- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım. kendisi yakalar öğrenir
Yuvayi o yikmiyor. Kocasi coktan yikmis yuvayi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yuva yıkanın yuvası olmaz tatlım. kendisi yakalar öğrenir
söylerimarkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
bu durumu benden duymasını istememYuvayi o yikmiyor. Kocasi coktan yikmis yuvayi..
kendilerini bitiriyolar haberleri yok işte. kullanılıp atıldıklarıyla kalıyolaraynen dıyorum ya bekar erkeklerle gıdın bırlıkte olun ne ıstıyosunuz evlı adamlardan... ama bı yerde okumustum bu tarz kadınlarda evlı adamları bastan cıkarmak daha cezbedıcı gelıyormus karısının elınden aldım caldım kocanı dıye kendınılerını tatmın edıyorlrmıs...
kendilerini bitiriyolar haberleri yok işte. kullanılıp atıldıklarıyla kalıyolar
Ben anlatırım beni kıskançlıkla yalancılıkla itham edecek kişi zaten arkadaşım olmamıştır, ben içimde tutamam onlar ne halt yerse yesin istersem kötü olayım, hayat felsefem iyi olmak değil dürüst olmak üzerine kurulu
arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
o tür kadınlara hiç acımıyorumaynen canım da oyle kadınlara boylesı yakısıyor![]()