- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
nasıl çat diye anladınız altın oldugunu ya pratik zeka diye buna derim bnm aklıma bile gelmezdiiArkadaşınızın eşinden uzak durmanız en hayırlısı gibi duruyor. Anlaşılan insan ilişkilerini maddiyat üzerine kuran tuhaf bir tip...
Düşünüp çiçek, çikolata yollamanız arkadaşınıza tatlı bir jestken altın istemek de nesi? Çok ayıp...
Super fikir bulmuşsunuz. Sonucunu da yazin nolur, merak ederim ben. Adam anlar insallah yaptigi terbiyesizligi!bebek battaniyesi alacağım içine de bi tane o altın çikolatalardan koyup not yazacağım. sanırım herkes payına düşen mesajı alacaktır.
rahat değilim canım gerçekten benim o zaman sinirlerim çok bozuldu. maddi olarak da oldukça sıkıntılı bir dönemdeydim üç kişi kahve içtik 100 tl ye yakın para ödemek zorunda kaldım. bir de onunla ilk tanışmamızdı o zaman. bir iki saat aynı masada oturduk diye geldi o rahatlık. gerçekten çok yakın arkadaşım olmasaydı kesinlikle adamı bozardım o zaman ama arkadaşımın hatrı çok büyük. sonrasında hiç muhabbet dönmedi zaten. aylardan sonra ilk defa muhattap oldum onda da bunu yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?