• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi bana asıldı. Arkadaşıma anlatıp anlatmama konusunda tereddütlüyüm.

arkadasimin ehliyeti yok ve bana cokta uzakta oturmadigi icin ben birakiyorum onu. Gecen biraktigimda beni cay icmeye davet etti bahcesinde. Esi icerde bir hosgeldin dedi bana ve tekrar iceri gitti. Birkac kez gördüm ama samimi falan degilim. Benim ameliyatim icin getir götür yapmisti arkadasimin kizi ona tesekkür hediyesi almistim hem vardigimda kizina hediyesini veririm diye düsündüm. Bana hediye yok mu dedi cagrdi icerden ben de yok eniste dedim. Ikide bir bir seyler bahane ederek geldi sonra sürekli beni izledigini farkettim. Gecen görüsmemizde de böyle yapti ama kötü niyetli düsünmedim. Ama bu gittigim gün arkadasim esinden ayrilmak istedigini anlatmisti ve evliliklerinin cok berbat gittigini. Sans vermesini sabirli olmasini istedim...Arkadasim cay getirmeye gittiginde (yardim edeyim dedim hayir sen otur dedi) bu yine icerden zirt pirt geliyor ya yalniz oldugumu görür görmez yanima geldi. Sana bir sey diyecegim, Keske genc olsaydim. Ahhh ahh genc olmak vardi dedi ve pis pis siritarak gitti. Arkadasim caylarla gelince kayboldu yine. Cok kötü niyetli birisi bu adam. o günden sonra bir daha arkadasima gitmedim. Haberi de yok onun neden gelmedigimi bilmiyor. Anlatsam daha kötü olur bana inanmaz. Bu yüzden hiçbir şey söylemedim. Bu adam 50 küsür yasinda ben de 30. Allah kahretsin onu.
direkt olarak asılmış gibi gelmedi bana zevzek ya da laubali bi adam.arkadaşın madem kemalim yapmaz sen yalancısın modunda demek ki gerçek bi dostluk da yok arada.evine gidip görüşme, çok ısrar ederse eşinden rahatsız oluyorum ya da eşin evdeyken rahatsız oluyorum dersin.

Siz niye boyle leş bir heriften bosanmak isteyen kadina sabret devam et diyorsunuz?
Ne bicim arkadaslik bu? Ne tuhaf bir insansiniz
SIZIN AMACINIZ NE? KOCASINI TANIMIYORDUM KI O GÜN GERCEK YÜZÜ ORTAYA CIKTI. ASIL SIZ NE BICIM INSANSINIZ KI ANLAMADAN SACMALAMISINIZ. BU OLAYDAN SONRA ONA HAK VERDIM ZATEN KI KONU BU DEGIL ÖNCE BIR DÜZGÜN OKUMASINI ÖGRENIN. ZATEN GÖZARDI ETTIM SIZI NE YAZARSANIZ YAZIN UMRUMDA DEGIL.

Sizce arkadasimdan da mi uzaklasayim? Ben o arayip sormayinca cvp vermedim. Sanirim bu en iyisi...Gidip gelmem bir daha. O gün zaten sinirden uyuyamadim sabaha kadar. Cok öfkeliydimçç
Evet bence arkadaşınızdan da uzaklaşın yoksa manen sizi rahatsız eder. Açıkçası arkadaşınıza söylemeniz biseyi değiştirmez. Kadın sizi suclayabilir ya da eşler barışır vs vs kötü olan siz olursunuz.eger ortada ciddi bi taciz ya da aldatma olsaydı kesinlikle arkadaşınıza nbunu kanıtlarıyla bildirin derdim. Uzaklaşın hafızasında eski iyi bi dost olarak kalın

Eğer neden gelmiyorsun diye sorarsa söylerdim,kadın da bilsin böyle bir pislikle evliliğine devam etmesin.Siz de evliliği kurtarın falan diyip kadının hayatını zindan etmeyin böyle bir pislikle aynı evde yasamak mı Allah korusun

Evlerine tekrar gitmeyin, arkadaşınızı kapıdan bırakıp gidin. Arkadaşınızın ilişkisi ve boşanma kararı hakkında da bir daha yorum yapmayın. Normalde bu durumu söyleyin derdim ama zaten boşanmayı düşünüyormuş. Söylerseniz ters tepebilir, farklı noktalara da gidebilir. Kararını etkilememek adına ne şans ver bence falan deyin ne de bu durumdan bahsedin derim.

Evlerine tekrar gitmeyin, arkadaşınızı kapıdan bırakıp gidin. Arkadaşınızın ilişkisi ve boşanma kararı hakkında da bir daha yorum yapmayın. Normalde bu durumu söyleyin derdim ama zaten boşanmayı düşünüyormuş. Söylerseniz ters tepebilir, farklı noktalara da gidebilir. Kararını etkilememek adına ne şans ver bence falan deyin ne de bu durumdan bahsedin derim.
Katılıyorum.Bir daha aynı ortamda bulunmayın.Eşiyle alakalı en ufak birşeye olumlu olumsuz yorum yapmayın.Bu hep böyledir,siz ne kadar doğruyu söylerseniz söyleyin kavga ederler barışırlar siz yalancı konumuna düşersiniz.Mesafeli olmak her zaman iyidir herkese karşı.

Arkadaşınıza gitmeyerek kendinizce tedbirinizi almışsınız.
Zaten arkadaşınız da o pislikten ayrılacakmış.
Arkadaşınıza bunu söyleseniz
O gün yada sonrasında neden söylemedin diye sorgulayabilir.
Yok artık kocam o kadar da yapmaz deyip savunmaya geçebilir.
Kadın psikolojisi ile sizde olan onda olmayan ne var ki kocası size asıldı diye düşünerek sizi kıskanmaya ve sizden uzaklaşmaya başlayabilir.
Alçak herif iyi ki kurtulmusum ondan da diyebilir.
Bunlar hep ihtimal

Ne iğrenç insanmış bir daha gitmeyin sakın oraya birde arkadaşınız boşanmak istiyorsa olayı anlatma ama boşansın diye destek ol

Ben olsam arkadaşımdan da uzaklaşırdım. Hiç gerek yok böyle saçmalıklara. Arkadaşımın eşinin bana asıldığını hissetsem ona söylemezdim çünkü "Kocamı ayarttı" deme olasılığı yüksek. Bu çoğu kadın için geçerli. Şahsen çok mantıklı ve hakkaniyetli bir insanım, bu durumda arkadaşımı haklı bulurum fakat kendimden başka kimseye de kefil olmam.

Arkadaşınızla görüşmeyi kesmeniz değil de azaltmanız daha iyi olur. Evet, illa ki merak edecektir ama o adamı bir daha görmeyecek şekilde buluşabilirsiniz. Eğer görüşmeyi tam olarak keserseniz bu sefer kocası şey diyebilir: "Bana asıldı ama yüz vermedim, utandığı için seninle görüşmüyor." Bu da gayet mümkün. Umarım kesin olarak boşanırlar da hem arkadaşınız böyle bir karaktersizden kurtulur hem de siz kurtulursunuz.

kadına uzuldum nasıl pıslık adamla evlı farkında degıl
belkıde evıne davet ettıgı her arkadasına yapıyordur bunu ıs arkadaslarına da yapıyordur
pislik herıf

Ya ben mi iyi niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama arkadaşım içerde yalnızken yalnız kalmasın diye eşimin gitmesini sohbet etmesini isterim. Dediğim gibi adam çokta asılmış gibi durmuyor ama siz öyle anladıysanız ve sezdiyseniz bence arkadaşınızla dışarıda görüşüp çokta samimi olmayın evliliği hakkında da yorum yapmayın.
Fazla iyiniyetlisiniz

Back
X