Arkadaşımın Eşi ve İlginç Tarzı

bu adam hayatinin "hadi oglum ablaya soyle de sana x versin" kisminda takili kalmis galiba

nasıl çat diye anladınız altın oldugunu ya pratik zeka diye buna derim bnm aklıma bile gelmezdii

konuyu ilk okuduğumda dedim ne kadar fakirim ünlü sarı bi çikolata var ve ben bilmiyorum :)
2 dakikada sefilleri hem yazdım hem oynadım :)

bebek battaniyesi alacağım içine de bi tane o altın çikolatalardan koyup not yazacağım. sanırım herkes payına düşen mesajı alacaktır.
Super fikir bulmuşsunuz. Sonucunu da yazin nolur, merak ederim ben. Adam anlar insallah yaptigi terbiyesizligi!

ne yüzsüz adamlar varyaaa bitanede benim bir arkadaşım vardı kayseri liydi. her yaptığı para konusunda kayseriliyim ben derdi.gerçekten kayserililerden soğudum.
hiç muhattap olmayın onunla direkt arkadaşınızla konuşun yoksayın onu

Neymiş ki o küçük sarı şeyler , anlamadım ki yazacaktım üst mesajda " altın " denmiş.
Hiç aklıma gelmedi. :)

Onunla muhattap olmayın. O pişkinliğe vuruyorsa sizde vurun.
Mesela kasada " o kadarı için uygun değilim " deseydiniz bir kaç defa yapıp vazgeçer. Bundan sonra hep ret edin ya da bu benim kararım deyip kestirip atın.

Ayrıca eşine ayakta yalan atmış sizin hediye etmek istediğini söyleyerek. Dikkat edin derim .

Anlıyorum canım seni adam yüzsüz yapacağın birşey yok ama bu sefer bari terbiyesize fırsat verdirme.

adama bak beleşçi resmen . ay yüzsüz ya .

İnce olmayın siz de, arayıp bebeği kutlayın, İçten konuşun bir an önce görebilmek dileğiyle telefonu kapatın. Sonra karşılaştığınızda çok güzel bir bebek eşyası yada giysisi ve çikolata götürün. Eşyayı bebek kullanır, çikolatayı anne yer mutlu olur, babada havasını alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…