Arkadaşımın eşi aldatmış:(((

ben arkadaşımı biraz uyardım yanlız bırakma nete girdiğinde kontrol et dedim gerisi ona kalmış söylemeyeceğim aileleri yıkılırsa bende kendimi suçlu hissederim inşallah yapmaz birdaha ama eşime dedim git ona söyle eğer bidaha kulağıma gelirse söylerim dedim inşallah olmaz

bak ne güzel yapmışsın......

artık kadın da gözünü 4 açsın

çok zor bir durum çok, kocayla sen konuş derim daha etliki olur

yok be tatlım Allah başına vermesin, hiç bir kadının başına vermesin ama hemen anlaşılıyor

ha aşkın gözü kördür, kocalarına kondurmak istemiyorlar o ayrı ama emin ol hissediliyor canım

Bitanem evet hissedilebilir..Ama insan ilk başta eşinden-sevgilisinden çok yoğun ilgi görüyorsa,ne zaman arasa teli açıksa ve cevap veriyorsa,ilgi şefkat romantizm ne varsa hiç birinden mahrum edilmiyorsa ilk başlarda konduramayabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
sardunyacığım. görüşlerimiz farklı maalesef. inan bazı kadınlar hissetmiyor. benim çok yakın arkadaşım hiç hissetmemişti mesela. bazı erkekler var ki karda yürür, izini belli etmez. neyse ben söylerim. sen söylemezsin. ben rahat edemem.şahsen. çünkü arkadaşlarımın yapısını biliyorum. bildiğim halde söylemezsem beni hiç affetmezler....

Cok sevdigim bir ablam var burda, böyle bir konu hakkinda konusmustuk, bana söyle dedi:

Egerki allah etmesin esini uygunsuz bir sekilde görürsem sana bunu mutlaka söylerim gülsüm, seninde bana söylemeni isterim söylemezsen yüzüne bakmam dedi...Neden dedim, bazen bilmemek bilmekten daha iyi degilmi?benneyaptımki

Hayir dedi, bundan yillar evvel Hüseyin abinin böyle bir dalgasi vardi, aldatmamisti fakat o yola gidiyordu, cok yakin bir komsum bunlari görmüs bir alisveris merkezinde ve bana geldi ve dediki: Kocana dikkat et, hal ve hareketlerini hic begenmiyorum takibe al, sadece bu kadar söylüyorum senin iyligni istiyorum bacim...Tabiki sok oldum nerden cikardi bu kadin simdi bunu fakat komsumu cok iyi tanidigim icin kesinlikle bir bildigi varda bana bu sekilde konustu diye düsündüm ve esimi izlemeye basladim, gercektende bazi seylerin degistini anladim....Yuvami kurtarmak istiyordum esimi öyle kolay kolay baska bir kadina birakmicaktim ve hemen harekete gectim kendimde evimde herseyimde öyle degisiklikler yaptimki Hüseyin abin yanlis yolda oldugnu anladi ve kadindan vazgecip yuvasina döndü dedi...:delphin:

Cok cok eminim gülsüm egerki o zamanlar o komsum benim kulagimi delmeseydi simdi belki coktan 3 cocugumla tek yasayan bir kadin olacaktim, o kadina hala dua ediyorum dedi...:delphin:

Mutlaka herkezin görüsü farkli arkadaslar ama bu Ablamla yaptigim bu konusma benim bu konudaki düsüncelerimi cok degistirdi!!a.s

zaten aldatan erkek eşine aşırı ilgi göstermezmi?aldatıldığı endişesine kapılma sebebimiz değilmidir bizim?
benim inancım er geç ortaya çıkar şayet beyfendi hatasını anlamış ve birdaha tekrarlamayacaksa...

Bitanem evet hissedilebilir..Ama insan ilk başta eşinden-sevgilisinden çok yoğun ilgi görüyorsa,ne zaman arasa teli açıksa ve cevap veriyorsa,ilgi şefkat romantizm ne varsa hiç birinden mahrum edilmiyorsa ilk başlarda konduramayabilir...

ilgi şefkat romantizm ne varsa hiç birinden mahrum edilmiyorsa
ah be güzelim, aldatan erkek bunların hiç birisini yapmaz, yapıyorsa da aldatmaz

aldatan erkeğin bakışları değişiyor, ruh hali değişiyor...

karısına dokunması değişiyor, eve geliş saatleri değişiyor, giyimi değişiyor....

telefonlarının kapamasına gerek yok ki, bu aldatıldığını anlaması için ölçü değildir

sardunyacığım. görüşlerimiz farklı maalesef. inan bazı kadınlar hissetmiyor. benim çok yakın arkadaşım hiç hissetmemişti mesela. bazı erkekler var ki suda yürür izini belli etmez. neyse ben söylerim. sen söylemezsin. ben rahat edemem.şahsen. çünkü arkadaşlarımın yapısını biliyorum. bildiğim halde söylemezsem beni hiç affetmezler....

tatlım canım benim, söyleyenleri kınamıyorum
bana kınama olunca ben savunma gereğinde hissettim kendimikaydirigubbakcemile

herkes vicdanında hürdür, söyleyeni kınamam ama kendimi de kınatmam:mymeka:

seni ve diğer karşı fikirde olan arkadaşlarımı öyle çok seviyorum ki ŞenizŞeniza.s.:nazar:

sardunyacığım. görüşlerimiz farklı maalesef. inan bazı kadınlar hissetmiyor. benim çok yakın arkadaşım hiç hissetmemişti mesela. bazı erkekler var ki suda yürür izini belli etmez. neyse ben söylerim. sen söylemezsin. ben rahat edemem.şahsen. çünkü arkadaşlarımın yapısını biliyorum. bildiğim halde söylemezsem beni hiç affetmezler....

okypete de haklı.bazı erkekler profesyonel oyuncu.karısının üzerine titrerken aynı anda diğer odaya geçip sevgilisine mesaj atabiliyor.kadın da "beni böyle severken kimseye bakamaz" diyor.adamın sevgilisi de evliliğini mutsuz,ayrılmak üzereler diye biliyor.adam sevgilisinin üzerine öyle titriyor ki sevgilisi aşkın zirvelerini yaşıyor....aynı zamanda adam chatten kendine başka kadınlar ayarlıyor tek gecelik.......

zaten aldatan erkek eşine aşırı ilgi göstermezmi?aldatıldığı endişesine kapılma sebebimiz değilmidir bizim?
benim inancım er geç ortaya çıkar şayet beyfendi hatasını anlamış ve birdaha tekrarlamayacaksa...

Eğer erkek eşine-sevgilisine ilgi ve şefkatini ilk baştan beri yapıyorsa anlamayabilir..ama daha farklı davranırken birden ilgi ve alakası artarsa şüphelenebilir..tabi buradan eşleri çok ilgi ve alaka,şefkat gösteren erkekler aldatır diye insanların aklına yanlış bir paranoya durumunu sokmamamak gerekir....

ah be güzelim, aldatan erkek bunların hiç birisini yapmaz, yapıyorsa da aldatmaz

karısına dokunması değişiyor, eve geliş saatleri değişiyor, giyimi değişiyor....

telefonlarının kapamasına gerek yok ki, bu aldatıldığını anlaması için ölçü değildir

ama bazı erkeklerde bunu anlamayabiliyorsun.bunlara jokersurat deniliyor.karakter meselesi.beyinlerini parçalara bölüp her bir kadını oralara yerleştiriyorlar...

ha ben de aldatıldım ve hemen anladım çünkü benimki çok açık verdi ama açık vermeyenler de var.

Yanılıyorsun bitanem yapar...benim eski nişanlımdan biliyorum ben.....aldatılmıştım....en başından çok yoğun ilgi alaka,hediyelere boğulmalar,telefonla yarım saatte bir aşk mesajları..neler neler gördüm bilemezsin...Ayrıca defalarca eski erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldım..farkettiğim anda bitirdim....
yani bu konuda tecrubem var baya....

Yanılıyorsun bitanem yapar...benim eski nişanlımdan biliyorum ben.....aldatılmıştım....en başından çok yoğun ilgi alaka,hediyelere boğulmalar,telefonla yarım saatte bir aşk mesajları..neler neler gördüm bilemezsin...defalarca eski erkek arkadaşlarım tarafından aldatıldım..farkettiğim anda bitirdim....
yani bu konuda tecrubem var baya....

sengözlerimebaksanab ah be güzelim bak işte ne güzel söylüyorsun bir şekilde açık vermişler ve daha nişanlıyken, sevgiliyken anlamışsınkaydirigubbakcemile

aşkolsun sence ben "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyecek bir insanmıyım:1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm:

ben sana istinaden demedim canım onu ..Şeniz bazen cok şaşırıyorum sadece..:delphin:
arkadaşım dediğin insanın aldatıldıgını bile bile ona bir şey çaktırmamakta onu aldatmaktır bence yerimseniben burda fikir olarak ayrılıyoruz sadece..küçük bi empati yapalım he beraber ne dersiniz kötükedihüso mesela ben senin hakkında baskalarına sövüyorum sardunyam ama yüzüne gülüp herşeyimi paylaşıyorum ..ve senin hakkında kötü konuştugum kişi sana bundan bahsetmeli mi? yoksa amaan arkasından iş çevirsin banane mi demeli..sadece küçük bir örnekti bu... bahsettiğimiz bunun yüzlerce katı bir evlilik söz konusu...a.s

sengözlerimebaksanab ah be güzelim bak işte ne güzel söylüyorsun bir şekilde açık vermişler ve daha nişanlıyken, sevgiliyken anlamışsınkaydirigubbakcemile

Hemen anlamadım canım..Zeki ,gözü açık sanırdım halbuki kendimi...cep telefonunu karıştırdım öyle anladım..değilse adam öyle kurnazdıki....hadi beni kandırdı ailemi de kandırdı...hem beni hemde öbür tarafı kandırdı...yani öbür kızı...yüzleştik kızla...Öbür kızda evlilik hayalleri kuruyormuş...
sonuç:ikimizde tekmeyi bastık adama....
her erkek öyle hemen açık vermiyor....hele bir de uzak şehirlerdeyseniz...

Keşke ortak bir arkadaşımız olsaydı da benim aldatıldığımı bana söyleseydi de ben de bu adamla nişanlanıp vakit kaybetmeseydim daha iyi olurdu diye düşündüm hep...

ben sana istinaden demedim canım onu ..Şeniz bazen cok şaşırıyorum sadece..:delphin:
arkadaşım dediğin insanın aldatıldıgını bile bile ona bir şey çaktırmamakta onu aldatmaktır bence yerimseniben burda fikir olarak ayrılıyoruz sadece..küçük bi empati yapalım he beraber ne dersiniz kötükedihüso mesela ben senin hakkında baskalarına sövüyorum sardunyam ama yüzüne gülüp herşeyimi paylaşıyorum ..ve senin hakkında kötü konuştugum kişi sana bundan bahsetmeli mi? yoksa amaan arkasından iş çevirsin banane mi demeli..sadece küçük bir örnekti bu... bahsettiğimiz bunun yüzlerce katı bir evlilik söz konusu...a.s

ama balım burda söz konusu olan 1 yaşında bir bebenin de için de olduğu bir aile.

kusura bakma ben de o zaman sana şaşırıyorum derim, nasıl olup gidip de arkadaşının gözünün içine baka baka aldatıldığını söyleyebiliyorsun diye :1shok:

neyse arkadaşlar çıkmam lazım

zaten konu böylece uzar gider ben söylemem söyleyene de sen nasıl yapabiliyorsun demem...yukarda verdiğim örnek ben sorgulandığım içindiryerimseniben

ama balım burda söz konusu olan 1 yaşında bir bebenin de için de olduğu bir aile.

kusura bakma ben de o zaman sana şaşırıyorum derim, nasıl olup gidip de arkadaşının gözünün içine baka baka aldatıldığını söyleyebiliyorsun diye :1shok:

neyse arkadaşlar çıkmam lazım

zaten konu böylece uzar gider ben söylemem söyleyene de sen nasıl yapabiliyorsun demem...yukarda verdiğim örnek ben sorgulandığım içindiryerimseniben

isterse 3 çocuğu olsun aldatılıyorsa aldatılıyordur arkadaşıysan söylemen gerekir..

arkadaşının gözünün içine bakıp aldatılmasını bilmek , hergün bunu yaşamak bence cok daha onur kırıcı bir durum...yerimseniben

görüşürüz tekrar canıma.s. herkese iyi forumlarra.s.

Ben bir şekilde söylerim ne olursa olsun...Söylemeliyim diye düşünüyorum...dokunuşu giyimi değişen,eve geliş gidiş saatleri değişen bir erkeğin aldattığı gün gibi ortadadır zaten..Bunu anlamak için günler geçmesine gerek yok..Eşine-sevgilisine karşı davranışları,giyimi,eve geliş-gidiş saatleri değişmeyen bir erkeğin aldattığını fakedebilmek kolay olmuyor öyle her zaman...

Ben bir şekilde söylerim ne olursa olsun...Söylemeliyim diye düşünüyorum...dokunuşu giyimi değişen,eve geliş gidiş saatleri değişen bir erkeğin aldattığı gün gibi ortadadır zaten..Bunu anlamak için günler geçmesine gerek yok..Eşine-sevgilisine karşı davranışları,giyimi,eve geliş-gidiş saatleri değişmeyen bir erkeğin aldattığını fakedebilmek kolay olmuyor öyle her zaman...

haklısın bitanem cok güzel açıklamışsın a.s. insan sevdiğinin aldatılmasına razı gelemez , yani ben hala inanamıyorum:1no2: ve çok üzülüyorum:çok üzgünüm::a015:

Eğer erkek eşine-sevgilisine ilgi ve şefkatini ilk baştan beri yapıyorsa anlamayabilir..ama daha farklı davranırken birden ilgi ve alakası artarsa şüphelenebilir..tabi buradan eşleri çok ilgi ve alaka,şefkat gösteren erkekler aldatır diye insanların aklına yanlış bir paranoya durumunu sokmamamak gerekir....

canım zaten içinde sevgi şefkat vicdan olan adam eşini aldatmaz ki!
ben şefkat gösteren erkek aldatır demedim.birden bire olduğundan farklı davranmaya başlayan,hiç göstermediği halde birden bire aşırı ilgi göstermeye başlayan erkeklerden hepimiz şüpheleniriz ben onu kastettim.

ben kimsenin aklına paronoya soktuğumu sanmıyorum!!!!!

Back
X