arkadaşimin eşi :(

Şu an aynı durumdayım sizinle.
Yaklaşık 7 yıldır görüştüğümüz bir çift. İki çocukları var. Kocasının bir başkası ile birlikte olduğunu, beni işyerinde ziyarete geldiğinde odama girmek üzereyken telefon konuşmasından duydum ve öğrendim.
Yalan söyleyemem, konuşma bitene kadar da odama girmedim cam kapının yanında öylece durup dinledim.
Cuma gününden bu yana kafa patlattım resmen ve netice arkadaşıma söylememeye karar verdim.
Normalde böyle bir konuya söyle felan derdim ve hatta daha öncede dedim. ama iş öyle olmuyormuş.
Şu an benimde sorunum şu, bir yerlere yemeğe gittiğimizde ikisininde yüzüne Nasıl bakacağım.?
O maskeyi Nasıl takacağım.?

Kısacası ben söylemeyin derim. Bir gün mutlaka ortaya çıkacaktır ama siz bu kaosun içinde olmayın bence.

elinde kanıtın yoksa sus çünkü adam Allem eder kullem eder kadını inandırır sen kötü olursun

Karışmazdım kesinlikle!

Sen iyi niyetli anlatirsin ,o kocasini affederse arada kötü olan sen olursun o nedenle karisma derim devamli aldatiyorsa elbet acik verir

Ne bicim laf o allah askina? Erkegin elinin kiri midir yani o? Kusura bakmayin ama ben bu durumlarda kadini degil erkegi sucluyorum hep. Cunku kadin eger bekarsa kimseye verdigi soz yok bisey yok onu eger vicdanen rahat bi insansa rahatsiz edecek hic bisey yok. Ahlaken yanlis bir hareket ama kendi vicdanini baglar. ama o aldatan erkek musveddesi Allah huzurunda kanun huzurunda verdigi sozden donen herif asil suclu ve serefsizdir benim gozumde. Bir kadin olarak bu sozunuze inanilmaz uzuldum.
Ne yani oylesine bir iliskiyse soylemeyelim adamin esine cunku adam yanlis bisey yapmamis ki sadece seytaaan fettaaaan bir kadin aklini celivermistir. Oy yaziiik.
Gelelim konuya Aldatma islerinde eger gorduysem ancak kanitlayabilirsem konusurum. Cunku nisanlisi irzima goz diken arkadasimi, aninda bu durumdan haberdar ettigimde mutlulugu kiskanmakla itham edildim. Ben yandim siz yanmayin.

Telefondan yazdigim
Icin alinti yapmayi henuz bilmiyorum
Ama ustteki mesajim
'Belki kullanip atacagi bir kadindir o ' yazan arkadasa cevap olarak yazilmistir

Siz iyi niyetle anlatırsınız karşıdaki kişi kıskandığınızı, kötü niyetli olduğunuzu düşünür. Bir de üstüne ben eşime güveniyorum sen bizi mi kıskanıyorsun deyip sizi suçlu durumuna düşürürse görürsün söylemeyi. Böyle bir şey varsa gizli bir şekilde uyarırdım ben olsam.

Ben anlatırım beni kıskançlıkla yalancılıkla itham edecek kişi zaten arkadaşım olmamıştır, ben içimde tutamam onlar ne halt yerse yesin istersem kötü olayım, hayat felsefem iyi olmak değil dürüst olmak üzerine kurulu

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

Valla elinizde deliller varsa soyleyin, delil yoksa ogrenmesini saglayin derim. Ben olsam ogrendigime sevinirdim ama kimi kadinlar arkadaslarini silme pahasina aslinda kocalarinin aldattigini anlasalarda kocalarinin yalanina inanmayi ve hatta arkadaslarini iftiraci seklinde suclamayi secebiliyorlar. Dikkatli olun derim o psikolojiye girince kimin ne yapacagi belli olmaz.

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğu söyleyeyim. Eşinize yazıklar olsun. Diyebileceğim sadece budur..

Valla benim başıma geldi, arkadaşımın eşinin arabasının direksiyonunda bi bayan vardı. Arabayı tanıdım ama acabamı dedim, yokuş yukarı arabayı kaldıramadı bu kadın yandan hemen arkadaşımın eşi indi ve kadın görünmemek için hemen arka kapıyı açıp girdi. 10 senelik arkadaşım ve kocası. Tanımamam imkansızzdı. 1 saat geçti söylesemmi söylemesemmi okadar çok düşündümki bana yapılan bişeyi arkadaşım bilip bana söylemese dahada üzülürdüm. Ve aradım telefonla anlattım tabiki kocası inkar etmiş. Ben değildim demiş. Allaha şükür arkadaşlığım bozulmadı ama benim eşim olsa bana öyle iftira atmaya kalkışan biri olsa arkadaşın falan tanımam kapısına dayanırım sen ne demek istiyosun yuvamımı dağıtmaya çalışıyosun diye. Ama bu kişide benim tlf numaram olmasına rağmen bikere bile arayıp ne yapmaya çalışıyosun demedi. Karşı karşıya geldiğimizde de artık konuşmuyo ve gözlerini kaçırıyo. Ben arkadaşıma kötü bişey yaptığımı düşünmüyorum ama adamın aklı varsa bundan sonra ayağını denk alır kii almış gibide görünüyoo. Umarım arkadaşlığınız bozulmazz.

aynen dıyorum ya bekar erkeklerle gıdın bırlıkte olun ne ıstıyosunuz evlı adamlardan... ama bı yerde okumustum bu tarz kadınlarda evlı adamları bastan cıkarmak daha cezbedıcı gelıyormus karısının elınden aldım caldım kocanı dıye kendınılerını tatmın edıyorlrmıs...
kendilerini bitiriyolar haberleri yok işte. kullanılıp atıldıklarıyla kalıyolar

arkadaşımın huyuna bağlı.

eğer ki bunu kabul etmeyecek biri ise kesinlikle söylerim.

eğer ki evim yuvam çocuğum deyip susacak ve kabullenecek biri ise benden duymazdı.

arkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken :KK43:

Yakınlığa bağlı benim için.

Bana evlilik sorunlarını anlatabileceği kadar bir samimiyetimiz yoksa belki biliyordur diye düşünerek burnumu sokmayabilirdim. Ama yakın bir arkadaşımsa, kocasıyla ilişkilerine dair benimle paylaşımda bulunuyorsa mutlaka ağzını arardım. Konuşmanın gidişatına göre karar verirdim. Kadıncağızın hiç bir şeyden haberi yok çok mutlu bir evliliği var sanıyorsa (gerçek düşüncesi olup olmadığını ayırt edebilecek kadar yakınsam) çıtlatabilirdim gibi geliyor. Ama zaten şüpheleri varsa ve bunları benimle paylaşıyorsa çıtlatmakla kalmayıp şüphelerinde muhtemelen haklısın der gördüklerimi anlatırdım.

Back
X