Arkadaşımın Eşi ve İlginç Tarzı

Valla ne yalan diyim benim anladığım da çikolatadan sonra gelince hani şu eskiden sarı kaplı çikolatalar vardı ya hah işte ondan istiyor dedim.
Meğer altınmış ve kk nın safları bizmişiz

ben de ilk önce öyle sandım ama sonradan anladım altını kastettiğini..

siz çok yüz vermişsiniz demek ki mesafeli olun bence

bebek battaniyesi alsam diye düşündüm sonradan. ve o altın şeklindeki çikolatalardan da mı yollasam acaba? eşin bunlardan istedi diye..
Kutu icine kutu koy sandik tarzi varya..

Icine de bu altin cikolardan koy..

Actikca bu ne bu ne bu ne diye heyecanlansin..

Ama sadece bir tane sari altin cikolata koy..

Anlar o

Ay bende küçük kutuda sarı şeyler ne diye düşünüp durdum sonunu okuyana kadar
Sandım adam sapık senden değişik bişey istiyo
BDV deformasyonu
Üf beleşçi tipleri sevmem, ne kadar az muhatap olsan o kadar iyi. Bi de samimiyetiniz olsa neler ister acaba

o sarı sey altın mıymış.
bende dıyorum ne??:))

aynen biri yazmışta anladım..çikolata vari birşeye odaklanmıştım aklıma bile gelmedi...konu sahibi neyi ne zman göndereceğimi bilirim deseydiniz keşke.. gönderin arkadaşınıza çikolatınızı..daha sonra görüşme imkanınız olduğunda da bebeğe hediye alırsınız kıyafet oyuncak vs.. ama asla bu lafın üstüne altın almayın..ne koparsam kardır mantığında pişkin bir adam ne yazıkki arkadaşınızın eşi..

Ben olsam arkadaşıma mesaj yazardım, canım sana süpriz yapmak istedim, çikolata paketini bile seçtim ama esin adresi yollamadı derdim.

Ben olsam arkadaşıma mesaj yazardım, canım sana süpriz yapmak istedim, çikolata paketini bile seçtim ama esin adresi yollamadı derdim.

durduk yere kimseye huzursuzluk vermeye gerek yok. bence bu işin arkadaşımla da bir alakası yok. eşinin patavatsızlığı ve onunla çözebileceğimi düşünüyorum. yorumunuz için teşekkürler

durduk yere kimseye huzursuzluk vermeye gerek yok. bence bu işin arkadaşımla da bir alakası yok. eşinin patavatsızlığı ve onunla çözebileceğimi düşünüyorum. yorumunuz için teşekkürler
Ben olsam yapardım dedim zaten. Arkadaşınizla alakasi olduğunu hiç mi hiç söylemedim

Nasıl bir yüzsüzlük bu yaa, cok sinir bozucu
Altın mıymış isteği, ben de kaliteli pahalı bir cikolata falan sandım, dusunuyorum ne acaba diye, bulamıyorum da

Bence onun istedigini gonderme cicek gonder direk. Ne gonderecegine o karar veremez. Adam yuzsuz bildigin.

Sari seyi bende çikolata sanmıştım; ))
Bence hak edisi en minik boy çikolata. Oda vallahi arada arkadaşınız olduğu için :)))

Tüh ya doğum yapalı da çok oldu gitti hediye desene
Yok artık ya insan da utanma olur bune boş mezar bulsa yatacak hıyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…