Arkadaşımın eşi

Aynısını düşündüm. Eşi arkadaşını yalnızlaştırmaya çalışıyor. Arada tartışmaları oldu demiş konu sahibi o tartışmalarda ister istemez arkadaşını tutmuştur konuşmuşlardır, adam duydu belki, belki arkadaşı söyledi barışınca 'bak arkadaşım da böyle diyor sen haksızsın' diye. Erkeklerde bu çok yaygın, eşinin gözünü açan kimseyi istemezler etraflarında.
Evet evet öyle bencede
Ben bana kussunler istemezdim çünkü zaten zor durumda olan insanlarız destek olabilirler evet zorunda değiller ama arkadaşlık dostluk bunu gerektirir bence ya

Neden duymazdan geldiniz? Kafamda canlandırmaya çalıştım, aşırı itici buldum. Adam bi şey dememiş ki, hem süreçlerinde diplerindesiniz hem eşinin yakın arkadaşısınız hem de insanların fotolarını paylaşmışsınız, o da beni de ekle demiş, bunun nesini garip buldunuz da duymazdan geldiniz? Böyle saçma sapan halleriniz, tavırlarınız olduysa adam sizden rahatsız olmakta haklı bence. Usulü, üslubu, eşine müdahalesi, tarzı yanlıştır, orasını bilemem ama durduk yere gibi gelmedi bana bu mesafe.
Duymazdan gelme sebebim ben arkadaşımı tanıyorum o takar böyle şeyleri der ki mesela “onun eşini senelerdir tanıyorum o bile ben de ekli değil sen kızınkini neden istiyorsun “ ve bu yüzden istese kendi söyler kullanıcı adımı diye düşündüm öyle de oldu. Ayrıca herkes konuşuyordu o sırada o beni duymadım zannetti. Masada sessizlik varken o istedi ben kafamı çevirip cevap vermedim değil yani tabi ki. Saçma sapan bi hal ve tavır içinde değildim yani.

Adam senin, adamın sana yürüdüğünü sandığını düşündü. O yüzden engelledi seni muhtemelen.
Yok ya bu instagram isteme muhabbetini o fark etmedi bile masada zaten konuşuyorlardı ses vardı benim duymadığımı düşündü

Yok ya bu instagram isteme muhabbetini o fark etmedi bile masada zaten konuşuyorlardı ses vardı benim duymadığımı düşündü
E tamam işte ilk sorunu arkadaşınız çıkardı muhtemelen. Neden insta istedin vs kıskançlık çıkardı adamda sinirlendi madem öyle görüşmüyor sunuz deyip engelledi

E tamam işte ilk sorunu arkadaşınız çıkardı muhtemelen. Neden insta istedin vs kıskançlık çıkardı adamda sinirlendi madem öyle görüşmüyor sunuz deyip engelledi
Ben de böyle hissediyorum valla

niye duymazdan geldiniz? adam buna sinirlenmiştir. sapık muamelesi yapmışsınız.
Yaaa hayır sağık muamelesi değil ki konu arkadaşım takar böyle şeyleri der ki onun eşi bende ekli değil sana ne oluyor . O yüzden masada konuşulması gürültü olması işime geldi yani eşi bilerek duymamış gibi yaptığımı anlamadı zatennn

Kıskançlık yorumlarına katılıyorum ben de o şekilde düşündüm. Fakat sizin de duymazdan gelmeniz çok manasız bence. Sonuçta nikah şahidi olacağınız kadar yakın olduğunuz arkadaşınızın eşi. Neden duymazdan geldiniz anlayamadım.

Benim aramızda 10-11 saatlik mesafe olan arkadaşımla eşim yüz yüze tanışamamıştı daha önce. Düğünüme geldiği zaman otogardan almaya gittiğimizde ilk kez tanıştılar düşünün ve iki gün sonra da düğünüm vardı zaten. Düğünde fotoğraflarımızı çekip paylaştı eşim de ekle beni de hikayeye dedi takipleştiler. Ki diyorum ki iki gün önce yüz yüze ilk kez tanıştığı arkadaşım yani. Ve bu arkadaşımın da evlilik yolunda bir ilişkisi var. Kimse kimseden rahatsız olmadı, arkadaşım duymazdan gelmedi, ben veya arkadaşımın sevgilisi tarafından kıskançlık yapılmadı.

Demem o ki arkadaşınızın kıskançlık yapması, sizin duymazdan gelmeniz iki ayrı hata. Bunların sebep olduğunu düşünüyorum.
Benim arkadaşım da sizin gibi takıntıları olan biri olmasaydı ben de bu hareketi yapmazdım inanın. Diğer arkadaşlarımın eşleri ben de ekli mesela bir kez bile konusu geçmemiştir yani.

Kadin kiskanacak ve engelletecek olsa siz duymazdan geldiginiz halde neden kendisi sizin kullanici adinizi versin adama?
Beni de ekle dediginde duymazdan gelip cevap vermemeniz saygisizlik, eklemek zorunda degilsiniz lakin eklemeyeceginiz insanin fotograflarini da paylasmayin o zaman sayfanizda paylasmamis olsaniz durduk yere adam ekle dese okeydi. Adam size asiliyor mu sandiniz naptiniz bu da kendini bisey sanmak bence. Ben olsam ben de sıkıntı cikarirdim bu tavra.

Kadin kiskanacak ve engelletecek olsa neden kendisi sizin kullanici adinizi versin adama?
Beni de ekle dediginde duymazdan gelip cevap vermemeniz saygisizlik, eklemek zorunda degilsiniz lakin eklemeyeceginiz insanin fotograflarini da paylasmayin o zaman sayfanizda paylasmamis olsaniz durduk yere adam ekle dese okeydi. Adam size asiliyor mu sandiniz naptiniz bu da kendini bisey sanmak bence. Ben olsam ben de sıkıntı cikarirdim bu tavra.
Ya kendimi neden bişe sanıyım ne alakası var? Arkadaşım diyorum ki takarrrrr üstte cevap verdim ya of yormayın cidden aynı şeyi on kere söylemeyeceğim. Kafanızda canlanan heralde derin bi sessizlik vardı çocuk instayı istedi ben de kafamı çevirip uzaklara baktım. Ne seviyorsunuz böyle şeyleri. Ayrıca ben arkadaşımı tek veya benle olarak paylaşıyordum ordan ona da laf etmişsiniz ya söyliyim dedm.

Aynısını düşündüm. Eşi arkadaşını yalnızlaştırmaya çalışıyor. Arada tartışmaları oldu demiş konu sahibi o tartışmalarda ister istemez arkadaşını tutmuştur konuşmuşlardır, adam duydu belki, belki arkadaşı söyledi barışınca 'bak arkadaşım da böyle diyor sen haksızsın' diye. Erkeklerde bu çok yaygın, eşinin gözünü açan kimseyi istemezler etraflarında.
Evet sonrasında konuştuğumuz dönemde arkadaşım da bunu söyledi ama bilemiyorum

Ben de şöyle düşündüm; arkadaşın seni eşinden kıskandı ekleştiğiniz için. O gün aralarında büyük bir tartışma yaşandı ve seni engellediler eşinin hesabından. Adam da madem böyle bir şey yaptın sen de görüşmeyeceksin o zaman dedi arkadaşınıza. Yani tamamen onların arasındaki bir inatlaşma yüzünden saçma sapan davranışlara maruz kalmışsınız. Yerinizde olsam sağlam tavır alırım. Bir daha değil ulaşmak adımı bile anamazlar. Terbiyesizler.
Ya zaten o son yazdığım olaydan sonra tamamen bitti benim için

Duymazdan gelme sebebim ben arkadaşımı tanıyorum o takar böyle şeyleri der ki mesela “onun eşini senelerdir tanıyorum o bile ben de ekli değil sen kızınkini neden istiyorsun “ ve bu yüzden istese kendi söyler kullanıcı adımı diye düşündüm öyle de oldu. Ayrıca herkes konuşuyordu o sırada o beni duymadım zannetti. Masada sessizlik varken o istedi ben kafamı çevirip cevap vermedim değil yani tabi ki. Saçma sapan bi hal ve tavır içinde değildim yani.
Tamam işte ikisi de dengesiz, nedeni de ortada az çok bırak uzak olsunlar bunların derdi ile mi uğraşacaksin. 1 sene sonra tekrar yazar sen de dersin herkes evinde huzurlu olsun gorusmeyelim diye

Tamam işte ikisi de dengesiz, nedeni de ortada az çok bırak uzak olsunlar bunların derdi ile mi uğraşacaksin. 1 sene sonra tekrar yazar sen de dersin herkes evinde huzurlu olsun gorusmeyelim diye
Öyle diyeceğim zaten kesinlikleee. Sanki bi kendisinin kocası var benim eşim yok. Değişik hareketler ya.

Ayrıca ben arkadaşımı tek veya benle olarak paylaşıyordum ordan ona da laf etmişsiniz ya söyliyim dedm.
Aslında onların fotosunu paylaştığını söylemişsin ilk mesajında:
şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti
Sen arkadaşının seni kıskandığına kendini ikna etmişsin. Bence olay o değil, dümdüz senden hoşlanmamış arkadaşının eşi. “Senin annen baban nikaha bile gelmedi ama bakın ben her şeyi toparlıyorum, ortamı yükseltiyorum” gibi pick me tavırlarına gıcık olmuş olabilir.

Ya kendimi neden bişe sanıyım ne alakası var? Arkadaşım diyorum ki takarrrrr üstte cevap verdim ya of yormayın cidden aynı şeyi on kere söylemeyeceğim. Kafanızda canlanan heralde derin bi sessizlik vardı çocuk instayı istedi ben de kafamı çevirip uzaklara baktım. Ne seviyorsunuz böyle şeyleri. Ayrıca ben arkadaşımı tek veya benle olarak paylaşıyordum ordan ona da laf etmişsiniz ya söyliyim dedm.

Insanlar konussun konusmasin herkes mal degil biri beni duymazdan gelse ben bunu anlarim. Arkadaşim takar diyorsun kadin kendi vermiş kullanici adini? Esini instaya ekledin diye sana takacak bi insanla nasil bu kadar yakin olup nikah sahidi olabiliyorsunuz onu da anlamadim. Kocasina bakacagimi dusunen, ekledi diye takacagini dusundugum biri arkadasim olamaz sacma sacma arkadas iliskileriniz var anlam verilmiyor sonra offf puff acikladim. Yani aciklamaniz bile sacma. Laf ceviriyorsun ayrica adami da paylasmissi tamam ne diyelim aynen adami senden kiskandi adam seni cok begendi heh

Aslında onların fotosunu paylaştığını söylemişsin ilk mesajında:

Sen arkadaşının seni kıskandığına kendini ikna etmişsin. Bence olay o değil, dümdüz senden hoşlanmamış arkadaşının eşi. “Senin annen baban nikaha bile gelmedi ama bakın ben her şeyi toparlıyorum, ortamı yükseltiyorum” gibi pick me tavırlarına gıcık olmuş olabilir.
Evet ama şimdi baktım story arşive çocuk yok. Şöyle söyliyim inan hiç pick me bi insan değilim ha o öyle görmüştür problem değil. Hoşlanmamış olabilir bu benim için çok okey bişe bu arada

Kızlar merhaba, 5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorum arada küslüklerin olduğu ama dayanamayıp barıştığımız birisi. Birbirimize çok değer veriyorduk. Kendisi nişanlıyken hamile kaldı ve nikahı öne çekmek zorunda kaldılar nikah şahidi bendim. Eşinin ailesi katılmadı kendilerince tepki gösterdiler ben o gün herkesin modunu yükselten ortamı yumuşatan kişiydim. Ordan çıktından sonra şahitler ve bu çiftimiz ile kahve içmeye gittik orada ben fotolarını paylaşırken eşi instagramdan ekle beni de etiketle demişti ben duymazdan geldim sonra arkadaşım benim kullanıcı adımı söyledi ve ekledik. Aynı günün gecesi arkadaşımın eşi beni engellemiş. Ben de arkadaşıma yazdım 2 gün sonra bana cevap verdi ben de onu engelledim çünkü belli ki bi sıkıntı olmuş benden kaynaklı ve ne ben ne eşim böyle şeylere gelemeyiz tatsızlaşmadan engelledim sonra arkadaşım elime yazmış oda cevap vermedi böyle böyle aradan 6-7 ay geçti bebeği doğmuş felan bi gün bana ulaştı yazdı dedi ki bi açıklama hal ediyorum ben de söyledim eşinin engellediğini belliki bi durum yaşandığını bana dedi ki seninle görüşmemi istemiyordu tartıştık. Ama ben buna inanmadım pek çünkü neden benimle görüştürmesin ki hiç bi gerekçe yok. Herneyse biz barıştık aradan 1 sene geçti ve geçenlerde eşi yine sorun yaratmış tabi bu süreçte onların araları hep bozuldu düzeldi ben arkadaşımın yanında oldum. En son biz görüntülü konuşurken arkadaşımla bu eve geldi bi anda kız kapattı telefonu ve sonra bana bi mesaj geldi arkadaşımdan tabi eşi yazıyor “ X ile bir daha asla görüşmüyorsunuz “ Yani benim merak ettiğim sizce ne olmuş olabilir bu kadar. Hayır onu kötü yola sürüklediğim yok evli çocuklu insanım geçmişim desen hiç bi durum yok yanyana benimle herkes yürüyebilir kimse laf edemez yani. İnanın aklımı kurcalıyor çok rahatsız oldum bu durumdan tabi bir daha asla arkadaşımla görüşmeyeceğim bu ayrı bir konu. Biraz uuzun yazdım hatta ilk kez böyle uzun bir konu açtım ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eğer merak eden yazan olursa bi kaç detay daha var onları da aktarıcam
Eşi sana gıcık olmuş olabilir, tavrından bakışlarından veya başka bir şeyinden rahatsız olup engellemiştir. Çok anlam yüklemeye gerek yok.
Belki de aralarında senden dolayı saçma sapan bir tartışma yaşandı ve tekrarı olmasın diye engelledi. Kıskançlık da olabilir. Ben uzak dururdum görmezden gelirdim.

Insanlar konussun konusmasin herkes mal degil biri beni duymazdan gelse ben bunu anlarim. Arkadaşim takar diyorsun kadin kendi vermiş kullanici adini? Esini instaya ekledin diye sana takacak bi insanla nasil bu kadar yakin olup nikah sahidi olabiliyorsunuz onu da anlamadim. Kocasina bakacagimi dusunen, ekledi diye takacagini dusundugum biri arkadasim olamaz sacma sacma arkadas iliskileriniz var anlam verilmiyor sonra offf puff acikladim. Yani aciklamaniz bile sacma. Laf ceviriyorsun ayrica adami da paylasmissi tamam ne diyelim aynen adami senden kiskandi adam seni cok begendi heh
Bana takacak demiyorum eşine takar diyorum. Ya ben size açıkça derdimi söyliyim mi çünkü pek anlaşılamadım gibi. Şimdi bu kız benim yakın arkadaşımsa şahsi beni yapıyor ilk hamilelik haberinde bana geliyorsa ( bu arada o sırada biz çocuk istiyoruz ama olmuyordu şükür şuan ikizlerim var ) demek ki bu imsam bana değer veriyor. Ama ben şahidi olduğum gün ne demek eşi tarafından engelleniyprum. Üstüne ona yazıyorum “canım nasılsın” dye ve bana 2 gün sonra dönüyor . Benle ilgili bişe olduğu belli ya ben bunu hazmedemiyorum ve anlamıyorum. Yoksa inan bana yok kıskandı yok beğendi olayına gram ihtiyacım yok. Neyse zaten bir daha asla birbirimizin hayatında olmayacağız ben sadece anlayamadığım için burda açmak istedim konu.

Ayy bu arada eşi bana bu şekilde davranıp benim eşimi ise her gördüğü karşılaştığı yerde abi abi diye peşinde dolanıyor ve hep beraber bişeler yapalım bize gelin vs diyor asla gitmedik buluşmadık tabi

Eşi sana gıcık olmuş olabilir, tavrından bakışlarından veya başka bir şeyinden rahatsız olup engellemiştir. Çok anlam yüklemeye gerek yok.
Belki de aralarında senden dolayı saçma sapan bir tartışma yaşandı ve tekrarı olmasın diye engelledi. Kıskançlık da olabilir. Ben uzak dururdum görmezden gelirdim.
Öyle yapmıştım zaten sonra kendi yine görüşmek istedi girdi hayatıma ama belli ki eşinden gizli yapmış bunu. Kesinlikle bundan sonra hayatımda olamaz

Back
X