Arkadaşımın Eşi ve İlginç Tarzı

Kesinlikle istedigini yapmayin, kek ya da kurabiye ciceklerinden ya da bebek bezi buketlerinden yollayabilirsiniz (bence super bir hediye) bu bile iyi bir mesaj olur ona

Bence siz daha yüzsüz olun. Arkadaşınıza çiçeği gönderin bir de not yazın. "Eşin altında ısrar etti ama çiçek bana daha anlamlı geldi"... Bu konuyu arkadaşınla konuşman gerekiyor bana göre.

Hayatımda görmedim böyle bedavacı adamı
Aaa ben de sarı şey deyince ne demek istediğini anlamamıştım, altın istiyormuş

Yalnız değilmişim , konuyu okuyunca Allah Allah çiçek vs gönderilen sitelerde sarı renkli özel bir şeyler mi var artık diye düşünmüş bulamamıştım. Cahilliğin gözü kör olsun , altın istiyormuş meğer

O kadar fakirmişiz ki demek ki, altının imasını bile anlamıyoruz

bebek battaniyesi alsam diye düşündüm sonradan. ve o altın şeklindeki çikolatalardan da mı yollasam acaba? eşin bunlardan istedi diye..

valla mal mıdır nedir tam dövmelik bu adam...

bebek battaniyesi alsam diye düşündüm sonradan. ve o altın şeklindeki çikolatalardan da mı yollasam acaba? eşin bunlardan istedi diye..

Arkadaşınız çok uzak bir ilde mi yaşıyor ? İlerleyen zamanlarda arkadaşınızı ve bebeğini görmeye gitme planınız var mı ? Böyle bir planınız var ise telefonla arayıp tebrik edin , bebek görmeye gittiğinizde bebek battaniyesini götürüp elden verirsiniz.

Altın almayın. Alacağınız varsa da beyefendinin sözünden sonra almayın.

Eskilerin güzel bir adeti vardır bilmem bilir misiniz. Yeni doğan bebek için "akıl parası " olarak cepte ne varsa 5 tl , 10 tl gibi küçük bir tutar verilir anneye. Annesi kalem alırsın gibi. Niyet güzel ve anlamlı olduğu için çok güzel bulurum bu adeti.

Çok Yakın arkadaşınız ise adresi kendisinden alın eşiyle hiç bir mevzuda muhatap olmayın.anladığım kadarıyla fazla rahat...

İnsanda biraz utanma olur
hesabı hep size ödettiriyor
Baska bırınden adresi alın mumkunse

ayy öyle yüzsüz tiplerden nefret ederim ama siziki de tam görgüsüzmüş. küçük sarı şey deyince çikolata sandım da altın mı istiyo??? yuhhh... bence tamam alıcam deyip adresi al sonra da kendi istediğin çikolatayı al ancak böyle ders verirsin gerizekalı mıdır nedir utansın biraz

Bu ne utanmaz adammış

hem çıkarcı hem yalancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…