- Konu Sahibi zeytin8282
-
oyle ama istediği iyilik yani bana zarar verecek bir iyilikti bunu nasil istedi diye cok uzulmustum annem de ne yapsin mecbur kaldi bence demisti o durum beni cok sarsmisti zatenBelli ki darılmış size. Kocası ölünce de aklına gelmiş onu kırdığınız. Ayrıca ölüm bu, size özel ilgi mi beklenir bu durumda.
Ben olsam böyle bir durumda arkadaşıma alınmazdım.
Herşeyi geçtim sizin aramanızı açmak zorunda mı? Ölen eşi var ortada evet çok zor bir durum ama siz bu zorluğu tam idrak edememişsiniz ki insanların hayatını yargılamakla meşgul olmuşsunuz.arkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum
Nedir bu iyilikoyle ama istediği iyilik yani bana zarar verecek bir iyilikti bunu nasil istedi diye cok uzulmustum annem de ne yapsin mecbur kaldi bence demisti o durum beni cok sarsmisti zaten
ben bunu tavir olarak darginlik olarak degerlendirdim yoksa yazmasin sorun degilHerşeyi geçtim sizin aramanızı açmak zorunda mı? Ölen eşi var ortada evet çok zor bir durum ama siz bu zorluğu tam idrak edememişsiniz ki insanların hayatını yargılamakla meşgul olmuşsunuz.
Torpil işteNedir bu iyilikiyice merak ettirdiniz
soyleyemiyorum iste. bu iyiligi soyledigim kisi bence arkadasin degil bu kiz dedi ve niye gorusmemem gerektiğine dair uzun bir msj attiNedir bu iyilikiyice merak ettirdiniz
Ben böyle bi dönemde kişisel olarak size bu şekilde davrandığını düşünmüyorum yani öyleyse bile yapıcak bişey yok sonuçta.ben bunu tavir olarak darginlik olarak degerlendirdim yoksa yazmasin sorun degil
degil canimTorpil işte
ama konunun gizemi o. merak unsuru, sürükleyiciliği orada.Nedir bu iyilikiyice merak ettirdiniz
Borç para o zamandegil canim
aynenBen böyle bi dönemde kişisel olarak size bu şekilde davrandığını düşünmüyorum yani öyleyse bile yapıcak bişey yok sonuçta.
napayim dizi yazayim bariama konunun gizemi o. merak unsuru, sürükleyiciliği orada.
beni sever sorun paylasim yapmasi degil aslinda bana tavir yaptigini dusunmem. isteyince cok guzel iletisim kuruyorum pamuk gibiyimdirŞurada yazdığınız mesajlardan bile iletişim kurma konusunda sıkıntılı olduğunuz belli aslında.
Arkadaşınızı gerçekten düşünüyor olduğunuzu hiç sanmıyorum. Aksine sosyal medyada paylaşım yaptı diye dedikodu malzemesi olmuş. Politik olmayı severmiş.
Umarım sizinle tamamen keser iletisimi.
Şu süreçte arkadaşınızın umurunda olduğunuzu sanmıyorum.beni sever sorun paylasim yapmasi degil aslinda bana tavir yaptigini dusunmem
umrunda sever beniŞu süreçte arkadaşınızın umurunda olduğunuzu sanmıyorum.
Siz onu hiç seviyor gibi durmuyorsunuz işte o ne olacak?umrunda sever beni
Az kaldı bulacağızBorç para o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?