Arkadasimin eşi öldü

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.354
548
29
Kızlar çok uzgunum ya.daha 4.5 yillik evliler.eşi sirozmus ve nisanliykende bunlari biliyomusun arkadasim ve ailesi.bigun olsun anlatmadi nasil bu aciyi icinde tutabildi bunca zaman nasil dayandı benim arkadasim bukadar guclumuydu .benimde esimde tümör var iyi huylu.ben hep bu korkuyu yasadim birgun ya ona bisi olursa diye .arkadasimla hemen hemen ayni şeyi yasamisiz ben bilmiyodum off valla cok uzgunum.daha kucuk 1 çocuğu var eşiyle de iyi anlaşıyorlardı bildiğim kadarıyla esi çocuğuna çok duskundu cocukta babasina simdi eymen babasız napicak .arkadasim cocuguna babasinin yokluğuna nasil alıştırıcak.cok zor rabbim kimsenin basina vermesin.esinizle birbirinizin kiymetini bilin .biz hep yasicakmisiz gibi davraniyoruz birbirimizi kiriyoruz.

Allah rahmet etsin ailesine de sabır versin.
Ben bi kere rüyamda görmüştüm eşimi kaybettiğimi. O bile dayanılmaz gelmişti. Arkadaşınızı hiç yalnız bırakmayın size çok ihtiyacı vardır

Bir arkadaşımın eşi mütfettiş olarak çalışıyordu. Teftiş ettiği inşaat iskelesi çökünce düşüp ölmüştü. Hem de daha 2 senelik evlilerdi. Acısını, o haberi aldığım anı, ağlayışlarını hiç unutamam. Hep aklıma gelir üzülürüm. Böyle bir acı yok hayatta.
Arkadaşınızın da başı sağolsun sabır diliyorum. Hep diyorlar ya ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz diye çok doğru.

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Bu vesileyle ölümün yaşı olmadigini da hatirlamis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…