arkadasimin ehliyeti yok ve bana cokta uzakta oturmadigi icin ben birakiyorum onu. Gecen biraktigimda beni cay icmeye davet etti bahcesinde. Esi icerde bir hosgeldin dedi bana ve tekrar iceri gitti. Birkac kez gördüm ama samimi falan degilim. Benim ameliyatim icin getir götür yapmisti arkadasimin kizi ona tesekkür hediyesi almistim hem vardigimda kizina hediyesini veririm diye düsündüm. Bana hediye yok mu dedi cagrdi icerden ben de yok eniste dedim. Ikide bir bir seyler bahane ederek geldi sonra sürekli beni izledigini farkettim. Gecen görüsmemizde de böyle yapti ama kötü niyetli düsünmedim. Ama bu gittigim gün arkadasim esinden ayrilmak istedigini anlatmisti ve evliliklerinin cok berbat gittigini. Sans vermesini sabirli olmasini istedim...Arkadasim cay getirmeye gittiginde (yardim edeyim dedim hayir sen otur dedi) bu yine icerden zirt pirt geliyor ya yalniz oldugumu görür görmez yanima geldi. Sana bir sey diyecegim, Keske genc olsaydim. Ahhh ahh genc olmak vardi dedi ve pis pis siritarak gitti. Arkadasim caylarla gelince kayboldu yine. Cok kötü niyetli birisi bu adam. o günden sonra bir daha arkadasima gitmedim. Haberi de yok onun neden gelmedigimi bilmiyor. Anlatsam daha kötü olur bana inanmaz. Bu yüzden hiçbir şey söylemedim. Bu adam 50 küsür yasinda ben de 30. Allah kahretsin onu.