- 4 Eylül 2018
- 18.765
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi zeytin8282
-
Evet kopamadim konudanama konunun gizemi o. merak unsuru, sürükleyiciliği orada.
Keşke burayı okusa da gerçek yüzünüzü görseumrunda sever beni
senin pek arkadasin yok sanirimSiz onu hiç seviyor gibi durmuyorsunuz işte o ne olacak?
Yakın arkadaşız diyorsunuz birde, zor gününfe telefonu açmadi diye kendi kendinize kuruyorsunuz, ne arkadaşlık ama.
kim kimin gercek yuzunu gordu senceKeşke burayı okusa da gerçek yüzünüzü görse
Bilmiyorum moduma gore degisiyor bazen kendimi cok onemserimsizi seviyorsa seviyordur, yasına saygı duyun o halde
size kırgın olabilir (bingooo, sevdiklerimize de kırılabiliriz)
ama sizi sevse de sevmese de şu an kadın eşini kaybetmiş, çocuğu babasını kaybetmiş. hem de aniden. sizin gibi içi sızlayıp üç dk sonra normal yaşamlarına dönmeyecekler, dönemeyecekler.
ya sosyal becerileriniz zayıf ya da kendinizi çok önemsiyorsunuz siz.
(Benim saflık seviyesi)umrunda sever beni
Sizin gibi kendini herşeyden öte zanneden arkadaşlarım yok evet.senin pek arkadasin yok sanirim
bravo kankaBilmiyorum moduma gore degisiyor bazen kendimi cok onemserim
Belli belli, eş kaybından daha önemli sizin varlığınız değil mi?Bilmiyorum moduma gore degisiyor bazen kendimi cok onemserim
napayim belki de kendisini en iyi anlayan ben oldugum icin seviyor bilmiyorum hayirlisi neyimi seviyor neseli hallerim hosuna gidiyordu sanirimSizin gibi kendini herşeyden öte zanneden arkadaşlarım yok evet.
Uslubumda sorun yok, sorun sende ve senin zihniyetinde. Kadinin esi ölmüş belli ki kizinin yuzu gulsun diye kendini paraliyor siz isin dedikodusundasiniz. Umarim sizinle arkadaşlığı keser.cirkin uslup yazmayin lutfen kendi insanliginizla ilgilenin
iki ayri konu sevdigi birinden de ayri uzuluyordur karsilastirmak mantiksizBelli belli, eş kaybından daha önemli sizin varlığınız değil mi?
kesmez dedim ya seviyor beni, kendi yaptigi hatayi da farkindaUslubumda sorun yok, sorun sende ve senin zihniyetinde. Kadinin esi ölmüş belli ki kizinin yuzu gulsun diye kendini paraliyor siz isin dedikodusundasiniz. Umarim sizinle arkadaşlığı keser.
oyle yani bazen modum dusukse yapiyorumbravo kanka
gorse dayanamaz oyle diyim(Benim saflık seviyesi)
Alttan alttan hala eleştiriyorsunuz. Size ne cidden size ne milletin hayatındanresimlere halay muzigi koyuyor oyle yapinca icim sizliyor cok mu bunalimda i diye icim icimi yiyor bir taraftan
isine bak canimAlttan alttan hala eleştiriyorsunuz. Size ne cidden size ne milletin hayatından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?