arkadasimin esi öldü

Belli ki darılmış size. Kocası ölünce de aklına gelmiş onu kırdığınız. Ayrıca ölüm bu, size özel ilgi mi beklenir bu durumda.
Ben olsam böyle bir durumda arkadaşıma alınmazdım.
oyle ama istediği iyilik yani bana zarar verecek bir iyilikti bunu nasil istedi diye cok uzulmustum annem de ne yapsin mecbur kaldi bence demisti o durum beni cok sarsmisti zaten

Herşeyi geçtim sizin aramanızı açmak zorunda mı? Ölen eşi var ortada evet çok zor bir durum ama siz bu zorluğu tam idrak edememişsiniz ki insanların hayatını yargılamakla meşgul olmuşsunuz.

Herşeyi geçtim sizin aramanızı açmak zorunda mı? Ölen eşi var ortada evet çok zor bir durum ama siz bu zorluğu tam idrak edememişsiniz ki insanların hayatını yargılamakla meşgul olmuşsunuz.
ben bunu tavir olarak darginlik olarak degerlendirdim yoksa yazmasin sorun degil

Şurada yazdığınız mesajlardan bile iletişim kurma konusunda sıkıntılı olduğunuz belli aslında.

Arkadaşınızı gerçekten düşünüyor olduğunuzu hiç sanmıyorum. Aksine sosyal medyada paylaşım yaptı diye dedikodu malzemesi olmuş. Politik olmayı severmiş bilmem neymiş.
Gerçek arkadaş olsanız aradım açmadi diye gitmiyorum, görmüyorum demezsiniz böyle bir süreçte.

Umarım sizinle tamamen keser iletisimi.

beni sever sorun paylasim yapmasi degil aslinda bana tavir yaptigini dusunmem. isteyince cok guzel iletisim kuruyorum pamuk gibiyimdir

sorun beni suclamasi yani suclamadigindan emin olsam acmasin yazmasin resim paylassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…