- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Ama enişte vey müsade etmese arayamazdı o bayan. Ne kadar canı yanmışki sinidirememiş öfkesini kusuyo arkadaşınıza bi kastı yok o bayanınBende kiza kufur edip hakaret etmekle yanlis yaptigini düşünüyorum. ..ama bu kiz kocasini cok seviyor cok asik o yuzden hak verdim...kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..
Ya biliyorum aldatilmaya tavrim belli..ama bu kizi kirmak istemiyorum...kizla kisa surmus iliskisi kiz msjlatinda belirtiyor zaten...beni kullanip attin iki gunlugune falan diyor...arkadasim sormus ne zaman oldu diye kiz iki sene once demis..üstteki yorumunu bugün aldatılan bir kadının konusuna yaptın, o yoruma göre evdeki senin arkadaşın oluyo, yani o da gurursuz şu durumda
hiçbir kadın 2 sene önce yattık kalktık yıllar geçti adam evlendi hadi taciz edeyim demez bu ilişki devam etmiş yıllarca
Ona kasti yok tabi ama kizda ona hakaret etmis senin icin yasli diyordu ne oldu birden kiymete mi bindin falan demis...Ama enişte vey müsade etmese arayamazdı o bayan. Ne kadar canı yanmışki sinidirememiş öfkesini kusuyo arkadaşınıza bi kastı yok o bayanın
Ya biliyorum aldatilmaya tavrim belli..ama bu kizi kirmak istemiyorum...kizla kisa surmus iliskisi kiz msjlatinda belirtiyor zaten...beni kullanip attin iki gunlugune falan diyor...arkadasim sormus ne zaman oldu diye kiz iki sene once demis..
Onlar iki sene once 4-5 aylik bit ayrilik yasadilar o dönem olmus..Velev ki gerçekten 2 sene önce olmuş olsun olay. Arkadaşınla beraber değil miydi o zaman? Hani tamamen bitirip, bir süre ayrılık yaşadılarsa bilemem. Araları bozuldu, konuşmuyorlar, küstüler diye başka bir kadınla olması aldatmaya girmiyor mu?
Hah işte çok doğru.niye konu sahibi ısrarla kadına gurursuz diyor anlamadım,eşide arkadaşınızı aldatmış bariz,devam da ediyormuş kız aramasa haberiniz olmayacak nerdeyseüstteki yorumunu bugün aldatılan bir kadının konusuna yaptın, o yoruma göre evdeki senin arkadaşın oluyo, yani o da gurursuz şu durumda
hiçbir kadın 2 sene önce yattık kalktık yıllar geçti adam evlendi hadi taciz edeyim demez bu ilişki devam etmiş yıllarca
Kizin msjlarini okudum .kiz bir kac gunlugune benim hislerimle oynadin uzdun allah yüzünü guldurmesin ömrün boyunca demis..zaten ara ara kiz boyle yaziyormus..arkadasim bunu görünce deliye donmus kiza kufur etmis olumle tehdit etmis ..ben asla bu yaptiklarina tasvip etmiyorum..bir insan ne olursa olsun ölmeyi ölümle tehdit edilmeyi hak etmiyor...bu benim sahsi görüşüm. .ote yandan kizin davranisida cok cirkin..adam seni tercih etmedi diye niye hala saydiriyorsun birak gitsin yani..bende o noktaya değinmek istedim, tarafsız olmalı acıyı tatlı dille arkadaşına anlatmalısın, bu iş iki sene önce olup bitmiş bi iş değil bunu sen de içten içe biliyorsun cin gibi kızsın
Tamam o halde, tamamen ayrıldılarsa tabi ki herkes özgür istediğini yapabilir, unutmak için başkalarına yaklaşmış olabilir. Arkadaşın hayatına herhangi biri girdi mi gibi bir soru sorup, hayır kimse olmadı cevabını da almadıysa sorun yok bu konuda bence. Yalan yalanı doğuruyor çünküOnlar iki sene once 4-5 aylik bit ayrilik yasadilar o dönem olmus..
kiz mi adam mi suclu bilemeyiz tabi ama kizin evli bir adami aramasi suc bence..
Oyle olmus bencede..sonra barisinca kiz ortada kalmis hırs yapmis iyice..Tamam o halde, tamamen ayrıldılarsa tabi ki herkes özgür istediğini yapabilir, unutmak için başkalarına yaklaşmış olabilir. Arkadaşın hayatına herhangi biri girdi mi gibi bir soru sorup, hayır kimse olmadı cevabını da almadıysa sorun yok bu konuda bence. Yalan yalanı doğuruyor çünkü
Adam oyle dedi mi bilmiyoruz ki..kızın lafına itibar edilecek mi edilmeyecek mi, edilecekse adam karısı için yaşlı demiş bu söylem de doğru o zaman, facia
Adam oyle dedi mi bilmiyoruz ki..
Bana gore kizin yaptigi gurursuzluk...ben olsam tenezzül etmem boyle adami aramayi..Tek bir dayanağa sarılmıs gibisiniz. O kadar yazilan yorum var, siz kızın aramasinda takili kalmissiniz. Bu konuda size hak verilmesini, tasdik edilmeyi mi istiyorsunuz?
Erkek sunu yapti ama su acidan bakilirsa... seklinde arkadasinizin esine destek cikiyorsunuz. Sucu var ama aslinda soyle... seklinde yaziyorsunuz.
O zaman ayni tavri ben de kiz icin yapayim.
Evet aramis ama adami bastan cikarmak icin aramamis. Karini birak bana don dememis. Hakkimi helal etmiyorum, bana yalan soyledin diye aramis.
Aramasaymis, arkadasinizin bunlardan hic haberi olmayacakmis. Belki arkadasiniz da bunu tercih ederdi degil mi?
Belki o kiz aradigi icin kendine sizden daha cok kiziyordur. Ama gelin gorun ki buyuk kirginliklar ve haksizliga ugramis olma dusuncesi sagduyuyu alt edebilir bazen.
Gurursuz diye damgalamayin kizi, bugunun yarini var, kime ne olacagi belli olmaz.
Burda arkadasinizin esini analiz edin kizi degil.
Eger dediyse kötü tabi.arkadasimin esi biraz dengesiz kendide kabul ediyor.bastan evlenmicem ben diyordu sonradan evlenmek istedi.kizi bos yere üzdü senelerce.kız dedi demiş, ilişki 2 sene önceydi diye doğru söyleyen bunu da doğru söylüyor bence, ha belki adam sinirle dedi ama bence gene de kötü
Bana gore kizin yaptigi gurursuzluk...ben olsam tenezzül etmem boyle adami aramayi..
arkadaşım kırılmasını mı var sevgican kardeş..lütfen sen şu tutumunu sabitleştir bir ..yabancıya şöyle arkadaşıma tavrım böyle diye bir şey yokYa biliyorum aldatilmaya tavrim belli..ama bu kizi kirmak istemiyorum...kizla kisa surmus iliskisi kiz msjlatinda belirtiyor zaten...beni kullanip attin iki gunlugune falan diyor...arkadasim sormus ne zaman oldu diye kiz iki sene once demis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?