- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
- Konu Sahibi macbethlady
-
Bi aklım gitti geldi yapıcaktım sonra sakinleşince yapamadım belli olmaz o kadın eşini de ikna eder afettirir ben sanki çamur atmışım gibi olurBukadar yuzsuzluge pes ,ara kocasini karin nerde git bak de mesajlarıd at sonra bas engeli .yesinlee birbirlerini..
Kesinlikle böyle insanlardan öyle şeyler çıkıyor çokça ornegide var Allah korusun ciddenYarın bir gün ilişkisi ortaya çıksa yok o ben değildim macbethlady di bile diyebilir. Yaptığı iğrençliği size bulaştırabilir
Aynen öyle yaptım sildim görüşmem adama üzülüyorum ama bunu affetme potansiyeli varCanım sil gitsin değmez arkadaş bulunur dost bulunmaz
O yokunu seçmiş karaktersiz elbet bir gün yakalanacak
Sen bu karaktersizligin içinde olma tuz kadar faydan olsa bile ah alırsın
Kendini o adamın yerine koy ve bir daha asla görüşme
artık zaten arkadaşım az dı bu da bitti şimdi
İşte bu kadar, olay bitmiştir.kızı çıkardım hayatımdan kendi yalanlarında çırpınsın dursun
Zamanında bu tip bir arkadaş yüzünden çok büyük badireler atlatmış bir insan olarak söylüyorum eşinize anlatın ve sakın ama sakın ne kendisiyle ne eşiyle hiç bir şekilde görüşmeyin hayatınızdan tamamen çıkarın kendi selametiniz için.Merhaba kızlar
10 yıldır tanıdığım arkadaşım 5 yıllık evliliğine ihanet ediyor bunu bana gözyaşları içinde anlatmıştı o dönem eşiyle çok sorunları vardı ve ayrılmak istiyordu ben bişey diyemedim çünkü psikolojisi iyi değildi eski sevgilisiyle olan ten uyumu vs eşiyle yakalayamamış, takıntılı, biraz cimri bi adam meselesi bunlardı
Sevgilisi ise hala bekar ama çapkın güvenilmez birisi diye ona güvenip ayrılamadı neyse üzerinden baya geçti ben bi seferlik boşluktan yanıldığını düşünüyordum bide adam yurtdışına yerleşmişti o yüzden görüşmeye devam ettiklerini hiç düşünmemiştim konusunu bile açmıyordum
Arkadaşım bigün bana x le buluşması gerektiğini x in çok kötü durumda olduğunu eşine,benim babamın vefat ettiğini benim yanıma geleceği yalanını söylediğini yazdı
Ben tabi şok oldum bütün sinirlerim tepeme çıktı nasıl böyle birşey söylersin bi süre telefonumu açamadı çünkü eşi yanındaydı !
Sevgilisine doğru yoldayken aradı ben saydırmaya başladım nasıl böyle büyük bir yalanın içine beni sokarsın o herif her çağırdığında koşmak zorunda mısın? Biz eşinle yüzyüze gelmicez mi hiç benim yüzüm kızarmıcak mı? Üstelik benim eşimle de tanıştı başın saolsun dese eşim ne diyosun sen demeyecek mi
Bir daha beni bu konuda kullanma lütfen dedim arkadaş onu strese soktuğumu ne güzel rahattım beni gerdin ne var bunda gibi konuşunca iyice delirdim
Ve bu kişi benim evliliğimdeki sıkıntıdan dolayı sürekli boşan diyen birisi evet ayrılacak kadar ciddi bir problemim var ama beklediğime değecek şeyler de var kendisi ayrılmak yerine bu yolu tercih etti
Ben bu kızı severdim onca senemiz geçti şimdi tek üzüldüğüm bu arkadaşlığın içine etmesi bu kadar rahat koca koca yalanlar söyleyen insana nasıl güveneyim artık zaten arkadaşım az dı bu da bitti şimdi
Öyle anlatmak istedim teşekkürler
Kimbilir haberim olmadan daha kaç kere kaldı ben de ki adam bişey demesin diye bu yalanı söyledi çünkü dümdüz macbeth’e gidicem dese neden sorun çıkarsın? Bunları sorduğumda da yeminler etti tabi onun yeminine de inanmadım yapmıştırkocasını aldatacak tıynette biri olmasını geçtim, yalanın da dozu var. gözü nasıl dönmüşse artık böyle bir yalan söylemeyi göze almış. hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz eşiyle veya eşleriniz hiç denk gelmeyecek mi? adam belki arayıp başsağlığı dileyecek vs. gerizekalı kadın...üzülecek bir şey yok, böyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın. bir şey kaybetmezsiniz.
Eşime anlatamadım ya görüşmem asla bitti beni de yakar o kurnaz hayat arkadaşına bunu yapan bana neler yapmazZamanında bu tip bir arkadaş yüzünden çok büyük badireler atlatmış bir insan olarak söylüyorum eşinize anlatın ve sakın ama sakın ne kendisiyle ne eşiyle hiç bir şekilde görüşmeyin hayatınızdan tamamen çıkarın kendi selametiniz için.
Onu da sordum yeminler etti bu da yalan tabiki :) demek ki kaç kere kaldıysa bende bu büyük yalanı uydurdu ölüm kalım meselesi birşey demesin diyeMüthiş yaratıcı bir yalanArkadaşının yakalanması yakindir.Acaba sizin haberiniz olmadan daha ne yalanlar uydurdu sizle ilgili
Artık yalan bulamamıştır kimbilir kaç kere macbeth e gidiyorum dedi de adam bişey demesin diye bunu söyledi kendimi salak gibi hissediyorum ben onla saf saf dışarda gezdim dolandım story atıyordu bunları da hesaplı yapmış gibi geliyor şimdi eşine ispatlamak içinkocasını aldatacak tıynette biri olmasını geçtim, yalanın da dozu var. gözü nasıl dönmüşse artık böyle bir yalan söylemeyi göze almış. hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz eşiyle veya eşleriniz hiç denk gelmeyecek mi? adam belki arayıp başsağlığı dileyecek vs. gerizekalı kadın...üzülecek bir şey yok, böyle arkadaşınız olacağına hiç olmasın. bir şey kaybetmezsiniz.
Bir kerelik birşey gibi anlattı ağladı sızladı elimde kanıt olmadan nasıl adama böyle birşey diyebilirdim inanmazdı ben iftira atmış gibi olurdum bana kimseye anlatamadığı birşeyi anlatan insanı da tek kalemde satamazdımHem eşini aldatıyor gram vicdan yapmıyor hem açığa çıkması muhtemel büyük yalanlar söylemekten çekinmiyor bir de üstüne üstlük siz de evlisiniz. O eşi aldatıldığını öğrense sizin de bildiğinizi sustuğunuzu öğrense size ya da eşinize sitem yapmayacak mı sanıyorsun? Enayi yerine konulduğu için sinirlenmeyecek, sakin mi kalacak… en başta öğrendiğiniz gibi bitirmeniz lazımdı arkadaşlığı…
Ben hiç bulaşmamayı tercih ediyorum ortaya çıkınca affetme potansiyeli var adamın durduk yere ben günah keçisi olamamSizin yapmanız gereken eşini arayıp konuşmak anlatmak bu olaylar ortaya çıkınca inanın sizide suçlayacak haklı olarak eşi unutmayın haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
En son birilerini öldürmeye kafar ilerlemiş yalanları..Kendi düşünsün bundan sonrasını..Bence sosyal medyadan takiplesiyorsaniz onu da bırakın,numarasını da engelleyinOnu da sordum yeminler etti bu da yalan tabiki :) demek ki kaç kere kaldıysa bende bu büyük yalanı uydurdu ölüm kalım meselesi birşey demesin diye
Zor durum işte ama artık kesinlikle muhattap olmayın…Bir kerelik birşey gibi anlattı ağladı sızladı elimde kanıt olmadan nasıl adama böyle birşey diyebilirdim inanmazdı ben iftira atmış gibi olurdum bana kimseye anlatamadığı birşeyi anlatan insanı da tek kalemde satamazdım
İşin bu boyuta geliceğini hiç düşünmedim eşiyle arası iyi sanıyorum konusunu açmıyorum bile meğerse iki tarafında gönlünü yapıyormuş o yüzden iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?