arkadasimin eşini arayan kadin?

Bende kiza kufur edip hakaret etmekle yanlis yaptigini düşünüyorum. ..ama bu kiz kocasini cok seviyor cok asik o yuzden hak verdim...kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..
Ama enişte vey müsade etmese arayamazdı o bayan. Ne kadar canı yanmışki sinidirememiş öfkesini kusuyo arkadaşınıza bi kastı yok o bayanın

Ya biliyorum aldatilmaya tavrim belli..ama bu kizi kirmak istemiyorum...kizla kisa surmus iliskisi kiz msjlatinda belirtiyor zaten...beni kullanip attin iki gunlugune falan diyor...arkadasim sormus ne zaman oldu diye kiz iki sene once demis..

Velev ki gerçekten 2 sene önce olmuş olsun olay. Arkadaşınla beraber değil miydi o zaman? Hani tamamen bitirip, bir süre ayrılık yaşadılarsa bilemem. Araları bozuldu, konuşmuyorlar, küstüler diye başka bir kadınla olması aldatmaya girmiyor mu?

Ama enişte vey müsade etmese arayamazdı o bayan. Ne kadar canı yanmışki sinidirememiş öfkesini kusuyo arkadaşınıza bi kastı yok o bayanın
Ona kasti yok tabi ama kizda ona hakaret etmis senin icin yasli diyordu ne oldu birden kiymete mi bindin falan demis...
adam telini degistirmemis o zamanlar cunku is iliskilerini vs hep ayni hattan yapiyor diyor bana

Ya biliyorum aldatilmaya tavrim belli..ama bu kizi kirmak istemiyorum...kizla kisa surmus iliskisi kiz msjlatinda belirtiyor zaten...beni kullanip attin iki gunlugune falan diyor...arkadasim sormus ne zaman oldu diye kiz iki sene once demis..

bende o noktaya değinmek istedim, tarafsız olmalı acıyı tatlı dille arkadaşına anlatmalısın, bu iş iki sene önce olup bitmiş bi iş değil bunu sen de içten içe biliyorsun cin gibi kızsın

Onlar iki sene once 4-5 aylik bit ayrilik yasadilar o dönem olmus..

Hah işte çok doğru.niye konu sahibi ısrarla kadına gurursuz diyor anlamadım,eşide arkadaşınızı aldatmış bariz,devam da ediyormuş kız aramasa haberiniz olmayacak nerdeyse

bende o noktaya değinmek istedim, tarafsız olmalı acıyı tatlı dille arkadaşına anlatmalısın, bu iş iki sene önce olup bitmiş bi iş değil bunu sen de içten içe biliyorsun cin gibi kızsın
Kizin msjlarini okudum .kiz bir kac gunlugune benim hislerimle oynadin uzdun allah yüzünü guldurmesin ömrün boyunca demis..zaten ara ara kiz boyle yaziyormus..arkadasim bunu görünce deliye donmus kiza kufur etmis olumle tehdit etmis ..ben asla bu yaptiklarina tasvip etmiyorum..bir insan ne olursa olsun ölmeyi ölümle tehdit edilmeyi hak etmiyor...bu benim sahsi görüşüm. .ote yandan kizin davranisida cok cirkin..adam seni tercih etmedi diye niye hala saydiriyorsun birak gitsin yani..

Onlar iki sene once 4-5 aylik bit ayrilik yasadilar o dönem olmus..
Tamam o halde, tamamen ayrıldılarsa tabi ki herkes özgür istediğini yapabilir, unutmak için başkalarına yaklaşmış olabilir. Arkadaşın hayatına herhangi biri girdi mi gibi bir soru sorup, hayır kimse olmadı cevabını da almadıysa sorun yok bu konuda bence. Yalan yalanı doğuruyor çünkü

kızın lafına itibar edilecek mi edilmeyecek mi, edilecekse adam karısı için yaşlı demiş bu söylem de doğru o zaman, facia

kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..

Tek bir dayanağa sarılmıs gibisiniz. O kadar yazilan yorum var, siz kızın aramasinda takili kalmissiniz. Bu konuda size hak verilmesini, tasdik edilmeyi mi istiyorsunuz?

Erkek sunu yapti ama su acidan bakilirsa... seklinde arkadasinizin esine destek cikiyorsunuz. Sucu var ama aslinda soyle... seklinde yaziyorsunuz.

O zaman ayni tavri ben de kiz icin yapayim.

Evet aramis ama adami bastan cikarmak icin aramamis. Karini birak bana don dememis. Hakkimi helal etmiyorum, bana yalan soyledin diye aramis.

Aramasaymis, arkadasinizin bunlardan hic haberi olmayacakmis. Belki arkadasiniz da bunu tercih ederdi degil mi?

Belki o kiz aradigi icin kendine sizden daha cok kiziyordur. Ama gelin gorun ki buyuk kirginliklar ve haksizliga ugramis olma dusuncesi sagduyuyu alt edebilir bazen.
Gurursuz diye damgalamayin kizi, bugunun yarini var, kime ne olacagi belli olmaz.

Burda arkadasinizin esini analiz edin kizi degil.

Oyle olmus bencede..sonra barisinca kiz ortada kalmis hırs yapmis iyice..

Bana gore kizin yaptigi gurursuzluk...ben olsam tenezzül etmem boyle adami aramayi..

kız dedi demiş, ilişki 2 sene önceydi diye doğru söyleyen bunu da doğru söylüyor bence, ha belki adam sinirle dedi ama bence gene de kötü
Eger dediyse kötü tabi.arkadasimin esi biraz dengesiz kendide kabul ediyor.bastan evlenmicem ben diyordu sonradan evlenmek istedi.kizi bos yere üzdü senelerce.

Yuva yıkmak kolay inadına sahip çıksın temellerini sağlam atsınlar bence evlendiğine göre öncesi bitmiştir o kişi Dr çatlasın kudursun dursun ohh

Bana gore kizin yaptigi gurursuzluk...ben olsam tenezzül etmem boyle adami aramayi..

tutturmuşsunuz bir gurursuzluk gidiyor.
az bile yapmış o kız.
demek ki ilişkileri sadece günlük sürmemiş ki kız hala arayabiliyor adamı.!!!

hemen bir kavgada başka kadınların koynuna atlayan adam ne peki kız gurursuzsa?

arkadaşım kırılmasını mı var sevgican kardeş..lütfen sen şu tutumunu sabitleştir bir ..yabancıya şöyle arkadaşıma tavrım böyle diye bir şey yok

burada vahim olan durum; kızın, arkadaşınızın eşini araması değil,tam aksine adamın 2 yıl önce takılmış olduğu(!) bir kızın hala ona takıntılı bir biçimde mesaj atmasına, arayıp taciz etmesine izin vermesi. Bu adam 2 yıldır hiç mi kestirip atmamış bu konuyu numarasını da mı değiştirememiş ya da kızın numarasını da mı engelleyememiş arkadaşınız gözünü açsın bu adam bal gibi de ikisini bir arada götürmüş en mantıklı olanıyla da evlenmiş. hiç kusura bakmayın arkadaşınız aldatılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…