Arkadaşımın eşini aldatması ve kullanılmam

Bukadar yuzsuzluge pes ,ara kocasini karin nerde git bak de mesajlarıd at sonra bas engeli .yesinlee birbirlerini..
Bi aklım gitti geldi yapıcaktım sonra sakinleşince yapamadım belli olmaz o kadın eşini de ikna eder afettirir ben sanki çamur atmışım gibi olur
Allaha havale ettim elbet biyerde açık vericek yakalanıcak

kocasını aldatacak tıynette biri olmasını geçtim, yalanın da dozu var. gözü nasıl dönmüşse artık böyle bir yalan söylemeyi göze almış. hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz eşiyle veya eşleriniz hiç denk gelmeyecek mi? adam belki arayıp başsağlığı dileyecek vs. gerizekalı kadın...üzülecek bir şey yok, böyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın. bir şey kaybetmezsiniz.

Aynen öyle yaptım sildim görüşmem adama üzülüyorum ama bunu affetme potansiyeli var

Zamanında bu tip bir arkadaş yüzünden çok büyük badireler atlatmış bir insan olarak söylüyorum eşinize anlatın ve sakın ama sakın ne kendisiyle ne eşiyle hiç bir şekilde görüşmeyin hayatınızdan tamamen çıkarın kendi selametiniz için.

Kimbilir haberim olmadan daha kaç kere kaldı ben de ki adam bişey demesin diye bu yalanı söyledi çünkü dümdüz macbeth’e gidicem dese neden sorun çıkarsın? Bunları sorduğumda da yeminler etti tabi onun yeminine de inanmadım yapmıştır

Hem eşini aldatıyor gram vicdan yapmıyor hem açığa çıkması muhtemel büyük yalanlar söylemekten çekinmiyor bir de üstüne üstlük siz de evlisiniz. O eşi aldatıldığını öğrense sizin de bildiğinizi sustuğunuzu öğrense size ya da eşinize sitem yapmayacak mı sanıyorsun? Enayi yerine konulduğu için sinirlenmeyecek, sakin mi kalacak… en başta öğrendiğiniz gibi bitirmeniz lazımdı arkadaşlığı…

Eşime anlatamadım ya görüşmem asla bitti beni de yakar o kurnaz hayat arkadaşına bunu yapan bana neler yapmaz

Müthiş yaratıcı bir yalanArkadaşının yakalanması yakindir.Acaba sizin haberiniz olmadan daha ne yalanlar uydurdu sizle ilgili
Onu da sordum yeminler etti bu da yalan tabiki :) demek ki kaç kere kaldıysa bende bu büyük yalanı uydurdu ölüm kalım meselesi birşey demesin diye

Sizin yapmanız gereken eşini arayıp konuşmak anlatmak bu olaylar ortaya çıkınca inanın sizide suçlayacak haklı olarak eşi unutmayın haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Artık yalan bulamamıştır kimbilir kaç kere macbeth e gidiyorum dedi de adam bişey demesin diye bunu söyledi kendimi salak gibi hissediyorum ben onla saf saf dışarda gezdim dolandım story atıyordu bunları da hesaplı yapmış gibi geliyor şimdi eşine ispatlamak için

Bir kerelik birşey gibi anlattı ağladı sızladı elimde kanıt olmadan nasıl adama böyle birşey diyebilirdim inanmazdı ben iftira atmış gibi olurdum bana kimseye anlatamadığı birşeyi anlatan insanı da tek kalemde satamazdım
İşin bu boyuta geliceğini hiç düşünmedim eşiyle arası iyi sanıyorum konusunu açmıyorum bile meğerse iki tarafında gönlünü yapıyormuş o yüzden iyiymiş

Sizin yapmanız gereken eşini arayıp konuşmak anlatmak bu olaylar ortaya çıkınca inanın sizide suçlayacak haklı olarak eşi unutmayın haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Ben hiç bulaşmamayı tercih ediyorum ortaya çıkınca affetme potansiyeli var adamın durduk yere ben günah keçisi olamam

Onu da sordum yeminler etti bu da yalan tabiki :) demek ki kaç kere kaldıysa bende bu büyük yalanı uydurdu ölüm kalım meselesi birşey demesin diye
En son birilerini öldürmeye kafar ilerlemiş yalanları..Kendi düşünsün bundan sonrasını..Bence sosyal medyadan takiplesiyorsaniz onu da bırakın,numarasını da engelleyin

Zor durum işte ama artık kesinlikle muhattap olmayın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…