- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanıp atacağı bir kadın mıbir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir
evet evli erkeklerle gezen kadınlar bu tabiri hakediyorkullanıp atacağı bir kadın mı![]()
iyi de erkeğin bunu yapmasını sanki çok olağan gibi yazmışsınız şok oldumevet evli erkeklerle gezen kadınlar bu tabiri hakediyor
Kesinlikle katılıyorum, hatta neden kimse yadırgamadı yazılanı diye üzülüyordum ki yazınızı gördüm biraz içime su serpildi.Ohhh ne guzel yaa. Adam kullanip atacak diye ben göz yumucam oyle mi? Saka mi yapiyosun??
Sen aldatilsan boyle mi dersin?? Amaaan adamin elinin kiri. He canim he.
Aldatan adam bi kere zina ettigi icin nikahi dusuyor. Karisiyla nikahi dusmus oldugu icin de haram oluyorlar. O nasil hocaymis acaba!..
Konu sahibi ben olsam dolayli yoldan da olsa soylerdim. Allah kimsenin basina vermesin..
ben öyle birşey demedim siz öyle anlamışınız. erkekler yapar demiyorum en çok erkekler suçlu. ama gururlu namuslu bir kadın evli adamlarla birlikte olmaziyi de erkeğin bunu yapmasını sanki çok olağan gibi yazmışsınız şok oldum
evde bir kadın dursun ama bir de elinin kiri de o kadınlar olabilir tarzı![]()
Burada sorun kadin değil koca..Adam kullanıp attı diye önemsiz bir durum olarak mı görülmeli. .aman yuvaları yıkılmasın demeli öylemi?nasıl olsa evli adamla karıştıran bir kadın soz konusu aman ne olacak deyip susmalı yani??bir gün hocadan dinlemiştim. söylenmemesi gerekiyomuş. boşver karışma kendisi bir gün öğrenir. belkide adamın kullanıp atacağı bir kadındır. evli bir adamla gezen kadından ne beklenir
bana göre önemsiz bir durum. evli bir adamla birlikte olan kadın kullanılıp atılacağını da bilmeli. ben görsem söylemem. kendisi yakalar öğrenir.Burada sorun kadin değil koca..Adam kullanıp attı diye önemsiz bir durum olarak mı görülmeli. .aman yuvaları yıkılmasın demeli öylemi?nasıl olsa evli adamla karıştıran bir kadın soz konusu aman ne olacak deyip susmalı yani??
Hocaya bak ya...tövbe tövbe
agzini arardim eger aldatilsa bosanacagini sezersem soylerdim . yok affeder gibi gelirse soylemem bosuna huzursuz etmem yuz goz olmasin.ben aldatilsam arkadasim isterse 10 cocugum olsun soylesin isterim. bir yalanla yasamak istememarkadasinizin esinin onu aldattigini gozlerinizle gorseniz arkadasiniza soylermisiniz yoksa yuvasi dagimasin diye susar misiniz ustelik 2 cocugu varken![]()
Kadindan bize ne?ister atılsın ister saklansin. Burada konu sahibinin arkadaşına ne söylemesi gerektiğini konuşuyoruz.bir gecelik ilişki dahi olsa aldatma olduğuna göre neden önemsiz diyorsunuz anlamadım??bana göre önemsiz bir durum. evli bir adamla birlikte olan kadın kullanılıp atılacağını da bilmeli. ben görsem söylemem. kendisi yakalar öğrenir.