- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.354
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
AminKesinlikle haklisin. Uc gunluk dunya. Gurur yapip birbirimizi kirmaya degmez. Allah sabir versin, mekani cennet olsun.
Aynen ama çocuğuna cok düşkündü çocuğu da babasina.rabbim cennetinde kavustursun hepsiniBaşı sağ olsun hanımefendinin, bile bile kısa da olsa mutluluğu seçti bide Rabbim evlat vermiş.. Vefat eden bey de bence çok güzel son 4 yıl yaşamıştır.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.Kızlar çok uzgunum ya.daha 4.5 yillik evliler.eşi sirozmus ve nisanliykende bunlari biliyomusun arkadasim ve ailesi.bigun olsun anlatmadi nasil bu aciyi icinde tutabildi bunca zaman nasil dayandı benim arkadasim bukadar guclumuydu .benimde esimde tümör var iyi huylu.ben hep bu korkuyu yasadim birgun ya ona bisi olursa diye .arkadasimla hemen hemen ayni şeyi yasamisiz ben bilmiyodum off valla cok uzgunum.daha kucuk 1 çocuğu var eşiyle de iyi anlaşıyorlardı bildiğim kadarıyla esi çocuğuna çok duskundu cocukta babasina simdi eymen babasız napicak .arkadasim cocuguna babasinin yokluğuna nasil alıştırıcak.cok zor rabbim kimsenin basina vermesin.esinizle birbirinizin kiymetini bilin .biz hep yasicakmisiz gibi davraniyoruz birbirimizi kiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?