun için zor bi meziyet çünkü..

valla infial yarat zaten. çok tırsıyorsan bile söyle kızmaya başlayınca yaa nasılmış de. alttan alma yani. iyi geceler:)

Merhabalar hanımlar,
Bu akşam benim evimde kalacak bir arkadaşım için yazıyorum bunu, kendisi üye değil buraya.

Hemen olayı anlatalım... Dediğim gibi, arkadaşım bugün bende kalacaktı ve akşam saat 8 gibi buluşup bize geçtik. Bu arada da sevgilisi kendi kızlı erkekli arkadaş grubunun yanına geçti. Arkadaşım, sevgilisinin o ortamdaki tüm arkadaşlarını tanıyor normalde. Yalnız bu akşam önceden tanımadığı bir hatun daha katılmış bunlara, oradaki bir çocuğun arkadaşıymış. Her neyse, biz oturuyoruz işte arkadaşımla, gece saat 12 gibi bir telefon geldi. Arkadaşımın sevgilisi şunları dedi arkadaşıma: "Yaa bizim çocukları biliyorsun, pislik yaptılar bu gece bana. Biz tam oturuyorduk, X (hani arkadaşımın tanımadığı tek hatun) sarıldı bana, bizimkiler de o şekilde resmimizi çektiler. Kaçılamadım da kenara, 1 sn.de oldu her şey. Sana espri olsun diye yaptılar..." Arkadaşım kıpkırmızı oldu ve "Telefonu kapatmak istiyorum" dedi, sevgilisi de "Abartıyorsun..." deyip kapattı telefonu. 2,5 saattir ne sevgilisi arkadaşımı arıyor ne de arkadaşım aradı onu.

Arkadaşım çok sinirli şu an. Sizce sevgilisi haklı mı, arkadaşım abartıyor mu? Siz olsaydınız sinirlenir miydiniz?
Fikir almak istedik. Şimdiden teşekkürler.

Haklılığı haksızlığı geç... Geçmiş olsun... Muhtemelen geceyi de birlikte kapatmışlardır.

yahu keşke akıllı bir erkek bulsaydın bari :) tamam yalan atılır kız aldatılırda bu kadarda aptalca sallanmaz yahu.sizin zeka seviyenizi o civarda görüyor demekki böyle bir yalan attığına göre hahaha :D

Sinirlenmez ayrılırdım.
Asla böyleşeylere tahammülüm yok.
Gerçi kız arkadaş ortamı bile olamaz ya oda ayrı bir konu:)

espiri mi bide adam neden tel açıp bunu söylüyor ne yılışkıklılık bu ya .ben olsam sallardım onu kime isterse sarılsın ne cins tipler var yaa

kadınlar kulübünü bu gece öğrendim,daha öncede duymamıştım.
gerçekten çok güzel bir ortam varmış burada,iyiki yazmışız derdimi.
yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ben şimdi uyumaya çalışayım ki yarınımda mahfolmasın.

yorumlamak isteyende yazmaya devam etsin lütfen,yarın yeniden aylinle girip okurum burayı.
ilginiz için yeniden teşekkürler, bu saatte derdimle uğraştınız sizde.
iyi geceler,tatlı rüyalar hepinize..

son durum nedir? sabah konuştunuz mu?

Back
X