Arkadasimin eşi öldü

Yakın arkadaşım 2 yıllık evliydi eşini kalp krizinden kaybetti kız kardeşimden ötedir Benim için ve 10 aylık oğlu ve karnında bebeği vardı yeni öğrenmişler bi gün sonrası kaybetmiş kızın zaten kimi kimsesi yok çocuğun ailesi de sahip çıkmadı ilk zamanlar herşey onun anısı dedi bebeğine zarar gelmesin diye ağlayamadı bile içini dökemedi hep sustu 7 aylık doğdu bebeği üzüntüden şimdi oğlu 3 yaşında oldu kızı da 1.5 yaşında allah bi şekilde güç kuvvet veriyor tanıdığım en güçlü kadın hayat güçlü yapıyor aslında üzüldüm arkadaşınıza allah güç sabır versin ona ve yavrusuna..

Esimin gorev arkadasi arkadasi sehit oldugunda ben de haftalarca kendime gelememistim.. minicikti daha yavrusu.. 11 aralik besiktas stadindaki patlamayi belki hatirlarsiniz.. o saldiri sonucu sehit olmustu. Ve benim esim o gun o goreve cok agir grip oldugu icin rapor alip gidememisti. Haftalarca aglamistim. Hem o yavruya hem o kadina.. ve esime.. O gun goreve gitseydi belki de ben onu bir daha hic goremeyecektim... Cok zor. Rabbim kimseye yasatmasin

Oy Allahım ya çok üzüldüm gerçekten
Çok üzücü rabbim rahmet eylesin bol sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…