Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tuhaf bir konuşma olmuş ben birşey anlamadım:26:arkadaşını cepten arayıp sor bence![]()
ne anlıyorlar böyle işlerden cidden anlam veremiyorum sapık yani bazir bir şekilde anlattığına göre normal değil yani Allah havale et bence de
Aradaki yorumları okumadım
Dünden bu yana arkadaşınızı arayıp sordunuz mu ?
onlara sormak lazım ....işin gücün açık kadın madem gir nete izle...geçen sene telime 1 hafta boyunca her sabah ve ikindi vakiyleri birisi mesaj atıyor sadece konuşmak için rastgele no çevirdiğini söylüyordu hiç karşılık vermedim ama bi yerden sonra sinirlendim eşime söyledim eşime küfür etti ben de sen misin diyerek cahat vs kötü sitelere girip tel ini dağıttım kız ismiyle.....bazen insanı hakikaten çileden çıkarıyorlar.....
![]()
yapacağınız tek şey arkadaşınızı hemen arayıp sormanız belki arkadaşınızda bilmiyordur eğer hesabı çalınmışsa.kontörünüz yoksa bir arkadaşınız yokmu yakınınızda onun telefonunu alıp arayın
arkadaşınızın adresi çalmış olabilirler
veya eşi de olabilir. valla kimseye güven olmuyo şüphelenmek araştırmak lazım.![]()
onlara sormak lazım ....işin gücün açık kadın madem gir nete izle...geçen sene telime 1 hafta boyunca her sabah ve ikindi vakiyleri birisi mesaj atıyor sadece konuşmak için rastgele no çevirdiğini söylüyordu hiç karşılık vermedim ama bi yerden sonra sinirlendim eşime söyledim eşime küfür etti ben de sen misin diyerek cahat vs kötü sitelere girip tel ini dağıttım kız ismiyle.....bazen insanı hakikaten çileden çıkarıyorlar.....
![]()
hayır canım soramıyorum çünkü faturalı olduğundan görüşmelerimizi eşimin telinden yapıyoruz ben kontör yüklemiyorum inşallah eşim erken gelir de bugün merakımız gider....