Arkadaşımın Eşi ve İlginç Tarzı

Az önce ortak arkadaşlarımdan birini aradım. Bu çocukla onun eşi aynı yerde çalışıyordu, kızlar da arkadaş oldukları için yakındılar baya. Ben mi yanlış anlıyorum diye onunla konuştum. Meğer bu adam herkese karşı böyle düşüncesiz davranıyormuş. Bir şeyler anlattı kız ağzım açık kaldı dinlerken Adam mezarcılığın kitabını yazmış resmen. Ucuz yırtmışım gerçekten. Ona da sordum arkadaş bu durumun farkında değil mi uyarmıyor mu hiç eşini diye. Arkadaşım diyo ki, biz bu konuyu eşimle çok sorduk birbirimize, bence farkında ama bu durum onun da işine geliyor o yüzden ses çıkarmıyor diyor. Yaptıklarını ben dinlerken bile utandım, insan eşini hiç uyarmaz mı?

Sonuç olarak hediye de göndermemeye karar verdim. Zaten bir iki kere aramıştım açmadı telefonu ben emziriyor ya da çocuğu uyutuyor olduğunu düşünüp üstelemedim ama geri dönüş de yapmadı. Mesaj atarak tebrik etmeyi düşünüyorum sadece. İleride olur da karşılaşacağımız bir ortam olursa bebeğe bir kıyafet ya da oyuncak götürüp konuyu kapatmayı düşünüyorum.

Ya tam da diyecektim ki tek suçlu o adam mı ya arkadaşının hiç mi suçu yok, yani ilk buluşmanızda 100 tl hesap ödüyorsun sen, arkadaşın kör mü insanın dikkatini çeker, illa ki işine geliyordur hatırı çok demişsin bence senin o arkadaşına yüklediğin değer fazla, sen kasaya gidiyorsun adam hesap ödemek şöyle dursun üstüne hediye aldırıyor senin aldığını söylüyor arkadaşında seni iyi tanıyorsa zaten hediye alıp almadığını bilir...

Ayrıca diyelim arkadaşın flörtken bu adamın aynısını kendisine de yaptığı olmamış mıdır? O halde tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikisine de seviyeni koy..benzerini Yaşadım uzaklaştım,.sonuçta insan Eş seçerken genelde ruh eşini bulur..Arkadaşının da çok masum olduğunu sanmam..Kocası zaten beş para etmez, kızda seni düşünse zaten bu durumdan türahatsız olduğunu belirtir..muahakkak eşini gözlemiş ve tanıyordur..takma ikisini de salla gitsin

Adamla yüz göz olma bence biseyin kafasini yasiyor gibi

doğru diyorsun sanırım. bu akşam denk geldi hep ortak tanıdıklarla konuştuk. hepsi aynı durumdan şikayetçiymiş meğer ve herkes de kendisinin abarttığını düşünmüş. zaten az önce bir arkadaşım da onun eşine benzemeye başladığını filan söyledi. ben bana olanları anlatınca, altın götürecek olan arkadaşlar da vazgeçti götürmekten. zaten herkesin sabrı taşma noktasındaymış üzerine tuz biber oldu... çok üzüldüm..

Sari seyler neymis ya? Yemekten sonra yaptigintam rezalet. Karisi niye kizmiyor niye hersey kabul ediyorsun diye? Biz kucukken birinden birsey alamazdik verseler bile annem kizardi.

Anam altin mis istemis, vay anasini sayin seyirciler! Oh iyi olmus kimse altin goturmesin. Hatta biraz mesafe koysun herkes de sizi enayi yerine koyacak cesareti bulamasinlar artik. Bence o arkadasiniz az anasinin gozu degil. Kocasi kendini acikca belli ediyor ama arkadasiniz sinsi sinsi nemalaniyor.

Eminim arkadasiniz da farkindadir esinin bu mezarci tavirlarindan. Dediginiz gibi mumkun oldugunca uzak durun

ben de diyorum ki kutudaki sarı şeyler ne. acaba diyorum doğumlarda götürülen özel bi paket falan mı. vay arkadaş ya. hiç sevmem ben de böyle şeyleri.insanın alacağı varsa da almak istemez bunu duyunca.

ben de diyorum ki kutudaki sarı şeyler ne. acaba diyorum doğumlarda götürülen özel bi paket falan mı. vay arkadaş ya. hiç sevmem ben de böyle şeyleri.insanın alacağı varsa da almak istemez bunu duyunca.
ben de ilk anlayamadım sonradan dank etti. hepimiz vaz geçtik altın olayından zaten hatta galiba kime hediye de göndermeyecek...

Bıldıgın adam kullanıcıymıs.sen de esıne saka yollu anlat bılsın kadın sana bunun yapıldıgını kocasına cekı duzen versın.

Zaten böyle koca olunca ya benzer birbirine ya da sağlam tartışırlar. Demek hakketen arkadaşının işine geliyor. Aman aman iyi ki fikir almışsın canım

Böylesi insanlara laf anlatamazsın bence çünkü başımda iki tane böyle yaratılmış insan var bana yapmıyor yapamaz da ama kayınvalidem zamanında yüz vermiş şimdi almaya çalışıyor ama nafile ben adama o kadar laf söylüyorum. Hiç üzerine bile alınmıyor. Bence mesafenizi koruyun. Ne göndermek istiyorsanız onu gönderin çiçek var diye çocuğa birşey olmaz ondan uzak bir yere konur. Hayret bir şey ya çikolata da gönderseniz aynı kanaatteyim takmazsanız onu bırakır diye düşünüyorum

Bu tip insanlarla uğraşmak ayrı bi sorun. Ama benim en üzüldüğüm taraf eşleri oluyor.
Benim böyle bi kocam olsaydı utancımdan yerin dibine girerdim. İnsan içine çıkmazdım. Başkası adına utanma eşiğim maalesef çok yüksek.

valla bende konuyu ilk okuduğumda arkadaşının ya çok saf yada beleş gelen şeylerin işine geldiğini düşünmüştüm ama olayda kızın çok rolü olmadığı için bişey dememiştim.. illaki insan fark eder.. demek ki tencere kapak misali olmuşlar..

Desene al bırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…