• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi aldatmış:(((

canım zaten içinde sevgi şefkat vicdan olan adam eşini aldatmaz ki!
ben şefkat gösteren erkek aldatır demedim.birden bire olduğundan farklı davranmaya başlayan,hiç göstermediği halde birden bire aşırı ilgi göstermeye başlayan erkeklerden hepimiz şüpheleniriz ben onu kastettim.

ben kimsenin aklına paronoya soktuğumu sanmıyorum!!!!!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ben genel anlamda düşüncemi yazdım..senin yazdıklarını baz almadım..alınman yanlış olmuş bence...yerimseniben

İçinde sevgi şefkat,vicdan olan adam aldatmaz..ama içinde sevgi şefkat aşk romantizm,vicdan var gibi davranan,numara yapan adam aldatır...
Gözünün içine baka baka ağlayıp sızlar,gözünü de böyle boyar...:delphin:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ben genel anlamda düşüncemi yazdım..senin yazdıklarını baz almadım..alınman yanlış olmuş bence...yerimseniben

canım benim yazımdan alıntı yapmışsın ve kimseyi yanlış bir paranoyaya sokmayalım demişsin.

bende böyle bir amacım olmadığını ifade ettim.benim yazımı dan alıntı yapıp böyle dedikten sonra senin yazdıklarını baz almadım demen tuhaf geldi.

tamam ben yanlış anlamış olıyım.neticede hepimizin amacı ve böyle durumlardaki hassasiyeti aynı.kaydirigubbakcemile5

canım benim yazımdan alıntı yapmışsın ve kimseyi yanlış bir paranoyaya sokmayalım demişsin.

bende böyle bir amacım olmadığını ifade ettim.benim yazımı dan alıntı yapıp böyle dedikten sonra senin yazdıklarını baz almadım demen tuhaf geldi.

tamam ben yanlış anlamış olıyım.neticede hepimizin amacı ve böyle durumlardaki hassasiyeti aynı.kaydirigubbakcemile5

Canım evet senden alıntı yaptım ama bu konudaki genel fikrimdi söylediğim...senin yazına istinaden sen insanların aklına paranoya sokuyorsun demek istemedim..Kendi düşüncelerimin (yazdıklarımın)devamında yanlış bir anlaşılmaya sebebiyet vermemek açısından paranoya sokmayalım dedim....:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen bakın benim şahsi fikrim sorgulanmaya ve sorgulayan arkadaş diğer arkadaşlardan bazıları tarafından desteklenmeye başlayana kadar kimsenin fikrine en ufak bir laf etmişmiyim?

ben nasıl saygı duyup yalnızca kendi fikrimi belirtiyorsam diğer arkadaşlardan da benim fikrime saygı duymalarını beklerim...

neden bu kadar yadırgandığımı kınandığımı emin olun anlamakta çok ama çok zorlanıyorum.

Hemen anlamadım canım..Zeki ,gözü açık sanırdım halbuki kendimi...cep telefonunu karıştırdım öyle anladım..değilse adam öyle kurnazdıki....hadi beni kandırdı ailemi de kandırdı...hem beni hemde öbür tarafı kandırdı...yani öbür kızı...yüzleştik kızla...Öbür kızda evlilik hayalleri kuruyormuş...
sonuç:ikimizde tekmeyi bastık adama....
her erkek öyle hemen açık vermiyor....hele bir de uzak şehirlerdeyseniz...

kıssadan hisse; demek ki benim kocişim yapmaz diyerek sonuna kadar güvenme saçmalığına boşluğuna düşmeyeceğiz...

paronaya şeklinde olmadan erkeğimizi karşı daima temkinli olup çaktırmadan kontrol altında tutacağız eşi dostu zor durumda bırakmayacağız...

kıssadan hisse; demek ki benim kocişim yapmaz diyerek sonuna kadar güvenme saçmalığına boşluğuna düşmeyeceğiz...

paronaya şeklinde olmadan erkeğimizi karşı daima temkinli olup çaktırmadan kontrol altında tutacağız eşi dostu zor durumda bırakmayacağız...

ben kocama sonuna kadar güvenmeyeceksem , huzurlu olamam ..dakka başı onu kontrol etmek zorunda da değilim.. beni aldatırsa ve bunu bir arkadaşım bir yerden bir şekilde bilirse gelip bana anlatsın isterim..

seni asla kınamam , buna kimsenin de hakkı yok karşı düşüncelerimizi paylaşıyoruz ve bu kısa tartışmalarla olabilir ancak hem daha iyi tanıyoruz birbirimizi.. sana saygısızlık etmem istersen en kötü şeyde ayrı olalım.. düşüncene saygım sonsuza.s

lütfen bakın benim şahsi fikrim sorgulanmaya ve sorgulayan arkadaş diğer arkadaşlardan bazıları tarafından desteklenmeye başlayana kadar kimsenin fikrine en ufak bir laf etmişmiyim?

ben nasıl saygı duyup yalnızca kendi fikrimi belirtiyorsam diğer arkadaşlardan da benim fikrime saygı duymalarını beklerim...

neden bu kadar yadırgandığımı kınandığımı emin olun anlamakta çok ama çok zorlanıyorum.

sardunya pardon anlayamadım. kim seni yadırgadı ve kınadı.kendi adıma söylemek gerekirse, ben asla böyle bir şey yapmadım. hatta herkes farklı düşünebilir dedim.ben anlayamadım şu anda seni....o bazıları derken lütfen kimi kasdettiğinii söylersen sevinirim. senden farklı düşünüyorum diye seni kınamak ve yadırgamak gibi bir olay içine asla girmedim ve saygısızlıkta etmedim... daha önceki mesajlarımı bir daha okursan sevinirim...

teşekkür ederim canım duygularıma tercüman olmuşsun resmen..arkadaşım dediğin insanın yüzüne nasıl bakarsın aldatıldıgını bile bile hiç acımadan cok şaşırıyorum bende ama ne yapalım...
bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşamıyoruz biz anlaşılan yerimseniben öyle yaşayanlara da helal olsun ama bence anlatılmalı bu hem arkadaşına hem arkadaşlıgına yazık olur ..yerimseniben

ballı cadııı kız bu ne:oklava::oklava::oklava:

sardunya pardon anlayamadım. kim seni yadırgadı ve kınadı.kendi adıma söylemek gerekirse, ben asla böyle bir şey yapmadım. hatta herkes farklı düşünebilir dedim.ben anlayamadım şu anda seni....o bazıları derken lütfen kimi kasdettiğinii söylersen sevinirim. senden farklı düşünüyorum diye seni kınamak ve yadırgamak gibi bir olay içine asla girmedim ve saygısızlıkta etmedim... daha önceki mesajlarımı bir daha okursan sevinirim...

beni sorgulayan ballı cadıya teşekkür ettiğin için senin desteklediğini düşündüm ...

yanıldıysam özür dilerim hayatımŞeniza.s.

beni sorgulayan ballı cadıya teşekkür ettiğin için senin desteklediğini düşündüm ...

yanıldıysam özür dilerim hayatımŞeniza.s.

sadece benle aynı fikirde olduğu için teşekkür ettim. yani söylenmesinden yana olduğu için.... ve aynı fikirde olan herkese de teşekkür ettim,dikkat edersen...onu seni sorguladığının farkında da değildim.neyse, konu dışına çıktık... konu sahibi arkadaş,umarım kusura bakmazsın artık....

sadece benle aynı fikirde olduğu için teşekkür ettim. yani söylenmesinden yana olduğu için.... ve aynı fikirde olan herkese de teşekkür ettim,dikkat edersen...onu seni sorguladığının farkında da değildim.neyse, konu dışına çıktık... konu sahibi arkadaş,umarım kusura bakmazsın artık....

tabiki canım özgürsün ama hastalığımdan sebep sizlerle de diyolağım daha çok olduğundan biraz duygusallık gösterdim benneyaptımkia.s.

ah o ballı cadı varya :tomato:

tamam kız cadı hatta alıp seni götürüp gözlerine zokacağımkaydirigubbakcemile

Şeniz:nazar:

Peki anlaştık Sarduşumkaydirigubbakcemile5 sen üzülme kıyamam:teselli:Şeniz
okypete seni de seviyom:asigim:
konu sahibi arkadaş sonuc olarak yarımız anlat , yarımız anlatma diyor...karar yine sana kalıyor yerimseniben

Evet,şu anki durumu itibariyle çok çok eminim ki benim kocam yapmaz ...

Yapmaz diye sonuna kadar güvenirim diye bir düşüncem yok...

Ben hiç bir erkeğe sonuna dek güvenmem...Sonuna dek güvendiğimde yaşayabilceğim hayal kırıklıklarının farkında olduğum için kalbime göre değil mantığım ön planda olarak düşünür ve hareket ederim...Geçmişte bir değil bir kaç kez aldatılmışlık tecrubem var çünkü..

Eşimi de her türlü takib ederim..Bazan çaktırarak bazan de çaktırmayarak...Beni çok iyi tanıdığı için ve geçmişimi de bildiği için yakalanabilceğini bilir ve girişmez...Aklından da şu an için geçireceğini sanmam...

Eşim dostum dediğim kişi dostumsa bana söylemeli gözümden kaçırdığım bir şey varsa..Söylemiyorsa bu olay ortaya çıktıktan sonra öğrenirsem beni daha önce bilgilendirmediği için onunla arkadaşlığımı,dostluğumu yeniden gözden geçirmem gerektiğini düşünürüm...Sonuç itibariyle bildiği bir şeyi bana söylememişse soğurum ...

Ben kesinlikle söylenmesi ,en azından bir şekilde uyarılması gerektiğinden yanayım sonuna kadar....

Valla çok değil 1 hata önce başıma geldi kız gözümün önünde ağlıyordu erkek arkadaşımın abisi sebebsiz yere bırakmıştı ve bu kızla konuşrkende ailesinin az çok tanıdığı onlara gelip giden başka bir kız vardı.. kız ağladı bana masraf yaptırdı araya resmiyet koydu sebesiz ayrıldık dedi..ayrılma sebebi ise isteme olayını bayramdan sonraya ertelemesi kız tarafının..
bende senden önce biri vardı omu sebeb dedim kızada bahsetmiş zaten o kızdan önceden ayrıldık demiş..bende sen varkende konuşuyordu dedim suçlu ben oldum herkes bana yüklendi iki kişiyi bir anda idare eden adama değil bana.. erkek arkadaşım dahil.. çok kızdım aynen söylemeden 1 kaç dakika önce bana yapılmış olsa ne yapardım dedim kendime.. cevabıda söylemeyen kişiye bi daha güvenmez ve tüm bağlarımı keserdim oldu..
herkesin dediği gibi bunu sor kendineee

çok yakın bi arkadaşımsa söylerdim .. herkesin önünde aptal konumuna düşmesine içim elvermezdi.. bi de böle bişeyi ondan bundan duyucana benden duyması arkadaşım için de daha iyi olur heralde..
ama çok ileri bi arkadaşlığım yoksa söylemeyebilirim, sonunda kötü olmak var..
yani söyleyip söylememe tamamen o kadınla sizişn aranızdaki samimiyet ve güven düzeyiyle alakalı..

bu arada aldatmayı arkadaşı yapmış olmasına rağmen eşim de benden epeyce bi çekerdi muhtemelenn..!!

bence eminsen doğru olduğundan ve gerçek dostsanız söylemelisin! allah korusun aynı durumda ben olsam arkadaşının yerine ve öğrendikten sonra aldatıldığımı senin bunu önceden bilip söylemediğini öğrensem sana bakış açım değişirdi...asla dostumun daha fazla aptal yerine konmasına izin vermezdim..yuvası yıkılacakmış demek yuvasını düşünen adam bunu yapmazdı zaten....

Canım nasıl öğrenmiş emin miymiş peki eşin fisfisfis
Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..
biraz daha açsan neler olduğuyla ilgili yerimseniben

Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..

Back
X