arkadaşımın eşi sapık mı?

kızlar sapıktır o ya. Geçen gece de ablam beni aradı,pozi face adresim hacklendi,sakın yazarsa cevap verme dedi. o gece ortak bir arkadaşımıza "nbr nasılsın faslından sonra,msn e geçer misin canım yazılıyor. msn de ise cam açtırıp"canım ben mini etek diktiricem kendime,sen de varsa giyip gösterir misin lütfen nasıl duruyor üzerinde" diye kıza defile yaptırıyor. En sonund eteğini biraz daha yukarı çeker misin deyince uyanıyor safım benim :) birnden de para istemiş,borcum var moralim bozuk diye. Eşi olduğunu zannetmem,cesaret edemez hiç bir eş böyle bir şeye..

kesin sapıktır canım bir insanın eşi sapıksa bile nebilim eşine yakalanma derecesi bukdr yüksek bi olaya girişmez diye düşünüorm :26:

Eşi değildir diye düşünüyorum
Böyle bişeye cesret eder mi eşi,ya da böyle bişeyle uğraşır mı ?
Ele geçirmiş olabilirler adreslerini

aynen bunu söyle.

Demekki arkadaşının bacagında yara var.Ve eşi bunu biliyor.

Sapık insanlar.

Allah ıslah etsin.

Ne olsa yaparlar.

Eşi olduğuna ben ihtimal veremiyorum.
Bu kadar salak olamaz ya heralde :1:
Allahtan hemen farkında varmışsınız
Ne pis insanlar var yahuu :47:

kızlar eşinden şu yönden şüpheleniyorum ;arkadaımın eşi sanırım sorunları olan şımartılmış bir tip..tek çocuk ve ailesi aşırı şımartmış ;sinirli birisi...arkadaşımın ailesnden kimsenin gelmesini istememiş annesi yemeğe gelmiş onu kovmuş kimseye tel açtırmazmış kızcağıza...üstelik yeni evliyken oluyor bunlar düşünün artık...ve en son annesi yüzünden tokat yediğini;annesine tel açıp hereşeyi anlattığını yazdı bana 2 gün önce ve sonra bugün olanlar..bana kız annesine gitti eşi de arkadaşın adresindekileri irdeliyor gibi geldi..zaten kıza bunları yapan ona da şüpheci yaklaşır bence...çalınmış osa bile hakikaten pis düşünceler içinde salak bir sapık..benim gibi saf birisi bile uyandığına göre....

Son düzenleme:
ben olsam hemen telefon açar sorarım, yada tamamen silerim facedende telinide...

ben olsam hemen telefon açar sorarım, yada tamamen silerim facedende telinide...

tel açmak istemedim bugün canım nolurnolmaz eşi yanında; gitmiş olabilr..aradan 1-2 gün geçsin sorucam gerçekten yazan kızın kendisi olamaz ama kendisi ise saçma sapan yazdığı için zaten bitmiştir benim için..ama eşiyse de bilsin ..umarım çalınmıştır adresi hani eşi olursa onun için feci bir durum olur...zaten hamileyim sıkıntılarım var bir de bu saçma sapan şeylerimin canımı sıkması nedeniyle yapan kişiyi Allah a havale ettiim..

Son düzenleme:
kızlar sapıktır o ya. Geçen gece de ablam beni aradı,pozi face adresim hacklendi,sakın yazarsa cevap verme dedi. o gece ortak bir arkadaşımıza "nbr nasılsın faslından sonra,msn e geçer misin canım yazılıyor. msn de ise cam açtırıp"canım ben mini etek diktiricem kendime,sen de varsa giyip gösterir misin lütfen nasıl duruyor üzerinde" diye kıza defile yaptırıyor. En sonund eteğini biraz daha yukarı çeker misin deyince uyanıyor safım benim :) birnden de para istemiş,borcum var moralim bozuk diye. Eşi olduğunu zannetmem,cesaret edemez hiç bir eş böyle bir şeye..

yuhh...Allah bildiği gibi yapsın böylelerini ne anlıyor milletin karısına kızına biyerlerini açtırınca....istiyorsa zaten dünya kadar açık saçık kadın videosu var nette..ne anlıyorlar ?!ay ne kötü ya...bu sitede okumuştum 2 sene evvel aklımda kalmış şükür öle bi durumla karşılaşmadım inşallah da olmaz..kızcağıza msn den cam açalım diyor ve açar açmaz afedersiniz adam mahremiyetini gösteriyor kız şoka giriyor..yazık yaşı da 17-18 şok olmuş...üf ya kime neye güvenip de kız çocuklarımızı büyüteceğiz Allah ım onları korusun..

Son düzenleme:

:53::53::53:

iyi biz ucuz atlatmisiz desene sacla kaldi bizimki gerci mini etek dese yoktuda ne bileyim adam okadar heveslenmis madem bi askili felan giyerdim ayip olmasin :64: :1:

:53::53::53:

iyi biz ucuz atlatmisiz desene sacla kaldi bizimki gerci mini etek dese yoktuda ne bileyim adam okadar heveslenmis madem bi askili felan giyerdim ayip olmasin :64: :1:

bi de sordu bana eşin evde mi diye..ne bileyim kapalı arkadaşlarla sorarız birbirimize eşin evde mi diye..aslında direk kocaları çıkarcan kameraya:27:

Son düzenleme:
Muhtemelen arkadaşınızın hesabı hacklenmiş ama siz emin olmadığınız sadece şüphe duyduğunuz bir konuda nasıl böyle bir başlık atabildiniz anlayamadım :S Dikkat çekmek için mi?

Muhtemelen arkadaşınızın hesabı hacklenmiş ama siz emin olmadığınız sadece şüphe duyduğunuz bir konuda nasıl böyle bir başlık atabildiniz anlayamadım :S Dikkat çekmek için mi?

valla direkt eşinden şüphelendim çünkü sebeplerini bi iki yorum önce yazdım canım "kesin o" demiyorum zaten başlıktan da anlaşıldığı gibi "acaba" diye yazdım...

selamlar kızlar
nasıl sinirliyim kendimi yiyorum anlatamam!!!!birilerine içimi dökmezsem çatlıcam!!!!"ya olabilir mi" diye sormaktan yiyorum kendimi!!!
facebokk da oyalanırken 2 gün önce kayınvalidesi yüzünden eşinden tokat yediğini söyleyen şehirdışındaki yakın bi arkadaşımla bugün sohbet bölümünden mesaj attı..ben de merakta kaldığım için "nasılsın iyi misin?" diye yazdım bana buradan konuşmayalaım msn i açar mısın dedi...ok dedim sanırım facede kalıyor ya sohbet yazışmaları ondan dedim.msn i açtım.çevrim içi olur musun dedi ..başkasına yakalanmyaım die çevrimdışıyım dedim.kamera yollucaktım da dedi..ay dedim kız yazmak istemiyo sanırım orda da kayıt oluyo die dedim..camı açtık..bu arada ben başörtülüyüm arkadaş bayan die başım açık kızımla kameraya çıktık..ama o açmıyor..bana sesinin gelip gelmediğini sordu ..yok dedim..kamerası var olduğu görünüyor bilgide ama cam açılıyor beyaz..bana "sana bişi dicem çekiniyorum yardımcı olur musun" dedi... tabi canım dedim...benim bacağımda ;dışardıdan yara yok ama içeride boncuk gibi bişi var deri altında yara gibi dedi...ben de onu göstrecek sandım bekliyorum yok camı açmıyor açık ama beyaz duruyor ekranı yani..bu konuda hiç bi bilgimin olmadığını ;doktora mutlka gitmesini söyledim..o kamerada olmayınca kendimin de olması anlamsız geldiğinden camı duvara çevirdim..bana "rahatsız oldum ya camı çevirsene kendine" dedi...öle deyince şüphelenmeye başladım kızım ayarınıı bozmuş düz durmuyor dedim..neyse yine konuşuyoruz hala ısrarla yarayı söylüyor camı açalım takrar yazısını okudum açtım ama duvara dönük açtım bi de baktım ki bana "benden utnmazsan sen açıp göster bakayım sen de öle bi yara var mı " yazmış sonradan gördüm ..iyice şüphelendim...bana camı düzeltsene dior ama yine kendi camı açılıyor cam ekranı onun beyaz ;soruyorum camım yok diyor ama var biliyorum olmasa ekranı açılmaz ve cam simgesi olmaz...sen ayşemisin gerçekten dedim..yok "canım sıkkın da zaten ağladım da hep sen bana güvenmiyorsan tamam kusura bakma rahatsız ettim de.."ya dedim kim olsa şüphelenir bilmiyorum anlattığın yara hakkında bilgim yok diyorum sen camı açmıyor bana ısrarla aç diyorsun ...;camda bacağını aç bakalım diyorsun yara sende ben de değil ki!!sen değilsen Allah a havalesin" dedim..yok ben değilim sen bana güvenmiyosun zaten ben malım şöleyim böleyim zaten moralim bozuk bi de bana böyle diyorsun diyor!!!!tuttum tekrar ona sen isen Allah sıkıntını gidersin değilsen Allah ahavale ettim seni yazdım facebooktan..hiç karşılık vermiyor...ya bu neyin nesi...eşi asabi birisi acaba o mu yaptı bunu...?anlamadım ama fena halde sinirlendim başörtülü biri olarak elin adamı ise; başımı açık gösterdim diye sinirlendim kendime...........nasıl aydınlatabilirim bu olayı kim olduğunu nasıl öğrenirim kontörüm olsa arayacağım telini..ama yok sinirden çatlıcam!!!!hala da msn de kendisi ben çevrimdışıyım....

belki arkadşınız hesabı çalınmştır. kapalı olmanızı anlıyorum ama bi yerinizi açmadınz sonuçta saçınızı görseler nolucak baya takmşsınz buna

belki arkadşınız hesabı çalınmştır. kapalı olmanızı anlıyorum ama bi yerinizi açmadınz sonuçta saçınızı görseler nolucak baya takmşsınz buna
bilemiyorum belki de çalınmıştır ama dini konuda seçimini yapmış birine saçının görünmesi elbette düşünelecek bir durum sizin de konunun içinde bunu cımbızla çekmenize şaşırdım doğrusu..:53: görünmesi haram olmasa farz olmazdı değil mi?

Son düzenleme:
Saf oldugunuzu söylüyorsunuz ama bence fazla uyaniksiniz.

Bana aynı şey olsa bir terslik var ok ama eşinden suphelenmezdim. Aklima esi gelmezdi yani. Eğer adam sapiklik konusunda mimliyse birşey diyemem tabi.

ne gerizekalı bi konuşma yapmış karşı taraf..
bakayım senin bacağında yara var mı?:53::53:
sanki her 10 kadının 9 unun bacağında yara olurmuş gibi..
sen yarın ilk iş olarak telden bu kızı ara canım anlaşılır eşi mi kendi mi?
bacağındaki yara nooldu,msn de söyledin ya.. diye gir konuya?
konuşan arkadaşın sa afallamadan cvp verir ,değilse zaten başkasıdır:30:

Saf oldugunuzu söylüyorsunuz ama bence fazla uyaniksiniz.

Bana aynı şey olsa bir terslik var ok ama eşinden suphelenmezdim. Aklima esi gelmezdi yani. Eğer adam sapiklik konusunda mimliyse birşey diyemem tabi.

uyanıklıktan değil canım eşinin sorunlu bir tip olduğunu söylemesinden......ama sadece şüphe tabiii illa ki eşi yaptı diyemem...

ne gerizekalı bi konuşma yapmış karşı taraf..
bakayım senin bacağında yara var mı?:53::53:
sanki her 10 kadının 9 unun bacağında yara olurmuş gibi..
sen yarın ilk iş olarak telden bu kızı ara canım anlaşılır eşi mi kendi mi?
bacağındaki yara nooldu,msn de söyledin ya.. diye gir konuya?
konuşan arkadaşın sa afallamadan cvp verir ,değilse zaten başkasıdır:30:

evet canım aynen öyle :9: ama arkadaşımsa yazık bitmiştir benim için...

Dışarıdan bir kulubeden, ya da bir arkadaşınızın cebinden arayıp öğrenebilirsiniz..

Hem konu açıklığa varır hemde zan altında kalmaz bazı insanlar.

..

Ayrıca kamera olayını hiç anlamıyorum..
Eğer karşılıklı açılmayacaksa asla açmam kamerayı..
Hatta kamera açmaya karar verirsek arkadaşlarımla, önce kameranın önünü kapatırım, karşımdakinin açılınca bende açarım.

Bazı hassasiyetlerimiz varsa ve aksi bizleri üzecekse daha dikkatli olmak lazım.

Dışarıdan bir kulubeden, ya da bir arkadaşınızın cebinden arayıp öğrenebilirsiniz..

Hem konu açıklığa varır hemde zan altında kalmaz bazı insanlar.

..

Ayrıca kamera olayını hiç anlamıyorum..
Eğer karşılıklı açılmayacaksa asla açmam kamerayı..
Hatta kamera açmaya karar verirsek arkadaşlarımla, önce kameranın önünü kapatırım, karşımdakinin açılınca bende açarım.

Bazı hassasiyetlerimiz varsa ve aksi bizleri üzecekse daha dikkatli olmak lazım.

işte zaten ben de eşi gözümde zan altında olmasın diye arıcam ama dün bilerek aramadım..ben de merak ettim..kavgadan sonra annesine gitmişse o zaman eşinden başka isim kalmıyor bana ..ama o yara meselesini sormam gerek önce ..

Bana hackleme gibi gelmiyor, neden derseniz öncesinde Facebook'ta konuşmuşsunuz, oradan Msn'e geçmişsiniz. Yani aynıanda her iki hesabı birden hackalenmiş olamaz. Bunu yapan ya arkadaşınız ve dengesiz; ya eşi karısını deniyor; ya eve giren başka biri; ya da bilgisayar çalındı ve hesaplar benimki gibi bilgisayar açılır açılmaz otomatik açılıyor.

Bana hackleme gibi gelmiyor, neden derseniz öncesinde Facebook'ta konuşmuşsunuz, oradan Msn'e geçmişsiniz. Yani aynıanda her iki hesabı birden hackalenmiş olamaz. Bunu yapan ya arkadaşınız ve dengesiz; ya eşi karısını deniyor; ya eve giren başka biri; ya da bilgisayar çalındı ve hesaplar benimki gibi bilgisayar açılır açılmaz otomatik açılıyor.

ben de öyle düşündüm canım akşam eşime de dedim aynı anda hesaplar nasıl çalınır ama şu da var aynı hesapla face ve msn almış da olabilir....ama şu bi gerçek ki akşam ki msn adresim mahkeme tarafından izlemede dedikten sonra bi daha girmedi msn e kapandı anında..

Back
X